Καταγγελία: Για γέλια ή για κλάματα; Χωρίς νερό μένουν τα νοικοκυριά στον Πλάτανο

Τρί, 20/07/2021 - 14:12
Image

Για γέλια ή για κλάματα- απίστευτο και όμως αληθινό!

Στον Πλάτανο τα μισά και πλέον νοικοκυριά δεν έχουν νερό αρκετές ώρες της ημέρας! Συγκεκριμένα το δίκτυο που τροφοδοτείται από την πηγή της «ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΣ» και υδρεύει το μισό και πλέον χωριό, παρουσιάζει έλλειψη μέχρι που στερεύει κατά τις μεσημεριανές, απογευματινές και βραδινές ώρες, αρχίζοντας από τα νοικοκυριά που βρίσκονται ψηλότερα.

Το φαινόμενο άρχισε να εμφανίζεται από το τέλος Μαΐου, ενώ άλλες χρονιές αν εμφανιζόταν, ήταν τον Αύγουστο! Το πρόβλημα, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν οφείλεται στην έλλειψη νερού, που όντως είναι πολύ λίγο φέτος, λόγω της ανομβρίας του χειμώνα που μας πέρασε, αλλά στην έλλειψη συντήρησης του δικτύου, με συνέπεια να πέφτει πολύ λίγο νερό στην δεξαμενή ύδρευσης, ενώ η πηγή έχει αρκετό για να καλύψει τις ανάγκες.

Από τις 28 Ιουνίου έχω στείλει την παρακάτω επιστολή στην ΔΕΥΑ με κοινοποίηση στον Δήμαρχο:

Προς: Το ΔΣ και την πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. Κα Αναγνωστάκου Χριστίνα

Κοινοποίηση: Δήμαρχο Β. Κυνουρίας Κο Γεώργιο Καμπύλη

Πλάτανος 26 Ιουνίου 2021

Κυρία Πρόεδρε,

Όπως και σε προηγούμενη επιστολή μου σας ανάφερα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης από την πηγή «ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΣ», που πλήττει μεγάλο μέρος του χωριού, ιδίως τα σπίτια που βρίσκονται στο επάνω μέρος του!

Από μια σύντομη οπτική εξέταση, το συμπέρασμα είναι ότι το πρόβλημα οφείλεται στο ότι δεν πέφτει αρκετό νερό στην δεξαμενή υδροδότησης, όχι γιατί δεν υπάρχει νερό, αλλά γιατί το φρεάτιο υδροληψίας έχει γεμίσει φερτά υλικά, που εμποδίζουν την παροχή νερού στην δεξαμενή.

Επίσης στη δεξαμενή υδροδότησης δεν υπάρχει ασφάλεια (λουκέτο), όπως υπήρχε παλιά,

και αυτό όπως καταλαβαίνετε, εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για την ΥΓΕΙΑ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των κατοίκων!

Παρακαλώ για άμεσες ενέργειες αποκατάστασης του προβλήματος .

Δεν γνωρίζω αν άλλοι αρμοδιότεροι από εμένα, σας έχουν ενημερώσει για το πρόβλημα.

Αν όντως έτσι συμβαίνει, προκαταβολικά ζητώ συγνώμη, για την κατασπατάληση του πολύτιμου χρόνου σας.

Σαράντος Λάτσης του Παναγιώτη

Εκ Πλατάνου ορμώμενος πολίτης.

ΤΦ: 6974620213 Email: splatsis@otenet.gr

Η επιστολή έχει πρωτοκολληθεί τόσο στον Δήμο όσο και στην ΔΕΥΑ.

Όχι μόνο δεν έχω πάρει καμία απάντηση μέχρι σήμερα, αλλά το κυριότερο, δεν έχει γίνει καμία ενέργεια για την επίλυση του προβλήματος!

Αντ’ αυτού, για να καλύψουν «πομπές», ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ, έκαναν επέκταση στο εν λόγω δίκτυο και εγκατέστησαν πυροσβεστικές φωλιές!!!

Στο δίκτυο που παρουσιάζει έλλειψη νερού!!!

Μέγας είσαι Κύριε και Θαυμαστά τα ΕΡΓΑ ΣΟΥ!

Αιδώς Αργείοι

 

 

Σχόλια επισκεπτών

Μιλάμε για χάλια μαύρα του χειρότερου δημοσίου. Όταν πει η ΔΕΥΑΒΚ στα ορεινά είναι λες και τους στέλνεις στα κατεργα. Που να δείτε και στις νέες παροχές σε σπίτια με τι προχειρότητα και τι τσαπατσουλια πετάνε τσατρα πατρα κάτι παλιό λάστιχα ίσα σία για να μπει το νερό. Και δεν το λέω για πολιτική σπεκουλα έτσι ήταν και πριν τις εκλογές. Μαζέψτε τους επιτέλους να δουλέψουν όπως πρέπει. Δεν είμαστε πολίτες Β κατηγορίας

Μήπως, λέω, οι «πυροσβεστικοί κρουνοί». άδειασαν το δίκτυο; Τότε , να μην κατηγορείτε τη Δευα αλλά τους νταβατζιδες του χωριού σας και αυτούς που τους καλύπτουν.

Η υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου ανύπαρκτη ο Δήμαρχος αδιάφορος για το καυτό πρόβλημα του ΝΕΡΟΥ που μαστίζει τα νοικοκυριά στο ΠΛΑΤΑΝΟ.
Ανασκουμπωθείτε για να μη περάσουμε μαύρο καλοκαίρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΘΟΝΑ ΤΑ ΝΕΡΆ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥ αλλά εμείς οι Πλατανίτες να μην έχουμε ΝΕΡΟ να πιούμε και να πλυθούμε μας αναγκάζετε να φύγουμε από το χωριό μας. ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ !!!!!!

Γιατί πληρώνουν στον πλάτανο τέλη για την ύδρευση που έχουν και απαιτήσεις για άμεση λύση του προβλήματος τους;
Ε πρόεδραρα.
Θα θελαν πολλά χωριά να έχουν τέτοιο τσαμπουκά Πρόεδρο αλλά ας το λύσει μόνος του το πρόβλημα τώρα.

στην περιοχή Καστράκι Μελιγούς και συγκεκριμένα στον αγροτικό δρόμο που οδηγεί στο πατητήρι του Βλαχάκη υπάρχει σπασμένος αγωγός νερού εδώ κι ένα μήνα ,έχω πάρει τουλάχιστον 4 φορές τηλέφωνο ,έχω πάει και στην ΔΕΥΑΒΚ ,αλλά μέχρι και σήμερα το νερό ,πολλά κυβικά,τρέχει έχει φτάσει μέρι την Πλακούλα ,όλα αυτά όταν έχει να βρέξει τόσους μήνες

Ο κύριος 20&15 πληρώνει τέλη ύδρευσης; Μιλάνε οι πλατανιτες που είναι το μοναδικό χωριό του δήμου που δεν πληρώνει νερό κι έχουν το θράσος να βγάζουν και γλώσσα...έτσι δεν είναι πρόεδρε του Πλατάνου;ποια είναι η αποψη σου;

αμεσα λυση τωρα . Η ΔΕΥΑΒΚ να τοποθετησει παντου ρολογια μέτρησης νερου , να ελεγξει ολες τις παροχες και να κοψει τις παρανομες με τις οποιες ποτιζουν οι Πλατανητες τα χωραφια τους . Με αυτο τον τροπο επιτυγχάνονται 3 πράγματα , 1. η ΔΕΥΑΒΚ εισπρατει αρα γινεται ανταποδοτική 2. απο την ωρα που θα πληρωνουν θα κανουν οικονομία και 3. θα γινει και το κεφι του καταγγελοντα.

Εάν η ΔΕΥΑΒΚ θέλει να βάλει ρολόγια δεν έχουμε καμμία αντίρρηση αλλά να το καταλάβει η Κυρία Πρόεδρος ότι εμείς οι πλατανίτες δεν θα μείνουμε ούτε χωρίς νερό για να πιούμε ούτε χωρίς νερό για να πλυθούνε.
Την ανικανότητα της προέδρου της ΔΕΥΑΒΚ και η αδιαφορία του Δημάρχου δεν θα την πληρώσουμε εμείς αλλά με μπροστάρη τον πρόεδρο μας τον ακούραστο εργάτη του χωριού μας θα δώσουμε την λύση στο Θέμα του Νερού.
Εμείς που αγαπάμε το χωριό μας και θέλουμε ΝΕΡΟ στο χωριό μας έχουμε την λύση !!! Αρκεί η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΚ και η υπηρεσια της να αφεγκραστεί καλά τον πρόεδρος μας και εμάς τους πλατανίτες που είμαστε μόνιμοι κάτοικοι πλατάνου. Όλες οι άλλες καταγγελίες που κάνουν μερικοί μοναδικό στόχο έχουν να υποτιμήσουν το αξιόλογο έργο του προέδρου μας . Ξυπνάτε κύριοι!!!!

Πραγματι ειναι για γελια όταν αυτοι που ηταν χρονια υπευθυνοι και αρμοδιοι τωρα γινονται καταγγελοντες για οσα δεν μπορεσαν οι ιδιοι να φτιαξουν ...ποσο πιο κατω θα πεσουν....

Ο κύριος καμπουρολιας που είναι και μέλος του Δ.Σ της Δευα έχει αλήθεια άποψη για το θέμα; Και το θέμα εδώ δεν είναι όσα λέει ο εκ του Πλατάνου ορμώμενος καταγγέλοντας πολίτης,αλλά το εάν το χωριό του πληρώνει νερό όπως όλα τα άλλα χωριά του δημου..γιατί εάν δεν έχουν μετρητές όλα αυτά τα χρόνια το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει να απολογηθούν όλοι οι δήμαρχοι που έχουν περασει

Ξύπνα Καμπουρολιά γιατί στις επόμενες εκλογές θα σε φάει η μαρμάγκα Αν και είσαι στο ΔΣ του Δήμου υπήρξες και αντιπρόεδρος στη ΔΕΥΑΡΒΚ κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα για τα δρώμενα στον Πλάτανο. Φτάνει η κοροϊδία !!!! Η ανικανότητα και η αδιαφορία σας χαρακτηρίζει όλους. Ο καιρός έχει γυρίσματα!!

ΟΙ ΠΛΑΤΑΝΙΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ..ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΓΙΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ.ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΥ ΑΜΕΣΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΡΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ . ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝ !!

Κρυμμένος πίσω από την "κουκούλα" ζητάει" "ΕΠΩΝΥΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ"!
Κρυμμένοι πίσω από την "κουκούλα" σχολιάζουν!
Το ονοματάκι σας παιδιά αν θέλετε απαντήσεις και διάλογο!
Ειδάλλως καλά να περνάτε στο λαγούμι σας...
Ελλάδα 2021...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio