Καταγγελία: Αντικατάσταση σημαίας

Παρ, 17/09/2021 - 13:20
Image

Με στόχο να αναδειχθεί η παραμέληση της παραλίας στον Ατσίγγανος στο Παράλιο Άστρος αναγνώστης μας έστειλε την παρακάτω επιστολή:

Να αναδειχθεί η αδιαφορία και εγκατάλειψη της παραλίας Ατσίγγανος στο παράλιο Άστρος (σημείο μαγιο). Εκτός την πλήρη καταστροφή της παραλίας, τα απορρίμματα (πλαστικά και σκουπίδια) , την αφαίρεση της γαλάζιας σημαίας, τα σκουριασμένα κικλιδώματα, τα κομμένα αλμιρίκια, η Ελληνική σημαία είναι ΣΚΙΣΜΕΝΗ.
Παρακαλώ να αντικατασταθεί ΑΜΕΣΑ από τους αρμόδιους.

ασ

Σχόλια επισκεπτών

Άσε μας και εσύ τα έφαγε ο Μπάσης έλα να την κατεβάσεις τα κάγκελα να ξέρεις σκουριασανε γιατί δεν βάφονται με ασβέστη τα σκουπίδια φαινοβται για τι δεν έβρεξε να πάνε στη θάλασσα κατάλαβες ?

Ο Αρμόδιος δεν έχει πλέον λόγο ν κοιτάει την παραλία. Έληξε το ενδιαφέρον του. Κάνα δέντρο αν είναι για ξερίζωμα φωναχτε τον κατά τα άλλα όπου βιτρίνα και σελφι να πουλάμε αέρα και μούρη. Ντροπή σας

Από το να κατηγορείς δεν ξέρεις τίποτα άλλο. κάνε μια βόλτα στο νησί βράδυ για να δεις το φωτισμό σωστή δουλειά.Πουταείδες όλα αυτά που κατηγορείςείναι αλήθεια γιατί άλλα είναι εκεί

Όποιος αγαπά τον τόπο του φροντίζει για την αντικατάσταση των σκουριασμενων καγκελων, τη λήψη μέτρων κατά της διάβρωσης της ακτής (Ατσιγγανος) δεν κλέβει άμμο από άλλη παραλία για να την ρίξει στον Ατσιγγανο για να την πάρει το κύμα σε ενα μήνα, φροντίζει το μαγαζί του και δεν το μετατρεπει σε σκουπιδότοπο, δεν ρίχνει κόκκινο χώμα στην άμμο για να στρώσει τις ξαπλώστρες του και να γεμίσει τη θάλασσα με λάσπη.

Όποιος επιχειρηματίας αγαπά τον τόπο του πληρώνει τους δημοτικούς φόρους του καταστήματος του καθώς και τα πρόστιμα που του επιβάλει η Πολεοδομία. Αν είναι δημοτικός άρχοντας οφείλει να δίνει το καλό παράδειγμα. Κρινόμαστε από τις πράξεις μαςόχι από τα παχιά λόγια.

Μαζί με την σημαία, να γίνει έλεγχος για τα βοθρολύμματα και τα λύματα σε όλο το παράλιο. Οι φουσκάλες κάτι.... λένε!
Εσείς οι "επιχειματίες" μας έχετε πνίξει στα αυθέρετα, στα σκ@τ@, το παράνομο νταπαντούπα και την τσίκνα σας!
Η φύση ξέρει....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio