Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η οικοδομική άδεια για την ανέγερση του Νηπιαγωγείου στο Παράλιο Άστρος

Δευ, 30/01/2023 - 19:12
Image

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας την Τρίτη 25 Ιανουαρίου εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η οικοδομική άδεια για την ανέγερση του Νηπιαγωγείου στο Παράλιο Άστρος. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο αφού άκουσε την εισήγηση, αποφασίζει ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ τα παρακάτω :
1. Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συναινεί για την προώθηση όλων των απαραίτητων διαδικασιών για την έκδοση οικοδομικής άδειας, για την ανέγερση του Νηπιαγωγείου
Παραλίου Άστρους από την ΚΤΥΠ Α.Ε.
2. Παραχωρεί δωρεάν και κατά πλήρες δικαίωμα χρήσης το εν λόγω ακίνητο, με σκοπό την υλοποίηση του έργου «Ανέγερση του Νηπιαγωγείου Παραλίου Άστρους».
3. Η παραχώρηση του οικοπέδου αφορά αποκλειστικά και μόνο τις εργασίες του ως άνω
αναφερόμενου έργου.
4. Η διάρκεια της παραχώρησης ορίζεται για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για τον παραπάνω σκοπό και ως την οριστική παραλαβή του έργου που εκτιμάται πως θα διαρκέσει δέκα (10) έτη .
5. Μετά την οριστική παραλαβή του έργου, το κόστος λειτουργίας και συντήρησης της σχολικής μονάδας θα αναλάβει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας.
6. Εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ. Καμπύλη Γεώργιο του Δημητρίου, για την υπογραφή των απαραίτητων σχετικών εγγράφων.
6
Μειοψηφούντων των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Μαντά Παναγιώτη, Γκαύρου Δημητρίου, Παπαγιαννόπουλου Αλέξανδρου και Λυτρίβη Γεωργίου.

Σχόλια επισκεπτών

Μπράβο Κατσή που βγάζεις και οικοδομικές άδειες... Αντε και Γιατρός τώρα... Θα μας τρελλάνεις astrosnews; Από πότε τα δημοτικά συμβουλια εγκρίνουν οικοδομικές άδειες; Η παραμύθα πάει σύννεφο......

Μια ζωή τα ίδια. Παντογνώστες και αερολόγοι όταν έρχεται η ώρα να ψηφίσουν υπέρ του μέλλοντος του τόπου, φθηνή αντιπολίτευση. Γι'αυτό ο κόσμος τους έστειλε στα Βούρβουρα και δεν ξαναγυρίζουν

Αν δεν το καταλάβατε, οι πρωτεργάτες του εγχειρήματος βλέποντας το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει για το θέμα ¨βάζουν μπροστά" την ΚΤΥΠ Α.Ε. για να αποποιηθούν τις δικές τους αποκλειστικές ευθύνες. Το έχουν κάνει κατά κόρον στη προσπάθεια τους να δείξουν κάποιο έργο. Προσπαθούν εσχάτως μέσω της περιφέρειας να προβάλουν προεκλογικά κάποιες ενέργειες, αλλά η ομάδα Νίκα τους έχει πάρει χαμπάρι ειδικά όταν το μισό των συμβούλων της πλειοψηφίας αλληθωρίζει προς τον Καστρίτη τέως Περιφερειάρχη. Οπότε τι έμεινε? Οι πρωτοχρονιάτικες πίτες (εντός και εκτός Δήμου), τα μνημόσυνα και οι foto με τα γαμπριάτικά τους σε υπουργικά γραφεία!!!
Για την ουσία τώρα, όταν θα ολοκληρωθούν οι προϋποθέσεις που έθεσε εγγράφως η ΚΤΥΠ Α.Ε. στο Δήμο ίσως κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον να ανεγερθεί Νηπιαγωγείο.

Ρωτάτε τον ειδικά κ. Παπαγιαννόπουλο λες και εκπροσωπεί το Παράλιο Άστρος; Δυστυχώς το Παράλιο Άστρος δεν έχει δικούς του συμβούλους! Μας τελειώσανε από όλες τις παρατάξεις. Υποτίθεται ότι είχε κι αντιδήμαρχο πριν λίγους μήνες και από εκεί δεν είδαμε τίποτα! Καθένας πολιτεύεται για τους δικούς του στόχους ο τόπος μας δεν τον νοιάζει! Ας το καταλάβουμε.

Διαβάζω Ότι Δ Σ δεν ψήφισαν (Παραλιωτες ) για την ανέγερση του Νηπιαγωγείου Στο Παρ Άστρος γιατί δεν ειπαρχει ΦΕΚ όπως ορίζει Ο Νόμος κάτι μυρίζει με το Οικόπεδο και χρόνος υλοποίησης Μέχρι 10 χρόνια τέτοιους Δ Σ θέλουμε να λένε ναι σε Όλα επειδή είναι το χωριό μας ? Πολύ εύκολο να έλεγαν Νάι και να τους αγκαλιάζεται απλά δεν ειθελαν να σας κοροϊδεύουν όσοι δεν το καταλαβαίνετε μην τους ψηφίσετε για το λόγο ότι δεν ξέρουν να κοροϊδεύουν είναι ΜΕΙΟΝΈΚΤΗΜΑ

Κάποιοι κ κ Δ Σ σέβονται τον εαυτό τους καί δεν ψηφίζουν τα πάντα γιατί κάποιοι ψήφισαν καί την Ανέγερση Δημαρχείου Μελέτες κ λ π σε Αρχαιολογικό χώρο και είστερα ήρθαν οι Μελισσες

Εγω καταλαβαινω οτι ο Μαντάς και ο Παπαγιανόπουλος δεν ψήφησαν γιατι το θεμα ηταν κοροιδία για το χωριό μας για να προκάμει ο Δήμαρχος να κάνει ανακοινώσεις και μετά .. βλέπουμε, όπως εχει κάνει πολλές φορές. Και επιπλέον τι νομίζατε; Οτι δεν ξέρει ο Μαντάς απο οικοδομικές άδειες που έχει χτίσει το μισό Αστρος και ξέρει ο Καμπύλης απο τον ΟΑΕΔ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio