Καμπύλης: Πλούσιο το Πολιτιστικό Καλοκαίρι στον δήμο (vid)

Παρ, 14/07/2023 - 20:50
Image

Για την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη και για τις εκδηλώσεις που υλοποιούνται στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού μίλησε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης σε συνέντευξή του την Πέμπτη 13 Ιουλίου.

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι η κίνηση είναι ικανοποιητική και αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες μέρες, αφού παραδοσιακά οι επισκέπτες που επιλέγουν τον δήμο για τις διακοπές τους, καταφθάνουν μετά τα μέσα Ιουλίου και η επισκεψιμότητα κορυφώνεται τον Αύγουστο.

Έχουν αρκετές κρατήσεις οι ξενοδόχοι και υπάρχει αισιοδοξία ότι και φέτος ότι θα είναι μία καλή χρονιά

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται στον Δήμο το καλοκαίρι έχουν ήδη ξεκινήσει και το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, με τον δήμαρχο να ανακοινώνει μερικές από τις πιο σημαντικές μουσικές συναυλίες που θα γίνουν τον δήμο.

Ο θερινός κινηματογράφος έχει ξεκινήσει, ενώ το Φεστιβάλ Τσακωνιάς θα διοργανωθεί για ακόμα μία χρονιά στα χωριά του Πραστού, στη Σίταινα και την Καστάνιτσα.

Εκδηλώσεις θα γίνουν στο κάστρο του Παραλίου Άστρους, στο καστράκι της Μελιγούς και στην παραλία του Αγίου Ανδρέα με τον θεσμό του Estella Festival να συνεχίζεται δυναμικά και το 2023.

Επίσης, συναυλίες θα γίνουν στις πλατεία των χωριών του δήμου, με τον δήμαρχο να ανακοινώνει για πρώτη φορά ότι στις 10/9 στην πλατεία Καρυτσιώτη θα τραγουδήσουν η Μελίνα Ασλανίδου και η Γλυκερία.

Τέλος, το Πολιτιστικό Καλοκαίρι θα περιλαμβάνει και εκδηλώσεις αφιερωμένες στα 200 χρόνια από τη Β’ Εθνοσυνέλευση και στον Καριτσιώτη με στόχο να αναδειχθεί ο ιερός τόπος όπου έλαβε χώρα η Β' Εθνοσυνέλευση.

Εκτός των μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων, πολλές είναι και οι αθλητικές διοργανώσεις που θα υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα στον Δήμο όπως το «Κρόνιον Πέρασμα» στον Άγιο Πέτρο το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει χίλιους αθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ο δήμαρχος λέει στις πλατείες των χωριών...... μπορεί να μας πει στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα τι θα δούμε απ'το πολιτιστικό καλοκαίρι γιατί τώρα μόνο έργα και μπετά βλέπουμε μιάς καί θυμήθεικαν σε αυτήν την περίοδο να την ξυλώσουν.

Περιμένετε εάν κατέβει Ο Μανώλης για Δήμαρχος βλέπω τον Καμπύλη πάλι ΟΑΕΔ και θα παραλάβει με Ορκωτούς Λογιστές Όπως έκανε και επί Δημαρχίας του Ο Μανώλης έκανε Απολογισμούς Γιωργάκη με Ορκωτούς Λογιστές εσύ παπαλα γι'αυτό εάν κατέβει θα ψηφιστεί δεν έκρυψε ποτέ τίποτα με εσένα δεν ξέρουμε εάν έχουν πετρέλαιο τα αυτοκίνητα

Εγώ μπαίνω κάθε φορά για να δω τι θα έχει σκαρφιστεί ο γνωστός κακοήθης να γράψει κατά του δημάρχου κάτω από κάθε καλή είδηση. Δεν έχει πολύ φαντασία αλλά λίγη ευρηματικότητα του την αναγνωρίζω. Συνέχισε μας διασκεδάζεις. Η μιζέρια είναι η νέα κωμωδία.

Εσείς πού στηρίζεται το Δήμαρχο ας κατέβει ανεξάρτητος χωρίς Ν Δ Χωρίς μουριά να δείτε τη θα πάρει τότε θα καταλάβετε πολλά δυστυχώς και το ψηφοδέλτιο η Ν Δ Το φτιάχνει αυτός είναι σε φάκελλο παίρνει τους Δ Σ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio