Καμπύλης: Βαθιά θλίψη και συγκίνηση για την εκδημία του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας

Τρί, 19/12/2023 - 12:48
Image

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης για την εκδημία του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρου:

"Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση πληροφορηθήκαμε σήμερα την εκδημία του Μακαριστού Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρου.

Με την αστείρευτη ενέργειά του, τα διδάγματά του και τη στάση ζωής του αποτέλεσε υπόδειγμα για την ιερατική κοινωνία, που σήμερα πενθεί βαθιά.

Ο αείμνηστος Μητροπολίτης αγωνιζόταν πάντοτε με μεγάλη αγάπη και ασίγαστο πάθος, για την Εκκλησία. Ανέπτυξε πλούσιο εκκλησιαστικό και φιλανθρωπικό έργο με σημαντική προσφορά στον συνάνθρωπο.

Όσοι τον γνωρίσαμε πήραμε ένα κομμάτι από τον πνευματικό του πλούτο και λάβαμε την ευλογία του.

Είμαι βέβαιος ότι από εκεί ψηλά μας προσέχει και θα συνεχίσει να μας καθοδηγεί.

Αιωνία του η μνήμη.

Γιώργος Καμπύλης"

Σχόλια επισκεπτών

Συγνώμη κ Πρόεδρε του Άστρους και κ Δήμαρχε επειδή δεν θα προλάβουμε είναι θέμα χρόνου να κλείσει το Ρεμμα μπροστά από το κατάστημα του κ Δημακη(Μοτοποδήλατα)από δεξιά όπως πάμε για Παρ Άστρος έστειλα σήμερα Καταγγελία στον Εισαγγελέα Μπάζα Μπάζα Μπάζα θα πνιγούμε ΡΕ ΘΑ πνιγούμε ΡΕ αδειάζουν φορτηγά στο ρεμμα τόσοι αδιαφορία

Και γιατί σαν κύριος δεν βάζεις το όνομα σου να πεις το παράπονο σου;;;Απλά έτσι το πετάς για να σχολιάσεις!Να πας στο γραφείο του να το καταγγείλεις αυτό που θέλεις όπως κάνουμε οι περισσότεροι.Καλες γιορτές!!

κ Βασίλη Χ εσας προφανώς δεν σας ενδιαφέρει το θέμα εάν .μπαζονονται τα ρέματα αλά το Όνομα μου με λένε Ελένη το Επίθετο θά το μάθεις στο Αναπλη εάν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ μας λέτε να πάμε στο Δήμαρχο γιατί δεν πάει να δεί τη γίνεται 200μετρα από το Δημαρχείο απόσταση Ο κ Γ Δαλιάνης αυτό έκανε αλλά αλλά

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio