Ηρακλής Βερβένων: Μεγάλο γλέντι και παρουσίαση του ύμνου της ομάδας (pics,vid)

Τρί, 09/08/2022 - 10:39
Image
Image
Image

Τρικούβερτο γλέντι διοργάνωσε ο Ηρακλής Βερβένων στο Άστρος το βράδυ της Δευτέρας 8 Αυγούστου.

Όσοι τίμησαν την ομάδα με την παρουσία τους χόρεψαν και γλέντησαν με την καρδιά τους.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και ο ύμνος της ομάδας του Ηρακλή Βερβένων.

Φωτογραφίες και βίντεο Χρήστος Γιατράκος

Video

Σχόλια επισκεπτών

Σκέτη απογοήτευση.ο μοναδικός σύλλογος στην Ελλάδα που δεν κάνει το γλέντι του στον τόπο του.του χρόνου να το κάνετε στο Άργος και του παραχρονου στην Τρίπολη.ολοι οι σύλλογοι κάνουν τις εκδηλώσεις τους στον τόπο προέλευσης τους.παταδειγμα προς αποφυγήν.

Χάχα χαζούλη δεν μπορείς να μας στερήσεις την χαρά της επιτυχίας ότι και να πεις.. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.. Και τα κάτω Βερβενα που είναι το ωραίο κτήμα του Τσουλογιαννη τόπος μας θεωρείται εν μέρη εκτός κ αν είναι μόνο στα λόγια... Η νεολαία του Ηρακλή βγήκε μπροστά κ δεν την σταματάει κανείς πλέον 30 εθελοντές είχε η ομάδα εχτές κ όλοι το νέο αίμα του συλλόγου!!

Στο χωριό του το έκανε φίλε μου στα κάτω βερβενα...εκεί που είναι και τα γραφεία της ομάδας...πάρτε τα μικρόφωνα της Παναγίας στα βερβενα και αφήστε τον Ηρακλή στην ησυχία του...δεν είσαστε βερβενιωτες εσείς ρε...

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας.αυτο θα πει αγάπη για το χωριό μας έτσι να ξεφύγει από την μιζέρια και τα διακόσια άτομα. εύχομαι του χρόνου να το κάνει η ομάδα ακριβώς το ίδιο πανυγήρι στο γήπεδο του χωριού μας στα Βέρβενα για να ξεκολλήσει το κάθε κολλημένο μυαλό

κΝικο εξήγησε στους άσχετους ότι δεν ειπαρχει χωριό Κ Βέρβενα Υπάρχη Τημενιο Παπαλεικα Τυοβολεικα Τσιουλεικα Διαμαντογιανεικα Γαλανεικα κ λ π ότι είμαστε απλώμενει παντού τώρα τελευταία ονομάσαμε 20σπιτια ΚατωΒερβενα σχολειοκαι Εκκλησία έχουμε μέσα στο Άστρος αυτή είναι η αληθεια

Κ. Βασίλη,
Δεδομένου ότι η γνώση σας στην ορθογραφία είναι εφάμιλλη με αυτήν την γεωγραφίας και προφανώς όντας απών όχι μόνο από την εκδήλωση, αλλά και από την γενικότερη προσπάθεια της ομάδας, έχετε το θράσος σχεδόν να εγκαλείτε τον πρόεδρο του χωριού να μας ενημερώσει γιατί είμαστε άσχετοι.
Δεν είχαμε σκοπό να απαντήσουμε στις ασυναρτησίες σας, αλλά μέσα από αυτό το σχόλιο θέλουμε να ακουστεί μία γνώμη διαφορετική από την δική σας. Παρακολουθώντας την εκδήλωση του Ηρακλή και βλέποντας αυτήν την νεολαία, απ' όλα τα ''μέρη'' που περιγράφετε στο σχόλιό σας με τρόπο υποτιμητικό, θα καταλαβαίνατε ότι τα μόνα συμπεράσματα που απορρέουν, είναι η ανιδιοτελής αγάπη και η συλλογική προσπάθεια όχι μόνο για την ομάδα αλλά γενικότερα για το χωριό.
Ακόμη, θα ήθελα να σας ενημερώσω για να μην εκτίθεστε, ότι από το 1974 μέχρι και σήμερα το χωριό το υπηρετούν για 28 χρόνια πρόεδροι από ένα χωρίο που κατ'εσάς δεν υπάρχει. Η μετονομασία έγινε στις αρχές της δεκαετίας του '80, όταν πρόεδρος ήτανε ο συγχωρεμένος ο Γιάννης Κούβαλης (οδοντίατρος). Η μετονομασία έγινε μόνο από αγάπη και ενδιαφέρον για το χωριό μας και από μεριάς του προέδρου και από μεριάς των κατοίκων του Τημενίου. Ήταν ένας τρόπος να υπάρχει χρηματοδότηση για τα Βέρβενα που ήταν αναγκαία για την μορφή του χωριού όπως την γνωρίζετε σήμερα.
Τέλος, ελπίζουμε να επικρατήσει η νοοτροπία και οι ιδέες αυτής της νεολαίας και όχι οι δικές σας οι παρωχημένες, που το μόνο που καταφέρνουν είναι να σπείρουν την διχόνοια και το μίσος.
Και του χρόνου μακάρι το πανηγύρι να γίνει και στο Καλαμάκι και στο Κιβέρι και όπου αλλού αγαπάνε τον Ηρακλή.

Την ομάδα έχει αποδειχθεί ότι μόνο οι τσερενιωτες την αγάπησαν την αγαπούν και την στηρίζουν...και όταν πήρε τα κύπελλα και ανέβηκε κατηγορία οι παιχταράδες της ομάδας ήταν τσερενιωτες όπως τους αποκαλείται...η διαφορά μας είναι ότι σε όλα τα πανηγύρια του χωριού εμείς πάντα ήμασταν εκεί και πάντα θα είμαστε...σε αντίθεση με εσάς που βγάλατε χολή για ένα πανηγύρι που έγινε στο τσερενι και δεν έγινε στα βερβενα...για το καλό της ομάδας έγινε αλλά δεν σας ενδιαφέρει...κάνετε την κριτική σας απ την καμαρα...αντε να καπαρωσετε τα τραπεζάκια στην πλατεία πρώτη μούρη και να την βγάλετε τζάμπα με ένα κρασάκι και αφήστε το που θα κάνει ο Ηρακλής το πανηγύρι του...

Σίγουρα αυτός που το έγραψε δεν είναι Βερβενιωτης ή αν είναι έχει προβληματα ψυχολογικά, οικονομικά, και οικογενειακά περαστικά του και συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την εκδήλωση!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio