Η υπόσχεση της Γιάννας Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη από το Άστρος για το τραπέζι με... γουρουνοπούλα και κοκορέτσι (vid)

Τετ, 08/06/2022 - 11:21
Image
Η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη, πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό την Τρίτη 8 Ιουνίου το απόγευμα στο Άστρος, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ζαφείρη, κατά την παρουσίαση ενός σπουδαίου προγράμματος που θα βοηθήσει κατ' αρχάς τους κατοίκους της Βόρειας Κυνουρίας να ρυθμίσουν προβλήματα υγείας που τυχόν μπορεί να έχουν, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν κινδύνους για τη ζωή τους και, δεύτερον, τους επιστήμονες να μελετήσουν δεδομένα στον γενικό πληθυσμό, ώστε να αντλήσουν χρήσιμα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην πρόληψη εγκεφαλικών και καρδιακών παθήσεων.
 
Την κυρία Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη υποδέχθηκε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης με εγκαρδιότητα. Υπενθυμίζουμε ότι η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» επισκέφθηκε χθες το Άστρος για δεύτερη φορά.
 
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο κ. Καμπύλης συνόδευσε την κυρία Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη στο αυτοκίνητό της, και την προσκάλεσε για ακόμη μία φορά το 2023 στην επέτειο των 200 ετών από τη Β' Εθνοσυνέλευση στο Άστρος. Την ώρα που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητο, ο κ. Καμπύλης, χαριτολογώντας, και επειδή είχε πανηγύρι στο Παράλιο Άστρος, της πρότεινε τραπέζι με γουρνοπούλα και κοκορέτσι, και στην πρόσκληση η κυρία Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη απάντησε: «Τι μου τα λες τώρα;», δίνοντας την υπόσχεση για παραδοσιακό τραπέζι την επόμενη φορά.
Video

Σχόλια επισκεπτών

Απάντηση κ Αγγελοπούλου Τη μου λες τώρα δεν λες κάτι καλά που το σκέφτηκε παρά ένα Όλα λειτουργούν με πρόγραμμα κ Αγγελοπούλου να τους αφήσουμε και χωρίς φαγητό δεν το περίμενα ρε Δήμαρχε Ξεχασιαρει μου εσύ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio