Η νέα επιτροπή παρακολούθησης προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων στον Δήμο μας

Σάβ, 13/06/2020 - 10:00
Image

Ανασυγκρότηση Πενταμελούς Επιτροπής παρακολούθησης Προγράμματος Διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας – Καμπύλης Γεώργιος αποφασίζει και:

Ορίζει την Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος Διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς ως ακολούθως:

1. Κατσής Δημήτριος του Αθανασίου, εκπρόσωπος του Δήμου, Αντιδήμαρχος καθαριότητας, ανακύκλωσης, πρασίνου και πολιτικής προστασίας, ως Πρόεδρος της Επιτροπής και ως υπεύθυνος του Προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς με αναπληρωτή του τον Κλεώπα Γεώργιο του Ηλία Δημοτικό Σύμβουλο

2. Μπεκύρος Βασίλειος, ιδιώτης Κτηνίατρος στον οποίο έχει γίνει ανάθεση από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για υπηρεσίες κτηνιάτρου για την περίθαλψη και περισυλλογή αδέσποτων ζώων

3. Ζαφειράκης Γεώργιος Πρόεδρος του Πολιτιστικού-Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης, ως μέλος της Επιτροπής, με αναπληρωτή του την Κονδύλη Μαρία μέλος του ιδίου Συλλόγου.
4. Μαρκόπουλος Θεόδωρος γραμματέας του Πολιτιστικού-Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης, ως μέλος της Επιτροπής, με αναπληρωτή την Ζαφειράκη Νικολέττα μέλος του ιδίου Συλλόγου.

5. Τσιούλος Γρηγόριος του Ιωάννη, υπάλληλος του Τμήματος καθαριότητας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, μόνιμος κάτοικος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ο οποίος γνωρίζει άριστα το Δήμο σε όλη του την έκταση και έχει προϋπηρεσία σε ζητήματα συλλογής αδέσποτων ζώων δεδομένου ότι τέτοια καθήκοντα του είχαν ανατεθεί ήδη από το έτος 2014 με την υπ’αρίθ. πρωτ. 11866/27-11-2014 Υπηρεσιακή Εντολή του τότε Δημάρχου και τοποθετημένος στην πενταμελή επιτροπή από 21-03-2018 έως 26-09-2019, με αναπληρωτή του τον Πολυμενάκο Ιωάννη του Γεωργίου υπάλληλο του Δήμου.

Με την παρούσα παύουν να ισχύουν οι υπ’αριθμ. 59/2020 και 293/2019 αποφάσεις Δημάρχου, καθώς και οποιαδήποτε άλλη απόφαση ορίζει διαφορετικά το θέμα.

Σχόλια επισκεπτών

Καλές οι επιτροπές για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων όμως το αποτέλεσμα θα κρίνει την αποτελεσματικότητα τους στη πράξη. Ο στόχος θα πρέπει να είναι η ασφάλεια των ανθρώπων από το φόβο μιας ενδεχόμενης επίθεσης από κάποιο αδέσποτο, όπως έχει γίνει στο παρελθόν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio