Η αστυνομία διέκοψε το γλέντι του Προδρόμου στη Μελιγού

Δευ, 30/08/2021 - 14:09
Image

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού στη Μελιγού για το πανηγύρι του Προδρόμου το Σάββατο 28 Αυγούστου.

Οι διοργανωτές, όπως αναφέρουν είχαν λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και τήρησαν κατά γράμμα όσα προέβλεπαν τα υγειονομικά πρωτόκολλά, για τον κορωνοϊό.

Τις προηγούμενες μέρες, παρουσία και της αστυνομίας, έγινε η μέτρηση των αποστάσεων μεταξύ των καθισμάτων , ενώ είχε αποκλειστεί ο χώρος μπροστά στην ορχήστρα προκειμένου να μην επιτραπεί ο χορός.

Λίγο μετά τη 01:00 έκανε την εμφάνισή της η αστυνομία και διέκοψε το γλέντι κλείνοντας την μουσική, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε αδειοδότηση για την μουσική.

Απογοητευμένοι οι θαμώνες αποχώρησαν από τη διοργάνωση και το γλέντι έληξε άδοξα.

Φωτογραφία ΕΛ.ΑΣ

Σχόλια επισκεπτών

Ας προσεχατε. Φέτος δεν έγιναν πολλές και σημαντικές διοργανώσεις και μάλιστα πιο ασφαλείς και ήσυχες από ένα πανηγύρι. Για τα πανηγύρια ας μην το πιάσουμε... Ελάχιστα έγιναν μόνο στο εκκλησιαστικό σκέλος. Εσείς θέλατε να κάνετε κλαρίνο πόλεμο σαν να μην υπάρχει αύριο. Το λάθος όμως είναι όσων επέτρεψαν να ξεκινήσει κι όχι μετά που το σταμάτησαν αλλά αυτή είναι η Ελλάδα κράτος για τα πανηγύρια

Μονο ΝΤΡΟΠΗ. Η μελιγου δεν έχει ενόχληση ποτέ αλλά χωριά με εκδηλώσεις . Αλλα ετσι είναι η ζήλια !!! Τώρα φαίνεται... γιατί μία ζωή θα παλεύει μόνη της με τους πέντε άνθρωπους του χωριού... και αυτο ζηλεύετε!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ !!

Κάποιοι φοβούνται τον ΕΡΜΗ...Αλλά δεν θα τους περάσει... Κι αν αναλάβει δικηγόρος το θέμα, τότε θα δούμε ποιος ή ποιοι ήταν οι....καταγγέλλοντες διακοψίες . Γιατί υπάρχει και το άλλο σε ένα γάμο... Πήγε ένας , έφαγε ήπιε, χόρεψε και όταν έφυγε πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία για παράβαση ωραρίου κοινής ησυχίας!!!

Τι Ντροπή ρε φίλε, λες και κάνει κάτι η αστυνομία για τη Μελιγού; όλος ο κόσμος στην ίδια μοίρα είναι. Παντού ακυρώσεις, αναβολές και πρόστιμα. Μην το παίρνετε προσωπικά. Πήρατε μεγάλο ρίσκο και δεν σας βγήκε μεχρι τέλους. Δεν σας κυνηγάει κανείς. Έχει συμβεί πολλές φορές την τελευταία χρονιά. Ηρεμήστε τώρα και κοιτάξτε να κάνετε άλλες δράσεις να βγάλετε λεφτά για το σύλλογο γιατί το αξίζει. Δεν ειναι μόνο τα πανηγυρια βρείτε καινοτόμα πράγματα να σας στηρίξουμε όλοι

Όταν κάνεις μια τέτοια ανοιχτή εκδήλωση και καλείς τόσο κόσμο, φροντίζεις να είσαι καθόλα νόμιμος και δε ρισκάρεις να απογοητεύσεις όλο το κοινό με μια ενδεχόμενη καταγγελία...
Μια τέτοια εκδήλωση δεν είναι μια αρπαχτή...

Xαίρομαι για τη στάση της Αστυνομίας, η οποία βρήκε τη χρυσή τομή και διέκοψε την εκδήλωση την κατάλληλη ώρα, έτσι ώστε και το έθιμο να τηρηθεί, αλλά και ο Νόμος.
Αξίζει έπαινος στους Αστυνομικούς και στους Διοικούντες, οι οποίοι έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπό τους στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio