Η Αναστασία Δάρρα υποψήφια με την παράταξη του Γιώργου Καμπύλη «Πρωτοβουλία Αλλαγής»

Παρ, 25/08/2023 - 16:10
Image

Με την ανακοίνωση μιας ακόμη γυναικείας υποψηφιότητας συνεχίζει ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία Αλλαγής» την ανακοίνωση των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων.

Ανανεώνουμε τον συνδυασμό μας με νέα, δυναμικά πρόσωπα που αγωνίζονται καθημερινά και δίνουν τις προσωπικές τους μάχες για τον τόπο μας, για τους συνδημότες μας.

Καλωσορίζουμε στο ψηφοδέλτιο μας την κ. Δάρρα Αναστασία, δικηγόρο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Αναστασία Δάρρα του Βασιλείου και της Παναγιώτας Μπάρλα γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα. Κατάγεται από την πλευρά της μητέρας της από τον Χάραδρο της Βόρειας Κυνουρίας, όπου και μεγάλωσε. Το 2011 αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Paris 13 Nord. Συνέχισε τις σπουδές της λαμβάνοντας δύο μεταπτυχιακούς τίτλους, στο Εμπορικό Δίκαιο (2011-2012) και στο Δίκαιο των Επιχειρήσεων (2017-2019) από το ίδιο Πανεπιστήμιο.

Εργάστηκε στην Κύπρο από το 2014 και τον Απρίλη του 2016 έλαβε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο. Εν συνεχεία, τον Οκτώβριο του 2016, έλαβε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Έκτοτε εργάζεται ως δικηγόρος, διατηρώντας το δικό της δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα.

Είναι ιδρυτικό και διοικητικό μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων Université Paris 13- Γαλλικού Κολλεγίου IdEF.

Από τον Ιανουάριο του 2018 έως και σήμερα διατελεί Νομικός Σύμβουλος και διοικητικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαράδρου.

Κατά το διάστημα 2018-2022 υπήρξε Νομικός Σύμβουλος στον Σύνδεσμο Επενδυτών και Διαδικτύου (ΣΕΔ) (θεσμικός φορέας της Ελληνικής

Κεφαλαιαγοράς και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς).

Τον Απρίλιο του 2023 εξελέγη Ειδικός Γραμματέας Κυνουρίας στην ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΠΟΕ).

Γνωρίζει άριστα Γαλλικά και πολύ καλά Αγγλικά. Παράλληλα, κατέχει πιστοποίηση γνώσεων χειρισμού Η/Υ από αναγνωρισμένο φορέα.

Έχοντας διαγράψει αξιοσημείωτη επαγγελματική πορεία, δε θα μπορούσε να μην έχει λάβει μέρος σε συνέδρια και σεμινάρια, είτε ως εισηγήτρια, είτε ως επιμορφούμενη. Ενδεικτικά, αναφέρεται η συμμετοχή της ως εισηγήτρια σε ημερίδα στο Γαλλικό Ινστιτούτο με θέμα: «Η εξέλιξη των φοιτητών του Πανεπιστημίου στην εν ενεργεία δικηγορία στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό».


Επιπρόσθετα, επιμορφώνεται συστηματικά, παρακολουθώντας πολλά σεμινάρια, μερικά από τα οποία είναι τα εξής: «Ανάλυση Συνταξιοδοτικών Υποθέσεων π.Δημοσίου- π.ΤΣΕΜΔΕ - π.ΤΣΑΥ, π.ΤΑΝ - π.ΟΓΑ, - π.ΙΚΑ- π.ΟΑΕΕ», καθώς και «Σύγχρονες Εξελίξεις & Χρηματιστήριο».

https://scontent.fath7-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/370708807_733989225407725_3922963352040167936_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_eui2=AeHGFzzSiJHN-1ajZ_REGIrQCoorvCHuBOgKiiu8Ie4E6HrLXEHAaH0X2J5o8oxksWk&_nc_ohc=q2QcItA4vMoAX8gP0DE&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=00_AfCz2Vir5_mhQmPNlzxZ_QZpdJZvuxQsEvB1yNKN3idP3w&oe=64EE2F24

 

Σχόλια επισκεπτών

Δε θέλει άλλους ο Καμπύλης ρε. Είναι ικανός και τιτανοτεραστιος. Μονος του μπορεί να διοικήσει οχι μόνο το δημο αλλά και πολλά περισσότερα. Μην κοιτάτε που τα εκανε από Κούπες την προηγούμενη τετραετία. Οι άλλοι έφταιγαν γιαυτό και τους έδιωξε όλους. Τωρα υα δείτε.

Βιογραφικό καλό για το τοπο που εργάζεται και διαμένει. Για το δήμο μας τι άποψη έχει και πως θα συμβάλλει στα καθημερινά προβλήματα; Μάλλον ο Γιωργος έχει στο μυαλό του κάποιο μεγαλόπνοο έργο αερογέφυρας Αθηνα- βόρεια Κυνουρία και μας το κρύβει.

Δήμος Ετεροδημοτών Δ Β Κυνουρίας κάπως έτσι θα λεγόμαστε στην αρχή νόμισα ότι είναι κάτοικος Χαραδρου γιατί δεν αναφέρει κατοικία αγαπητέ Γιώργο πάλι δεν έκατσε κάτι με μόνιμη κατοικία το Δήμο προσωπικά εύχομαι στην Κύρια καλή επιτυχία

Πολύ καλό βιογραφικό για υποψηφία σε Δήμο της Αθήνας ή για την Παναρκαδικη ένωση που έχει την έδρα της στην Αθήνα.
Στην μετά COVID εποχή δεν χρειαζόμαστε φυσική παρουσία, έχουμε την διαδικτυακές διασκέψεις.
Άλλωστε τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και τον 15Αυγουστο θα έρχονται όλοι οι "ετεροδημοτες" Δημοτικοί σύμβουλοι για ενημέρωση με τα τεκταινόμενα στην περιοχή.
Έμαθε σχετικά με τις υποψηφιότητες εξ αποστάσεως και μια θεία μου (πολύ αξιόλογη επαγγελματίας) από Αυστραλία, μου λέει, τώρα μπορώ και εγώ να κατέβω υποψήφια στον τόπο που γεννήθηκα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio