Χωρίς νερό εδώ και ώρες στο Παράλιο Άστρος

Δευ, 29/07/2019 - 18:39
Image

Χωρίς νερό έχει μείνει το Παράλιο Άστρος εδώ και περίπου δύο ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι βλάβες είναι δύο και συνεργεία της ΔΕΥΑΒΚ εργάζονται για να αποκατασταθούν και να επανέλθει το νερό.

Καταστηματάρχες, κάτοικοι και τουρίστες διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός αυτ,  αφού ειδικά αυτή την περίοδο το Παράλιο Άστρος και ολόκληρη η περιοχή σφύζουν από κόσμο.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το δήμαρχο Παναγιώτη Μαντά η βλάβη δημιουργήθηκε σε σημείο όπου γίνεται ασφαλτόστρωση και έχει ήδη αποκατασταθεί, ενώ  η δεξαμενή γεμίζει με νερό κάτι το οποίο θα επιτρέψει την υδροδότηση του Παραλίου Άστρους εντός των επόμενων ωρών.

Σχόλια επισκεπτών

Εκτός από σήμερα και την προηγούμενη εβδομάδα είχε πάλι διακοπή.Και μάλλον έτσι θα πάει όλο το καλοκαίρι.Κατά τα άλλα όλο εξαγγελίες για νέα δίκτυα νερού.Φτου σας ρε νούμερα.

Το πιο αξιοπρεπές σχόλιο που διαβασα.
Φτου σας και ξανά φτου σας.
Δεν φτάνει που έχουμε διακοπή αλκα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου για το γεγονός και την πορεία αποκατάστασης.
Να έρθει ο Σεπτέμβριος να πάτε στις θέσεις σας.

Ντροπή!!!! Μόνο αυτό μπορώ να πω....
Κατακαλόκαιρο με καύσωνα, με επιτακτική την ανάγκη για μπάνιο μετά τη θάλασσα, με καμία προειδοποίηση για συλλογή νερού έστω για την τουαλετα, με φιλοξενούμενους στα σπίτια μας, αλλά και ενοικιαστές σε περίοδο full season...
Είστε απλά απαράδεκτοι!!!

Δεν πειραζει εμεις Παραλιο παμε μονο τον χειμωνα...το καλοκαιρι μενουμε στο χωριο και παμε απο βιβαβι και νοτιοτερα εως Λεωνιδιο που εχει κ καλυτερες θαλλασες να το χαιρεστε το πανακριβο πολυβουο και βρομικο Παραλιο σας.

Εντάξει makaros, αν συμβεί κάτι στο χωριό σου θα λέμε κι εμείς δεν πειράζει, αφού εμείς έχουμε σπίτι μόνο στο Παράλιο και εκεί καθόμαστε χειμώνα-καλοκαίρι.

Ρε τσοπάνη makare να σταματήσεις να πατάς στο Παράλιο και το χειμώνα.Τετοιους Μπουρτζοβλαχους που φοράνε μια λουλουδιαστη βερμούδα και το παίζουν τουρίστες δεν τους θέλουμε.Ρε παλιο τραχανά μου έμαθες και το Λιβάδι ??Να κάτσεις στο χωριό σου μαζί με τις κατσίκες και τα πρόβατα σου.αουα

Bιβαρι κατω απο μουστο τυπογραφικο οκ . ευτυχως εχει 4g εδω παν μονο με ταγαρι κατεβενω και αγκλιτσα .Το βλεπω απο μακρια και ψηλα ( κατω και αριστερα μου ειναι αν ξεπεζεψω λιγο εξω απο το χωριο) το Παραλιο αν κατι αξιζει πολλα στην περιοχη ειναι τα ορεινα χωρια χειμωνα καλοκαιρι σιγα μην κατεβω καλοκαιριατικα να με φανε τα κουνουπια να σκαω απο την ζεστη και να μου τον πιασουν και αυτο ισχυει για ολα τα παραθαλια της χωρας που τα εχουμε κανει σαν τα μουτρα μας για το χρημα ...οι παλιοι το καλοκαιρι το περναγαν στα ορεινα ετσι εχω μαθει και εγω παραλιο απο Οκτωβριο σε συγκεκριμενα μερη .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio