H αξιοποίηση του Δασικού Χωριού στην συζήτηση Αμυρά - Καμπύλη

Παρ, 11/02/2022 - 19:02
Image

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Αμυρά. Στην τηλεδιάσκεψη επίσης συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Δασών Κωνσταντίνος Αραβώσης, η Πρόεδρος του Κ.Π.Σ. Δολιανών κα Ιωάννα Σάγκα καθώς και στελέχη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Κύρια θέμα της συζήτησής τους αποτέλεσε το Δασικό Χωριό της Κοινότητας Δολιανών καθώς και η περαιτέρω αξιοποίησή του προς όφελος του χωριού.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Ο κ. Αμυράς με προθυμία άκουσε τους προβληματισμούς μας και δεσμεύτηκε πως θα είμαστε σε στενή επικοινωνία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη για την άμεση ανταπόκρισή τους».

Δείτε την σχετική ανάρτηση

Από την χθεσινή μου τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Αμυρά. Στην τηλεδιάσκεψη επίσης συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Δασών Κωνσταντίνος Αραβώσης, η Πρόεδρος του Κ.Π.Σ. Δολιανών Ιωάννα Σάγκα καθώς και στελέχη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Συζητήσαμε για το Δασικό Χωριό της Κοινότητας Δολιανών καθώς και την περαιτέρω αξιοποίησή του προς όφελος του χωριού.

Ο κ. Αμυράς με προθυμία άκουσε τους προβληματισμούς μας και δεσμεύτηκε πως θα είμαστε σε στενή επικοινωνία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη για την άμεση ανταπόκρισή τους.

Σχόλια επισκεπτών

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης δεν μας γνωρίζετε και εμάς ποιο είναι το καθεστώς που υπάρχει για το δασικό χωριό;
Τίνος είναι, τα ενοίκια ποιος τα λαμβανει;

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης δεν μας γνωρίζετε και εμάς ποιο είναι το καθεστώς που υπάρχει για το δασικό χωριό;
Τίνος είναι, τα ενοίκια ποιος τα λαμβανει;

Καλό θα ήταν να γνωρίζουμε περισσότερα για το Δασικό χωριό.Που ανήκει, κάποιος που θέλει να το αναλάβει, μπορεί; έχει λήξει το συμβόλαιο του ήδη υπάρχοντος;ας μας ενημερώσει κάποιος, γιατί κάποιοι θα ήθελαν να δραστηριοποιηθούν και μάλιστα να το αξιοποιήσουν.Οπως είναι αυτή τη στιγμή ,τουλάχιστον από εξωτερικά, φαίνεται να το έχει σφυρηλατησει ο χρόνος και κανείς δεν έχει κάνει τίποτα για αυτό!! Κρίμα!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio