Γυαλιά από ανεγκέφαλους στην λίμνη του Μουστού

Τετ, 01/07/2020 - 15:43
Image
Image
Image

Και ενώ ο Δήμος παλεύει με όλες, τις λιγοστές, του δυνάμεις να κρατήσει την περιοχή μας καθαρή και ενώ ο φορέας Διαχείρισης του Πάρνωνα και του υδροβιότοπου του Μουστού κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να προφυλάξουν τη βιοποικιλότητα, την καθαριότητα και την ασφάλεια της περιοχής, ανεγκέφαλοι και ασυνείδητοι συνάνθρωποί μας, έσπασαν και πέταξαν γυάλινα μπουκάλια μέσα στην μικρή λίμνη με αποτέλεσμα τόσο την δημιουργία εστίας μόλυνσης όσο και την επικινδυνότητα πρόκλησης ατυχημάτων στους κολυμβητές. 

Ευτυχώς συμπολίτες που μας το κατήγγειλαν συνέλεξαν τα περισσότερα από αυτά και τα τοποθέτησαν εκτός της λίμνης 

Σχόλια επισκεπτών

Τα παραπάνω γεγονός αποτελεί δείγμα της χείριστης παιδείας που έλαβαν τα άτομα αυτά από την οικογένεια, το σχολείο και την κοινωνία γενικώς. Η κοινωνία οφείλει να απομονώνει τέτοιου είδους συμπεριφορές και να τιμωρεί αναλόγως προς παραδειγματισμό.
Επιπλέον μια μικρή διόρθωση επί του άρθρου, στο σημείο όπου γίνεται αναφορά για ενδεχόμενη εστία μόλυνσης. Από την παρατήρηση των φωτογραφιών που παρουσιάζονται παραπάνω, το ορθό θα ήταν να γραφεί πιθανή εστία "Ρύπανσης". Υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο αυτών όρων που δεν θα έπρεπε να συγχέονται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio