Γλέντι μέχρι το πρωί στο Κορακοβούνι (vid)

Τρί, 02/08/2022 - 15:55
Image

Γλέντι μέχρι το πρωί υπό τους ήχους του Γιάννη Κατσίγιαννη, της Γωγώς Μουστόγιαννη και του Γιάννη Γκορίτσα στο Κορακοβούνι στο πολύ επιτυχημένο  πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 1 Αυγούστου.

Κέφι και χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες το κοινό να διασκεδάζει με την ψυχή του με γνωστά παραδοσιακά τραγούδια.

Μια Αυγουστιάτικη ξεχωριστή νύχτα στο Κορακοβούνι που κράτησε μέχρι το πρωί.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Αυτό λέγεται ξεφτίλα. Είναι ξεφτίλα ρε το μόνο που νοιάζει τούς Έλληνες είναι το κλαρίνο και η ξάπλα. Ξεφτίλα και αηδία μαζί. Περηφανεύεστε για ποιο πράγμα ακριβώς ρε τιποταδες για τα κέρατα σας που έχουν φτάσει το φεγγάρι;

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις των συλλόγων καλώς ή κακώς είναι οι μόνες πηγές εσόδων για να καταφέρουν να επιβιώσουν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους (αθλητικές και άλλες) σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν για μέρες αφιλοκερδώς για να πραγματοποιηθούν. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων και τα πικρόχολα σχόλια προσβάλλουν όλους μας. Αυτοί που τα γράφουν δεν έχουν ασχοληθεί και δεν έχουν αφιερώσει ούτε λεπτό από τον χρόνο τους για τα κοινά. Δεν διεκδικούμε δάφνες ποιότητας σε αυτές τις εκδηλώσεις. Είναι όμως μια πολύ καλή ευκαιρία να βρεθούμε γνωστοί και φίλοι και να διασκεδάσουμε όπως γουστάρουμε, διαφορετικά τα κέρατα μεγαλώνουν εσωτερικά. Είμαι πολύ περήφανος για το χωριό μου γιατί αν μη τι άλλο ό,τι κάνει το κάνει σωστά. Και του χρόνου με υγεία!!

Σε οποίον δεν αρέσει ρε μάγκες απλά δεν πηγαίνει.
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα κάποιες φορές και από τη στιγμή που ο στόχος επετεύχθει δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Δηλαδή έπρεπε να φέρουν τον Κώστα Χατζή για να το παίξουν ποιοτικοί??
Έχουν κάνει και άλλες εκδηλώσεις με διαφορετικό και.."ποιοτικό" αντικείμενο!
Σε πολλούς μπορεί να μην αρέσει ο Κατσίγιαννης και ο καθε Κατσίγιαννης ή η ασυδοσία που συμβαίνει, αλλά από την άλλη αυτό που έχουν καταφέρει οι Κορακοβουνίτες, να έρχεται κόσμος από όλη την Πελοπόννησο και να γλεντάνε μέχρι το πρωί είναι άξιο θαυμασμού και μπράβο τους!!! Και ενωμένοι είναι και χρήμα έβγαλαν για το σύλλογο και το χωριό διαφήμισαν..αλλοι να τα βλέπουμε που δεν μπορούμενα ενωθουμε να βαλουμε μια πετρα πανω στην αλλη γιατι ολοι κοιτάζουν το συμφέρον τους!

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. ΔΕ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟ Η ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΡΕΙΑ. ΟΣΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ, ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΕΚΕΙ ΟΝΩΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά του χωριού του Κορακοβούνιου για αυτόν τον θεσμό που έχουν καταφέρει για το χωριό τούς.ειναι το μόνο χωριό που διαφήμισε φέτος το Άστρος στο SKAI όλα τα άλλα είναι μόνο κόμπλεξ κ ζήλια.θα δούμε κ εμάς που χωρίσαμε το Άστρος στα δύο.κυριε λαβιε τι κάνετε σαν πρόεδρος για τον Αγιάννη εσείς κ ο μεγαλύτερος πρόεδρος του χωριού ούτε μια εκδήλωση ούτε ένα πανυγήρι αυτός ήταν ο στόχος σας να διαλύσετε τον σύλλογο μας που έκανε έργα γλέντια κ ότι είχε ανάγκη το χωριό μας...η κάλπες έφτασαν

Οι ντροπαλοί που μιλούν για ξεφτίλες και ότι τους χαλάει την αισθητική αυτού του είδους η μουσική καλό θα είναι να κάτσουν σπίτι τους και να ακούσουν Μπετόβεν.. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του κορακοβούνιου για την υπέροχη βραδιά που διοργάνωσαν..

Εσύ Ανώνυμε 13:47...δεν την κάνατε και μόνοι σας την εκδήλωση...
Δεν σας χάλασε το 500άρικο από το Δήμο....
Και να δούμε αν σε χαλάει η Βαλια ...να μην γίνει εκδήλωση στο Κορακοβούνι με τη Βάλια....
Αλλά αν αποφάσιζε ο Δήμος να μην κάνει εκδήλωση στο Κορακοβούνι....η γκρίνια θα πήγαινε σύννεφο....
Άσε τις αερολογιες....και πορευσου με αυτά που σου δίνουν....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio