Γ.Καμπύλης: Ο Δήμαρχος περικυκλωμένος από τους αυλικούς και ευνοούμενούς του ζει το παραμυθάκι του

Τετ, 05/09/2018 - 07:36
Image

Με αφορμή την ομιλία του Δήμαρχου Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτη Μαντά (ΕΔΩ) την περασμένη Κυριακή κατά την έναρξη της συναυλία στο Άστρος , ο αρχηγός της παράταξης Δημοτική Αναγέννηση Γιώργος Καμπύλης εξέδωσε καυστικό Δελτίο Τύπου αναφέροντας τα εξής:

Ο Δήμαρχος περικυκλωμένος από τους αυλικούς και ευνοούμενούς του ζει το παραμυθάκι του. Πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνεύσει κάποιος τις δηλώσεις του στην προχθεσινή ομιλία του στη συναυλία;

 Μιλά για αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων όταν ακόμα και σήμερα το μοναδικό μουσείο της περιοχής μας παραμένει κλειστό.

Μιλά για αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων όταν ακόμα και ο προαύλιος χώρος του μουσείου όπου έγινε η Β΄ Εθνοσυνέλευση παραμένει κλειστός.

 Μιλά για αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων όταν δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για το θέμα της Έπαυλης του Ηρώδου του Αττικού.

 Θαμπωμένος προφανώς από το φως άλλης μιας πολυδάπανης πολιτιστικής εκδήλωσης δεν αντιλήφθηκε το σκοτάδι που επικρατούσε και επικρατεί στην πλατεία Δ. Καρυτσιώτη, καθώς δε λειτουργεί ο Δημοτικός φωτισμός ούτε στην προτομή του ευεργέτη, συνέπεια της πλήρους εγκατάλειψής της από τη Δημοτική Αρχή.

Αξιοποίηση των ιστορικών χώρων είναι η υλοποίηση μίας πολιτιστικής εκδήλωσης το χρόνο;

Αξιοποίηση σημαίνει να είναι προσβάσιμοι, επισκέψιμοι και κυρίως φωτισμένοι όλο το χρόνο οι χώροι αυτοί προκειμένου να τους γνωρίζουν και να τους επισκέπτονται οι πολίτες.

Κύριε Δήμαρχε ο χώρος του αγροκηπίου από ποιους εγκαταλείφθηκε;  Μήπως εσείς δεν είστε Δημοτική αρχή του τόπου εδώ και οκτώ χρόνια;

Τέλος Κύριε Δήμαρχε καλείτε τους πολίτες να είναι δίπλα σας μόνο πριν τις εκλογές, μόνο για τις εκλογές, αλλά τους δείχνετε ότι δεν τους θέλετε δίπλα σας με τις πράξεις σας και τον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις αυτής εδώ της Δημοτικής Αρχής εδώ και οκτώ χρόνια.

Σχόλια επισκεπτών

Γιατί να έχει φως;
Άμα ήταν κ.Καμπύλη φωτισμένος ο χώρος θα ήταν εύκολα αντιληπτό ότι στην εν λόγο πλατεία εδώ και χρόνια δεν έχει γίνει καμία βελτίωση ούτε συντήρηση! Οπότε το σκοτάδι κρύβει!
Κοντός ψαλμός ειναι για τις εκλογές και εκεί θα δούμε αν το παρεάκι θα συνεχίσει ως έχει ή θα ανακατέψει την τράπουλα, δίνοντας το δαχτυλίδι σε νέο αρχηγό! Καμία φορά είναι πολλά τα κουκιά, για να είναι απλά δεύτερος τρίτος...

Στα σχόλια των πολιτών επί της ομιλίας του Δημάρχου γράφηκαν πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα από αυτά που γράφονται στο Δελτίο τύπου της αντιπολίτευσης.
Είναι Πλήρης η απογοήτευση....

Λεω εγω τωρα απιθανο σεναριο : λυκουρετζος υπ.περιφερειαρχης ευη βουλευτης . Να δω που θα πανε τα παιδια νην και τεως για να πουνε παλι το παραμυθι τους . Λες να φινει αυτο ;;; ε ρε γελια . Να εχει να διαλεξει ο πρωην μεταξυ παλι δευτερου η* υποψηφιου του λυκουρετζου . Τοτε να δεις γλυκες με το Καμπυλη Γιωργο και τγν παρεα του

Κατα συνέπεια ανώνυμε 17:35 υπονοείς οτι οι αντιδήμαρχοι του Μαντά είναι άχρηστοι. Εδω που τα λέμε δεν έχεις άδικο. Αλλά και ποιανού η φωνή έχει ακουστεί απο τους δημοτικούς συμβούλους του Μαντά;

Δεν υπάρχει καμία φωνή για να ακουστεί. Ο μόνος που υπάρχει ειναι ο γιατρός. Όλοι οι υπόλοιποι ειναι απλές οπτασίες. Απαξαπαντες

Είναι κρίμα πολύ κρίμα 2 νυστέρια να καρατούν την τύχη και την ατυχία στην Κυνουρία εδώ και χρόνια... Και εμείς πρόβατα... Λές να ξυπνήσουμε το 2019?

Και οσοι ειχαν διαθεση να προσφερουν ο δημαρχος τους αντιμετωπισε ως μελλοντικους αντιπαλους τους απομονωσε και κρατησε τους αυλικους ,τις γυναικες και τις θυγατερες αυτων . Το ΠΑΑΟΚ ειναι εδω Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα. Ερχεται τσουναμι .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio