Γιάννης Δαλιάνης: Στεναχώρια για την εικόνα του "Maracana" στα Δολιανά (pics)

Κυρ, 22/12/2019 - 23:02
Image
Image

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Γιάννης Δαλιάνης επισκέφθηκε τα Δολιανά και ανέφερε στα social media τα εξής:

Σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο κ Καμπύλη Και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ Σαμαρτζή επισκέφθηκα σήμερα την Κοινότητα Δολιανών όπου παρουσία του κ Βασίλειου Βεκιάρη(Ενωτική Συνεργασία) και της κ Γεωργίας Ζέρβα αντιπροέδρου κοινότητας Δολιανών καθώς και του κ Μπάρλα Κωνσταντίνου προέδρου κοινότητας Άστρους (Συμβουλευτικού χαρακτήρα η παρουσία του προέδρου Μπάρλα) έγινε επιτόπια αυτοψία στις αθλητικές εγκαταστάσεις της κοινότητας Δολιανών.

Το 5×5 το σύγχρονο γεφύρι της Άρτας στην περιοχή μας, λόγω ατυχέστατης σύμβασης με εργολάβο που κηρύχθηκε έκπτωτος ,ξαναμπαίνει σε τροχιά ολοκλήρωσης μετά από κάποιες διαδικασίες που πρέπει άμεσα να ταχτοποιηθούν. Το γήπεδο μπάσκετ θεωρώ ότι ο χρόνος το έχει φθείρει και το έχει ανάγκη το φρεσκάρισμα του.

Τέλος μεγάλη προσωπική στεναχώρια τόσο για εμένα όσο κ τον κ Μπάρλα η εικόνα που αντικρίσαμε στο ιστορικό Maracana Δολιανών καθότι ποδοσφαιριστές στην ιστορική ομάδα με μεγάλες δόξες & νίκες σε αυτό το γήπεδο.

Μετά την σημερινή αγαστή συνεργασία με τους κ Βεκιάρη και κυρία Ζέρβα αποφασίσαμε στο πρώτο 20ημερο Ιανουαρίου 2020 να γίνει μια συνάντηση με τους φορείς της κοινότητας( Τοπικό συμβούλιο. Δημοτικοί σύμβουλοι, Σύλλογοι Αθλητικός & πολιτιστικός) ώστε να χαράξουμε πορεία σχετικά με την τύχη αυτού του ιστορικού γηπέδου.

Τούς ευχαριστώ για άλλη μια φορά και ελπίζουμε για καλύτερα αποτελέσματα με την συμμετοχή όλων,

Σχόλια επισκεπτών

Ιστορικής ιστορικότητας το ιστορικό γήπεδο με πολλή μεγάλη ιστορία και ιστορική αξία. Είναι ιστορικό γεγονός ότι ο οπλαρχηγός Νικηταράς μπροστά στον ιστορικό σύλλογο Νικηταρα αποτελεί φθηνή ιστορική διασύνδεση. Επιτέλους ιστορικό σεβασμό στην ιστορική ιστορία. Προτεραιότητα ζωής και θανάτου τέτοια ιστορικά πράγματα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio