Γιάννης Δαλιάνης: Διεκδικούμε τα πάντα για τον τόπο μας

Πέμ, 08/10/2020 - 23:07
Image

Εμείς ως δημοτική αρχή με τον Γιώργο  Καμπύλη το είπαμε,το πιστέψαμε & διεκδικούμε πάντα για τον τόπο μας.


Όλοι βοηθάνε και όλες οι βοήθειες είναι δεκτές.


Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως ο κ Μαντζούνης Γιάννης αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου  μας έδειξε πως οι αναβαθμίσεις των Αθλητικών χώρων πρέπει να γίνουν με σχέδιο και στοχευμένα.


Ιδού λοιπόν και δυο νέα έργα στο Δημοτικό γήπεδο Ερμής Μελιγούς Ποδοσφαιρικό Τμήμα με νέες εξέδρες 510 θέσεων ώστε να αδειοδοτηθεί το γήπεδο  και ενα δεύτερο έργο με ενα 5 επι 5 στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας.

Μεγάλης σημασίας αθλητικό έργο και αυτό για το πανέμορφο ορεινό χωριό του Αγίου Πέτρου με το ωραίο ξενοδοχείο και τούς αρκετούς θερινούς και χειμερινούς τουρίστες.

Συνεχίζουμε και ευχαριστούμε όλους όσους βοηθάνε.

Σχόλια επισκεπτών

Ρε που τα Πουλας αυτά; Τι διεκδικήσετε με τον καμπύλη; Αφού τα δυο αυτά έργα έχουν τη σφραγίδα της Προηγούμενης περιφερειακής αρχής του Πετρου του τατουλη, ποτε πρόλαβες και τα διεκδίκησες; Αυτα λες , γιαυτο σε έχουν όλοι για δούλεμα...

Κάποιος εδώ τρώει πηχτή...Κάποιος εδώ είναι ο αδύναμος κρίκος...
Εχει ωρε μπίρομ παλιές εξέδρες το γήπεδο Μελιγούς και θα του φτιάξετε νέες ;;
Ωρε τζάνουνμ μη και είναι το έργο Τατούλη για τον φωτισμό του γηπέδου και χάσατε τίποτα επεισόδια και μέρες; Γιατί αμα μπερδευτούν οι μέρες....χιχιχιχιχιχι !!!

Για να σου φύγει ο καημός με τα λεφτά , σε μια κοινωνία με θεσμούς και όργανα προσφέρουν όλοι διαχρονικά. Αυτή είναι η ομορφιά της τοπικής αυτοδιοίκησης.Δεν χρειάζονται διχασμοί και κουβέντες που να δημιουργούν φατρίες και κλίκες.Στον τόπο μας όλοι χρειάζονται.Εξ άλλου ο αιρετός δεν προσφέρει υπηρεσίες δωρεάν ,πληρώνεται .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio