Για πρώτη φορά στον Δήμο μας οι παιδικές χαρές λειτουργούν με τη βεβαίωση καταλληλότητας του Υπ. Εσωτερικών

Παρ, 14/07/2023 - 13:20
Image
Image
Image
Image

Για πρώτη φορά στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας οι παιδικές χαρές λειτουργούν με την απαιτούμενη βεβαίωση καταλληλότητας του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ύστερα από τη θετική γνωμοδότηση της Επιτροπής Ελέγχου Παιδικών Χαρών Νομού Αρκαδίας χορηγήθηκε, από το Υπουργείο Εσωτερικών, η απαιτούμενη Βεβαίωση Καταλληλότητας Λειτουργίας καθώς και το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας, για όλες τις κάτωθι παιδικές χαρές:

1. Αγίου Πέτρου

2. Καστρίου

3. Πραστού

4. Κορακοβουνίου

5. Αγίου Ανδρέα

6. Βερβένων

7. Άστρους (πλατείας Καρυτσιώτη)

8. Άστρους (πλατείας Αγ. Παύλου)

9. Κάτω Δολιανών

10. Κουτρούφων

11. Ξηροπηγάδου

12. Μελιγούς

13. Παραλίου Άστρους

Για κάθε μια από τις ανωτέρω παιδικές χαρές, υποβλήθηκε από τον Δήμο πλήρης φάκελος στην Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών Νομού Αρκαδίας, προκειμένου να χορηγηθεί Βεβαίωση Καταλληλότητας Λειτουργίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 της ΥΑ 28492/11-05-2009 (ΦΕΚ Β 931/18-05-2009), όπως αυτό έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Για πρώτη φορά στον Δήμο μας λειτουργούν οι παιδικές χαρές με το ειδικό σήμα καταλληλότητας λειτουργίας του Υπουργείου Εσωτερικών. Στόχος μας είναι τα παιδιά να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους με ασφάλεια σε πιστοποιημένες παιδικές χαρές. Προχωράμε μπροστά με έργα και πράξεις».

Σχόλια επισκεπτών

Για να καταλάβω δηλ. η παιδική χαρά Παρ. Άστρους που είναι γεμάτη από τσιμέντο πήρε ειδικό σήμα καταλληλότητας? Και αν χτυπήσει κάποιο παιδάκι ποιος θα φταίει? Ρητορικό το ερώτημα (στην Ελλάδα κανένας)

Για παιδικές χαρές πανηγυρίζεις δήμαρχε?? Εκείνες π έφτιαξε ο Μαντας με το πρόγραμμα Τρίτση κ εσύ τον λασπολογούσες γιατί νόμιζες ότι κοροϊδεύει τον κόσμο???????
Μόνο για να κολάς αυτοκόλλητα και φωτογραφίες κάνεις κ εσύ δυστυχώς

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio