Το φαράγγι της Λεπίδας «πρωταγωνίστησε» στην εκδήλωση για την έναρξη της τουριστικής περιόδου της Π. Πελοποννήσου (pics)

Σάβ, 15/05/2021 - 10:44
Image
Image
Image
Image

Το πρωί του Σαββάτου 15 Μαΐου το πρωί, συνεισφέροντας στην όλη προσπάθεια για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργάνωσε μια ποικιλόμορφη εκδήλωση βάζοντας ορισμένα σημεία αναφοράς στον χάρτη της Πελοποννήσου και θέλοντας να αναδείξει με αυτόν τον τρόπο πέρα από τις μοναδικές ομορφιές της και την εναλλακτικότητα των δραστηριοτήτων που μπορεί κανείς να απολαύσει στα μέρη της.

Παρουσιάστηκαν μέρη της Αρκαδίας, όπως η Καρύταινα και ο Λούσιος, αλλά και το μοναδικό φαράγγι της Λεπίδας, που βρίσκεται στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας ανάμεσα στα χωριά Άγιος Ιωάννης και Πλάτανος.

Σε ζωντανή σύνδεση με τους παρουσιαστές της διαδικτυακής εκδήλωσης, ο Θ. Κακαρίκος, εκπρόσωπος του Συλλόγου ΠΕΛΟΠΕΣ μίλησε για το φαράγγι, με τους δύο μοναδικούς καταρράκτες, ύψους 45 μ. και 70 μ., και μεταδόθηκαν εικόνες από τον μοναδικό αυτό τόπο, που προσελκύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους επισκέπτες.

 

 

 

Σχόλια επισκεπτών

Να χαμε να λεγαμε και σεις καλα περνατε. Ξερετε ποσοι επισκεπτες πανε το καλοκαιρι στη λεπιδα μα νερο δεν βλεπουν? Αρκετοι, οι οποιοι φευγουν απογοητευμενοι με τα παραμυθια που τους πουλατε. Σας εφαγε το χαϊλικι και ο ανυπαρκτος εναλλακτικος τουρισμος. Χαιρετατε μας τον πλατανο!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio