Το ευχαριστώ του Καμπύλη για το στολισμό του Δήμου (pics)

Τετ, 18/12/2019 - 23:13
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Με αφορμή την ολοκλήρωση του στολισμού σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου μας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Ανδρέου Γεώργιο για την πολύτιμη συνεισφορά του στη μεγάλη δωρεά στολιδιών από τις εταιρείες, ΚΟΠΕΡ και Parapharm, προς τον Δήμο μας.

Τον Δήμαρχο Νέου Ηρακλείου κ. Νικόλαο Μπάμπαλο για την παραχώρηση στολιδιών προς τον Δήμο μας.

Η αγάπη και η πολύτιμη προσφορά τους για τον τόπο μας, μας τιμά ιδιαίτερα και μας μεταφέρουν το ελπιδοφόρο μήνυμα πως στις δύσκολες εποχές που ζούμε μπορεί να γίνει πράξη η αγάπη και η αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας.

Τέλος αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους για τον στολισμό, στον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. κ. Καμπύλη Κωνσταντίνο, στον αντιπρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. κ. Κλεώπα Γεώργιο καθώς και στον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Κατσή Δημήτριο και περισσότερο από όλους, στους υπαλλήλους του τμήματος καθαριότητας για τις προσπάθειες τους ώστε ο Δήμος μας να προετοιμαστεί για τις γιορτές.

Εύχομαι σε όλους αυτές οι γιορτές να μας βρουν υγιείς και η φλόγα της ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον να μην σβήσει ποτέ από τις ψυχές μας!

Γιώργος Καμπύλης

Σχόλια επισκεπτών

ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ;ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;*** ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ

Απλά να ενειμερωσω τον δήμαρχο ότι το δεντράκι που έστειλε στα κάτω Βέρβενα του ενάμιση μέτρου αντικαταστάθηκε από τον πρόεδρο μας με δεκαμετρο έτσι για την ιστορία καλές γιορτές

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio