Ευχαριστήριο Προέδρου του Στόλου προς τον Αντιδήμαρχο Κλεώπα και τους χειριστές

Πέμ, 01/12/2022 - 10:29
Image

Στις αρχές του Νοέμβριου στο χωρίο μας, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, Ανακύκλωσης Πρασίνου και πολιτικής προστασίας Κ. Γεώργιο Κλέωπα, προχώρησαν στον καθαρισμό, βελτίωση, συντήρηση και χαλικόστρωση της αγροτικής οδοποιίας.

Όπου τα μηχανήματα δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν οφείλεται στα εμπόδια από το μη κόψιμο των κλαδιών που υπήρχαν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους χειριστές των μηχανημάτων που τις δέκα αυτές μέρες που εργάστηκαν στο χωριό μας έφεραν εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο.

Ο Πρόεδρος Στρευλάκος Βασίλειος Στόλος, 30/11/2022

Σχόλια επισκεπτών

Πολλα συγχαρητηρια πραγματι γιατι το αξιζουν, αλλα και σε σας προεδρε γιατι καθε χρονο συντηρειται τους αγροτικους δρομους για τιυς κατοικους σας, συμβαλλοντας και στο πρωτογενη τομεα με την ανετη προσβαση στα κτηματα τους για να τα συντηρησουν και να τα καλλιεργησουν, διαφορετικα θα τα ειχαν παρατησει. Την επομενη φορα αν μπορειτε σε συνεργασια με τους δολιανιτες να κανετε και τους δρομους προς τα δολιανα στα συνορα, να παρετε 10 ωρες και να κανετε και αυτα, ρουπακιες καρυδιες και στη γυρω περιοχη απ τα μαντρια και παλι συγχαρητηρια και σε σας προσωπικα το αξιζετε.

Δήμαρχε..μπορείτε σας παρακαλώ να στείλετε μηχανήματα να στρώσουν και το δρόμο που είναι μπροστά στην πολυκατοικία όπου διαμενω στο Παραλιο Άστρος (οδός Άνδρου)..χωματόδρομος είναι..πλέον λιμνοθάλασσα. Εγγυόμαστε όλοι οι ένοικοι να σας συγχαρούμε δημόσια..με επιστολή σε τοπικά site. Ευχαριστώ εκ τών προτέρων

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio