Ευχαριστήριο Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννου

Σάβ, 21/11/2020 - 12:36
Image

Ο Εξωραϊστικός σύλλογος Αγίου Ιωάννου εκφράζει τις ευχαριστίες του στους παρακάτω δωρητές και χορηγούς που αυθόρμητα έσπευσαν και προσέφεραν χρήματα και είδη για τις ανάγκες του συλλόγου με απώτερο σκοπό την βελτίωση της αισθητικής  και τον εξωραϊσμό του χωριού μας.

Α) Margot & Adam Barla, οι οποίοι προσέφεραν το ποσό των 1000 ευρώ στο ταμείο του συλλόγου τα οποία θα διατεθούν με απόφαση του Δ.Σ. για συγκεκριμένο σκοπό.

Β) Τους Χρήστο Μπενόπουλο και Δημήτρη Κουρόγιωργα (Τζίμη)  οι οποίοι προσέφεραν σειρά από φιγούρες Θεάτρου Σκιών (Καραγκιόζη), αξίας 500 ευρώ, πράγμα το οποίο επιτρέπει στο σύλλογο να δημιουργήσει συλλογή (Μουσείο) Σκιών σε χώρο που διαθέτουμε.

Γ) Ευχαριστεί επίσης τους κ.κ. Θεόδωρο Καλιαμπέτσο & Ζωή Αντωνοπούλου για την αφιλοκερδή εργασία που προσέφεραν και προσφέρουν στον σύλλογο, (βαψίματα  κιγκλιδωμάτων) και άλλων εργασιών.

Δ) Τον κ. Μπαρμπουλέτο Γιάννη για την προσφορά του σε είδη που χρησίμευσαν για την ανάπλαση της προτομής του Πατριάρχη.   

Με την ελπίδα ότι θα συνεχισθούν οι προσφορές στο σύλλογό μας υποσχόμαστε στους φίλους του Αγιάννη ότι ο σύλλογος θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των Αγιαννιτών και θα πράξει αυτά που αρμόζουν στον τόπο μας.

Σκοπός όλων μας εξ άλλου είναι η ποιοτική αναβάθμιση του χωριού μας με εύστοχες παρεμβάσεις στην αισθητική, στον πολιτισμό και στην ανάδειξη της διαχρονικής παρουσίας του χωριού μας, που έπαιξε σημαντικό ρόλο ως πρώτη μετά επαναστατική πρωτεύουσα στα πράγματα της Ελλάδας.

                                                                                                           Για το Δ.Σ                                                                                                                                           Ο πρόεδρος

         Στράτης Δαλιάνης

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio