Ερώτηση της αντιπολίτευσης για την ασφάλεια του γηπέδου της Μελιγούς στο ΔΣ

Τετ, 19/02/2020 - 12:01
Image
Η ασφάλεια του γηπέδου της Μελιγούς αναφέρθηκε σε ερώτηση στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Σαβούρδο. Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή κάποιες εργασίες που έγιναν στο γήπεδο της Μελιγούς, η αντιπολίτευση ρώτησε αν έχει εκδοθεί άδεια για αυτές τις εργασίες και αν είναι ασφαλές για τους αθλητές.
 
Ο κ. Σαβούρδος ρώτησε τη δημοτική αρχή δύο πράγματα: Πρώτον, αν το γήπεδο της Μελιγούς είναι ασφαλές, αφού σε αυτό πηγαίνουν περιπάτους και τα παιδιά του σχολείου, και αν υπάρχει μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία για αυτό το γήπεδο.
 
Ο αντιδήμαρχος κ. Σαμαρτζής απάντησε λακωνικά «ναι, είναι» ενώ για το αν υπάρχει μελέτη, απάντησε επίσης λακωνικά «όχι».
 
Ο κ. Γιάννης Δαλιάνης, πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού, επίσης απάντησε στον κ. Σαβούρδο, λέγοντάς του ότι πριν από τέσσερις μήνες ήταν ο ίδιος πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού και ότι πρέπει να γνωρίζει αν είναι ασφαλές το γήπεδο της Μελιγούς.
 
Στη συνέχεια της συζήτησης, ο κ. Γκαύρος επανέλαβε την ερώτηση προς τον κ. Σαμαρτζή, ο οποίος απάντησε μονολεκτικά και λακωνικά για ακόμα μία φορά.

Σχόλια επισκεπτών

Μέχρι τα χτες καπεταναίοι και ρωτούν αν το γήπεδο είναι ασφαλές.Τι άλλαξε από την ημέρα που ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή;
Εγώ είδα πως βάφτηκε,η περίφραξη είναι εκεί,η πόρτα εισόδου δουλεύεικαι ο τάπητας παραμένει!

Το γήπεδο της Μελιγούς είναι ακριβώς το ίδιο που ήταν όταν ήταν προπονητής στην ομάδα της Μελιγούς ο αδελφός σας κ.Σαβούρδο. Οι..... μεγάλες αλλαγές είναι στον ευπτρεπισμο του όλου χώρου και στην αλλαγή της δημοτικής αρχής. Αυτής που είχατε κι εσείς ως μέλος της τις ευθύνες σας.

Καλά εσυ δεν είδες τις φωτογραφίες του εντεταλμένου όπου μαζί με τον λακωνικό αντιδήμαρχο, τους υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας και το όχημα του δήμου, έφερναν την ανάπτυξη; Που ζεις εσυ; Δεν είσαι φίλος με τον εντεταλμένο στο fab; Να γίνεις. Βγάζει ειδήσεις...

Για τις μπαλαντέζες που βάλανε ρώτησε ο άνθρωπος που σίγουρα δεν είναι ασφαλείς .Γι αυτό και ήθελε να δει αν έγινε μελέτη.
Αν γίνει κανά κακό τι θα πείτε τότε?Ο Πέτρος πάντως δε θα φταίει..Εχει προειδοποιήσει.

ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΧΕΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ

Προς ΑΣΤΡΙΝΟ: Ενώ εσύ φιλόλογε της δεκάρας και μαιτρ του κουτσομπολιού φαντάζομαι χρειάστηκες μερικά δευτερόλεπτα κρυμμένος πίσω από το πληκτρολόγιό σου σαν ανθρωπάκι ...

Αποφάσισαμε για συμπαράσταση στην τοπική ομάδα της Μελιγούς λόγω των πρόσφατων συμβάντων, να προβούμε σε δωρεά 20 φακών μετώπου με LED για την νυχτερινή προπόνηση της ομάδος του Ερμή. Επίσης για το διοικητικό συμβούλιο θα παραχωρήσουμε δαδιά με πυρινέλαιο αργής καύσης ώστε το γήπεδο να θυμίζει νυχτερινή πίστα survivor.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio