Εργασίες συντήρησης, καθαριότητας και ευπρεπισμού κοινοχρήστων χώρων των κοινοτήτων του Δήμου μας (pics)

Τρί, 20/10/2020 - 13:14
Image
Image
Image
Image
Image

Καθημερινά εκτελούνται εργασίες συντήρησης, καθαριότητας και ευπρεπισμού κοινοχρήστων χώρων των κοινοτήτων του Δήμου μας, καθώς και προπαρασκευαστικές εργασίες στον τομέα της πολιτικής προστασίας, από το προσωπικό του τμήματος καθαριότητας ανακύκλωσης και συντήρησης πρασίνου, βάσει εβδομαδιαίου προγράμματος που συντάσσεται με την συνεργασία των προέδρων των κοινοτήτων.

Για πληρέστερη ενημέρωσή σας ως προς τις εργασίες που εκτελέστηκαν την εβδομάδα από 12-10-2020 έως 16-10- 2020 δείτε ΕΔΩ

Θα ακολουθεί εβδομαδιαία ανακοίνωση των εργασιών που εκτελούνται για την ενημέρωση των δημοτών.

Σχόλια επισκεπτών

"Επίσης καθημερινά ο ήλιος ανατέλλει και μετά δύει. Κατόπιν έρχεται νύχτα και μετά πάλι ξημερώνει. Θα βγει και σχετικό Δελτίο Τύπου."
Ρε μη μας κάνετε εκείνα που κοροϊδεύαμε στους προηγούμενους. Δουλέψτε με σεμνότητα κι ο κόσμος ξέρει να βλέπει και να εκτιμάει. Αφήστε τις φιγούρες!

Τι λες ρε παιδί μου...φοβερό νεο.εχουμε χορτάσει δελτία τύπου από σένα και τον εντεταλμένο...βάλε στην άκρη το εγώ σου,σκύψε το κεφάλι χαμηλά και δούλεψε κι ο κοσμος τότε θα κρίνει αν κάνεις καλά τη δουλειά σου.τα υπόλοιπα είναι επικοινωνιακά τρικ κ χωρίς αντίκρυσμα.

Σε μερικά χωριά που είχατε από πέρσι υποσχεθεί ότι θα πάτε τα μηχανήματα να καθαρίσουν δρόμους και τα αυλάκια ακόμα περιμένουμε. Όταν βρέχει θέλουμε βάρκες να κυκλοφορήσουμε. Περιμένουμε κύριοι

Ερχομαι πολλα χρονια στο δημο σας για διακοπες και παω παντου και Παραλιο και Καστανιτσα και Αγιαννη , παντου . Ειναι πραγματικα η πρωτη φορα που ειδα το Δημο σας τοσο καθαρο . Πραγματικα ολα τα χωρια ελαμπαν . Συγχαρητήρια Δημαρχε ..ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ.

Ρε κορόιδα τόσοι εργάτες μπήκαν στον δήμο με συμβάσεις.να μην δικαιολογήσουν τα λεφτά που παίρνουν??ο δήμος παρουσιάζει "έργο" και οι άνεργοι ψηφοφόροι βρήκαν δουλειά.ολα μέλη γάλα.κατα τα άλλα ο δήμος δεν έχει χρήματα για άλλες δραστηριότητες.κανενα σοβαρό ΕΡΓΟ θα δούμε στην περιοχή ή θα συμβιβαστούμε με το να βλέπουμε ανθρώπους με πορτοκάλι γιλέκα να περπατάνε στους δρόμους με μια σκούπα στο χέρι???

Τελικα πρεπει οι μισθοφόροι σχολιαστες να αποφασισετε να εχετε μια κοινη γραμμη . Ή πρεπει να γραφετε πως ο Δημος μας βρωμάει και ηταν πιο καθαρος με την προηγούμενη δημοτικη αρχη Ή οτι κατασπαταλαει χρηματα σε εργατες γι αυτο και ειναι πεντακαθαρος . Παρτε γραμμη λεβέντες και λεβεντισες .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio