Εργασίες καθαρισμού γύρω από το Θέατρο Παραλίου Άστρους (pics)

Τετ, 27/11/2019 - 11:43
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Συνεχίζονται οι καθαρισμοί στον Δήμο.

Σειρά σήμερα είχε το Παράλιο Άστρος με τα συνεργεία του Δήμου να καθαρίζουν από νωρίς την περιοχή γύρω από το θέατρο και το αλσύλλιο του Προφήτη Ηλία και του Φάρου.

 

Σχόλια επισκεπτών

Καλά τα συνεργεία καθαρισμού και μπράβο για την αλλαγή της εικόνας του θεάτρου αλλά πρέπει να κατέβουν και οι ηλεκτρολόγοι.πέμπτη μέρα χωρίς φως το λιμάνι και η πλατεία.απολυτο σκοτάδι.

Όλα χρειάζονται ευτυχώς και δυστυχώς! Μόνο έτσι μπορεί να συγκρίνει και να ενημερώνεται ο πολίτης!!χορτασαμε ψέμα και υποσχέσεις 9 χρόνια και ουσία μηδέν! Αν κάνουν και αυτοί τα ίδια θα έχουν την ίδια μοίρα! Αυτό είναι το παιχνίδι και έτσι παίζεται!!ξεμπροστιασμα για όλους!! Για την παράταξη μαντα 9 χρόνια ύπνου τελείωσαν ευτυχώς και τώρα που χάθηκε ο μισθός και οι καρέκλες αρχίσανε τη φωνή!!για τον καμπύλη αν θέλει να έχει μέλλον όλα στη φορα ώστε να κριθεί και αυτός!!
Αντίο πονεμένα νιατα

Η γυναίκα του Καισάριος Πρέπει να φαίνεται δεν καταλαβαίνω γιατί οι φωτογραφίες για την καθαριότητα σας ενοχλούν. Όλα στο φως αυτό θα το καταλάβετε σε λίγο καιρό.

Τα αντανακλαστικά και η ποιότητα εργασίας και αποδοτικότητας του δήμου μετά την αλλαγή της δημοτικής αρχής είναι εμφανέστατη και αντιληπτή σε όλους τους τομείς. Ειλικρινά όμως πιστεύετε ότι βοηθάει σε τίποτα να δείχνετε φωτο με κλαδεμενα χορτάρια;

Υπάρχει εδώ και μέρες σοβαρό πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση του λιμανιού και ενός τμήματος της πλατείας.το κέντρο του Παραλίου είναι μέσα στο σκοτάδι.για το ίδιο πρόβλημα ηλεκτροδότησης η προηγούμενη δημοτική αρχή χρειαζόταν περίπου μια βδομάδα για να το λύσει γι'αυτό και καταψηφίστηκε από τους δημότες.αυτο μπορεί να οφειλόταν εν μέρη και στις κακές σχέσεις του τέως δημάρχου με τον τοπικό πρόεδρο.τουλαχιστον έτσι ισχυρίζονταν καπιοι.πλεον οι σχέσεις του νυν δημάρχου με τον νυν τοπικό πρόεδρο είναι άριστες και επιπλέον έχουμε για πρώτη φορά αντιδήμαρχο παραλιωτη.αυτο σημαίνει αυτόματα ιδανικές συνθήκες άσκησης τοπικής αυτοδιοίκησης και επιπλεον περιμένουμε άμεσες λύσεις στα προβλήματα του Παραλίου.εχουν περάσει ήδη 5 μέρες και το πρόβλημα ηλεκτροφωτισμού στο λιμάνι παραμένει.δεν βλέπω άμεση επίλυση του προβλήματος.ισα ίσα ο χρόνος αποκατάστασης της βλάβης κοντεύει να φτάσει τον χρόνο της προηγούμενης δημοτικής αρχής.καλες λοιπόν οι φωτογραφίες αλλά τα σοβαρά προβλήματα είναι αλλού και περιμένουν λύσεις.εμεις εδώ στο Παράλιο δεν θα έχουμε μόνο black Friday μας βλέπω για black week.....

Αγαπητέ φωτογραφε ορθή η παρέμβαση σου με την σημείωση ότι η προηγούμενη αρχή δεν αργούσε απλώς 6 μέρες για να διορθώσει το πρόβλημα αλλά με την εμμονή του τέως δημάρχου να μην δίνει οριστική λύση, διαιωνίσε το πρόβλημα. Δεν κάθισε ποτε να συζητησει με σοβαροτητα το θεμα και να σχεδιασει τα καταλληλα σκαψιματα, καλωδια, νεα κουτια κλπ ωστε να λυθει το ζητημα. Αεριτζηδικες λυσεις και φουμαρα όπως συνηθιζε έκανε στο 6ημερο... Για να μην πούμε για τις γενικότερες υποδομές του λιμανιού που ουδέποτε παρέλαβε ή ενημέρωσε για την κατάσταση τους παρά μόνο έβαζε τροβαδούρους να τραγουδανεε επάνω στα φρεάτια κι έκανε προεκλογικές φιέστες στο μισοτελειωμενο και ημιπαρανομο ακόμα (περιμένουμε την απόφαση του Υπουργείου) λιμάνι. Γι'αυτούς και για άλλους λόγους χάσανε και γι'αυτούς τους λόγους χρειάζεται χρόνος για να μπουν τα πράγματα σε σειρά...

Ευλαβή πολιτικέ, το θέμα δεν είναι γιατί κάποιος κερδίζει η γιατί χάνει στις εκλογές. Αυτό αφορά μονό εσάς τους Πολιτικούς. Εμάς τους Πολίτες μας αφορά τι παραλαμβάνει και τι αποδίδει κάθε Δήμαρχος. Ο Μαντάς παρέλαβε ενα γκρεμισμένο λιμάνι και παρέδωσε στον Καμπύλη ένα σύγχρονο Λιμάνι χωρίς καλώδια και κουτιά. Αν ο Καμπύλης παραδώσει ένα λιμάνι με καλώδια και κουτιά, θα έχει κάνει το σωστό. Αυτή είναι η δουλειά των Δημάρχων, να προσφέρουν στους πολίτες. Ο Μαντάς μας παρέδωσε Λιμάνι. Ας παραδώσει και ο Καμπύλης πέντε καλώδια και δυο αυτοματισμούς ώστε να μην γίνονται διακοπές ρεύματος. Από αυτά που γνωρίζω, το Λιμάνι έχει χρηματοδοτηθεί για αντικατάσταση των μηχανολογικών εγκαταστάσεων από το Δεδε. Ας αρχίσει το έργο. Εμείς εδώ στο Αστρος, έχουμε υπομονή. Ας σταματήσει η καραμέλα ότι φταίει ο Μαντάς που κόπηκε το ρεύμα και γιαυτό έχασε τις εκλογές. Δεν τρώμε σανό φίλε ευλαβή. Ο καθένας κρίνεται. Και τώρα, κρίνεται ο Καμπύλης. Το ρεύμα στο Λιμάνι έχει βλάβη. Ποιόν να φωνάξουμε να τη διορθώσει. Τον Κολλαρετάκη?

Το να καλλωπίζεις το ανοικτό θέατρο τέτοια εποχή είναι ματαιότητα, σαν την γριά παρθένα που θυμήθηκε να κλαδέψει το θάμνο της στα 60. Εκτός. βέβαια, κι αν υποκύψατε σε άνωθεν εντολές του κυρίου, δια του αξούριγου εκπροσώπου του και πρώην κοινοτάρχου. οπότε καλώς. Άη Λιά, σ'χώρα μας.

Φετος έγιναν τόσες πολλές παρεμβάσεις καθαριότητας στο Παραλιο Αστρος που δεν ειχαν γίνει τα προηγούμενα 9 χρονια συνολικά . Το σημαντικό ειναι πως όλες ήταν στοχευμένες. Μονο μπραβο σας αξίζουν. .Παμε όλοι μαζι με εθελοντές και Δημο να αλλάζουμε το χωριό μας .ΜΠΡΑΒΟ

Αγαπητέ ευλαβή επειδή ζω στο Παράλιο για μια τέτοια βλάβη η επιδιόρθωση γινόταν μέσα σε μια βδομάδα.σιγουρα θέλει χρόνο αλλά αυτό δεν μπορεί να αναφέρεται συνέχεια.ακουγεται σαν δικαιολογία.

Οι εθελοντές καθαριότητας στέλνουν ευχαριστήρια σε όσους τώρα βοηθούν την καθαριότητα του θεάτρου του παραλίου Αστρους. Δύσκολη επιχείρηση για να πετάξουν τα κλαδέματα και τα μπάζα .Οποιοδ θέλει ας έλθει να βοηθήσει εθελοντικά!!!!

Αγαπητέ απλε και ανιδιοτελή πολίτη 10:16 το ότι δεν τρώει ο κόσμος σανό φάνηκε ξεκάθαρα από το εκλογικό αποτέλεσμα και σε αυτό θα συμφωνήσουμε. Ταυτόχρονα όμως δεν έχει αμνησία ούτε φαντασιώνεται πως υπάρχει μαγικό ραβδί. Επειδή λοιπόν ο Μαντάς παρέλαβε από το Σκαντζο λιμάνι στο τελικό στάδιο ανακατασκευής και παρέδωσε ένα μπάχαλο με πρόστιμα να εκκρεμότητα και ένα σωρό δυσλειτουργίες, ο κόσμος ξέρει και περιμένει όλα αυτά σιγά σιγά να μπουν σε τάξη.

Ευλαβή κανένα έργο στην Ελλάδα δεν έχει παραδοθεί στην ώρα του και το 90% είναι ημιτελές.π.χ ο δρόμος Άστρος-Παραλιο Άστρος είναι ένα πάρα πολύ καλό έργο.εχει όμως και αυτό τις κακοτεχνίες του.ενω μπήκαν οι βάσεις δεν μπήκαν τελικά οι κολώνες φωτισμού,πιάνει νερά που είναι επικίνδυνα σε δύο σημεία κτλ.το έργο έχει παραδοθεί πάνω από 15 χρόνια.με την λογική την δικιά σου δηλαδή όλοι όσοι κυβερνήσουν τον τόπο δεν θα έχουν καμία ευθύνη όταν μετά από μια νεροποντή πιάνει νερά ο δρόμος.θα λένε έτσι μας τον παραδωσαν ,με κακοτεχνίες . πλάκα μας κάνεις?

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio