Έργα στον δρόμο Άστρος - Άγιος Πέτρος - Καστρί (pics)

Πέμ, 28/07/2022 - 14:09
Image
Image
Image

Σήμερα 28/07/2022ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Εμμανουήλ Σκαντζός μαζί με το Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ.  Γεώργιο Καμπύλη & το Δ/ντη τεχνικής υπηρεσίας  Π.Ε Αρκαδίας κ. Κωνσταντίνο Πανουκλία επισκέφθηκαν το δρόμο Άστρος -Άγιος Πέτρος-Καστρί όπου εκτελείται έργο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με διευθέτηση των ρείθρων & ταυτόχρονα επέκταση του οδοστρώματος & καθαρισμό των πρανών.

 Με τις παρεμβάσεις αυτές παρέχεται οδική ασφάλεια στο συγκεκριμένο δρόμο όπου αυτό το διάστημα παρατηρείται αυξημένη κίνηση οχημάτων.

Δελτίο Τύπου

Σχόλια επισκεπτών

ΤΏΡΑ ΠΩΣ ΚΑΤΆΦΕΡΑΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΟΥΝ 2 ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΕΣ ΜΕ ΜΠΕΤΌΝ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΟΛΌΚΛΗΡΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΆΤΗΣΑΝ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΈΡΓΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΘΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ .!

Η καλή κουβέντα δεν κοστίζει τίποτα,αλλά που να την πουν κάποιοι που μόνο να λένε κουταμάρες ξέρουν. Περνάνε όμως από εκεί και σε κάθε στροφή πατάνε στο τσιμέντο ενώ πρώτα έτρεμαν μην πέσουν έξω!

Ερώτηση το τσιμέντο ποιος τορειχνει Περιφέρεια Δήμος ιδιώτης έριξαν καί στον Αγ Ιωάννη χωρίς ρυθρα και στην Παναγία χωρίς ρυθρα θα ΠΙΝΗΟΥΜΕ ΡΕ Άσφαλτο κ Μαντά ποιος το παρέλαβε το ελέγξατε τζάμπα να αι και ότι ναναι εκθετετε και το Δωρητή ο άνθρωπος δεν ειθελε να να πνίξει ΕΓΚΛΗΜΑ

Τον κ Σκαντζο δεν τον έχω ψηφίσει καμία φορά αλλά είδα στο δρόμο του Άστρους Αγ Ιωάννη Αγ Πέτρου κάποια έργα από την Περιφέρεια και τον κ Σκαντζο μαζί με τον Δήμαρχο κ Καμπύλη ο κ Ο Καμπύλης θα μας παρουσιάζει έργα της περιφέρειας για δικά του σε βλέπω από εβδομάδα στη γέφυρα Δολιανών καλά εσύ κ Μανώλη τη τον κουβαλάς κοντα

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio