Έργα οδοποιίας και ηλεκτροφωτισμού στην Bόρεια Κυνουρία (vid)

Τρί, 16/06/2020 - 14:31
Image

Για τα έργα βελτίωσης οδών στη Βόρεια και στη Νότια Κυνουρία απάντησε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Λαμπρόπουλος Χρήστος σε δηλώσεις του την Τρίτη 16 Ιουνίου.

Ο αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στο έργο της παράκαμψης των Δολιανών, σημειώνοντας ότι ολοκληρώνονται εντός Ιουνίου οι διαδικασίες για τις απαλλοτριώσεις εκτάσεων και έτσι, εντός του τρέχοντος μήνα, το θέμα θα συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Θα υπάρξει μια καθυστέρηση σχετικά με τον αρχικό χρονοδιάγραμμα λόγω των απαλλοτριώσεων οι οποίες δεν είχαν συμπεριληφθεί στον αρχικό προγραμματισμό του έργου, ανέφερε ο κ. Λαμπρόπουλος, προσθέτοντας ότι μέσα στο 2021 το έργο θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί, διορθωμένο και από πλευράς τεχνικών ελλείψεων.

Στην περιοχή ξεκινά αυτή την εβδομάδα η βελτίωση του δρόμου Τρίπολη – Ρίζες - Άστρος, ενώ βρέθηκε και ο ανάδοχος του έργου Άστρος – Λεωνίδιο, έτσι εντός του έτους θα αλλάξει η εικόνα των δρόμων και θα εξασφαλιστεί μεγαλύτερη ασφάλεια για τους μετακινουμένους.

Επίσης στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΠεΣυ εγκρίθηκαν τα χρήματα για το έργο ηλεκτροφωτισμού του δρόμου Άστρος – Παράλιο Άστρος.

Μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει η μελέτη και έως την άνοιξη του 2021 το έργο θα παραδοθεί

Πηγή: .arcadiaportal.gr

Video

Σχόλια επισκεπτών

Εγκαταλείψατε τον πρώτο δρόμο και παλιότερο Τρίπολη-Καστρί-Αγ Πέτρο-Αγιάννη-Ορ.Μελιγού-Άστρος με αποτέλεσμα να συνεχίσει να είναι επικίνδυνος και επίσης να μην αναδειχθούν τα όμορφα χωριά μας.Κρίμα

Βρε λεβεντόνια βγαίνει ο άνθρωπος και ανακοινώνει έργα. Χρήσιμα κι αναγκαία. Το πλήθος που κινείται στην ευθεία του Άστρους δεν συγκρίνεται με καμία άλλη περιοχή του δήμου όπως και ο δρόμος Άστρος Λεωνίδιο έχει πολύ μεγάλη κυκλοφορία όλο το χρόνο. Και τα μόνα σχόλια είναι αντίδραση και γκρίνια; Δεν χορταίνετε με τίποτα; Θα γίνουν κι άλλοι δρόμοι αργότερα αλλά δείξτε και λίγο ευγνωμοσύνη για κάτι που γίνεται. Αν είναι έτσι τότε έχουν δίκιο οι πολιτικοί που δεν κάνουν τίποτα γιατί αυτοί που κάνουν πάλι γκρίνια τρώνε στη μάπα.

Τον δρόμο Άργους -Άστρους και παρακάτω, ξεχάστε τον αδέρφια... Έτσι όπως έχει γίνει οικιστική διαμόρφωση κι απ΄τις δυο πλευρές του με ολόκληρους οικισμούς κλπ οικοδομικά συγκροτήματα, γεγονός που συμβαίνει κάθε μέρα, ας μου πει κάποιος τα σημεία που χρειάζονται ευθυγραμμίσεις ,διαπλατύνσεις ,κλπ μεγάλες εργασίες ενός σύγχρονου δρόμου με ποιόν τρόπο και που θα γίνουν....Ολέθριο και αναπότρεπτό λάθος το ότι εδώ και πολλά πολλά χρόνια δεν έγινε καθορισμός ορίων ένθεν κι ένθεν του υφιστάμενου δρόμου για την περίπτωση επαναχάραξής του , βελτιώσεώς του κλπ Σήμερα πιο εύκολα μπορεί να γίνει....αερογέφυρα ή τούνελ !!!!! από κόμβο στέρνας μέχρι παλιόχανο, παρά οποιαδηποτε άλλη ενέργεια....

Στρατηγική ανάπτυξης στην περιοχή ουδέποτε υπήρξε από κανέναν φορέα.Πως θα υπάρξει συνέχεια σε κάτι που δεν ξεκίνησε ποτέ.Ελάχιστες παρεμβάσεις σε υποδομές και στρατηγικής φύσεως έργα έχουν γίνει. ΄Ένα λιμάνι έγινε που μέχρι στιγμής δεν έχει επιφέρει τίποτα ,ούτε θα επιφέρει στο άμεσο μέλλον.Ένας βιολογικός που ψάχνει είκοσι χρόνια περίπου τώρα να κυλήσει το νερό του.Ένας δρόμος Άργος- Άστρος -Λεωνίδιο έχει και εξαγγέλεται και φτιάχνεται καμιά τριανταριά χρόνια. Ποιοι θα χαράξουν στρατηγική ανάπτυξης,αυτοί που στο μυαλό τους έχουν να συντηρούν τη μιζέρεια και την κακομοιριά , αρκεί να είναι στην εξουσία,και είναι πολλοί αυτοί δυστυχώς.Εδώ δίπλα μας είναι τα νερά του αναβάλου, έυκολο έργο , άμεσο ,με γρηγορά αποτελέσματα.Αφού δεν αγγίζει κανέναν από την εκάστοτε εξουσία δε γίνεται. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΧΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio