Επίσκεψη Λοβέρδου στο Άστρος - Τι συζήτησε με τον δήμαρχο

Δευ, 22/11/2021 - 11:10
Image
Image

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Τον κ. Λοβέρδο υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, παρουσία μελών της Δημοτικής Αρχής καθώς και πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν θέματα που απασχολούν τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας. Ο Δήμαρχος συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ανάγκη ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου της Έπαυλης Ηρώδη του Αττικού, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους, το οποίο παραμένει κλειστό εδώ και πολλά χρόνια, στην αξιοποίηση του Αρκαδικού χωριού, στα προβλήματα του πρωτογενή τομέα καθώς και σε περαιτέρω άλλα ζητήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Ο κ. Λοβέρδος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα θέματα που του αναφέρθηκαν και εξέφρασε την υποστήριξή του στα χρονίζοντα αιτήματα.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε σχετικά με την συνάντηση: «Είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε τον Ανδρέα Λοβέρδο στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας, με τον οποίο είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για θέματα που αφορούν τον Δήμο μας. Παράλληλα αναφερθήκαμε και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση. Ευχόμαστε στον κ. Λοβέρδο καλή επιτυχία στις εσωκομματικές εκλογές».

Σχόλια επισκεπτών

Γνωστός αντιδήμαρχος ο οποίος καυχιέται από δεξιά και αριστερά ότι θα είναι δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές δεν παρέλειψε να γλείψει αρκετά τον Λοβέρδο ... Άλλωστε ποντάρει στο να βγει ο Λοβέρδος στο ΠΑΣΟΚ έτσι ώστε να έχει να λέει ότι θα έχει την στήριξή του στην τοπική παράταξη που θα φτιάξει ... Καμπύλη ξύπνα και κάνε τον άκρη όσο προλαβαίνεις γιατί θα σε φάνε εκ των έσω οι φίλοι σου οι αντιδήμαρχοι !

Ο Δημοτικός Σύμβουλος που ψήφιζε ΝΔ και απαιτούσε να φωταγωγηθεί ο Δήμος μας με την υπουργοποίηση Κοντοζαμάνη, τώρα προμοτάρει τον Λοβέρδο για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ. Λογικό αφού ο Λοβέρδος είναι παράρτημα του Μητσοτάκη.

Μπραβο ωραια φοτο., COVID δεν κολατε εσεις εκει ο ενας πανω στον αλλο, Ολοι αυτοι πρεπει να ηταν με το παλιο ΠΑΣΟΚ το ορθοδοξο, Τωρα λυσατε ολα τα προβληματα, Να φερετε και το Γιωργακη να βγαλετε και με αυτον μια φοτο

Για κάποιους παλιούς Πασόκους που πήγαν στην αγκαλιά του Σύριζα, αυτοί που πήγαν στη συνάντηση είναι, πως τους λέτε «για τα μπάζα» ? Εσείς τώρα τις είστε? Επαναστάτες? Μας φορτώσατε φόρους και νέα μνημόνια και κατά τα άλλα μας φταίνε οι δεξιοί. Χωρίς εσάς ο Σύριζα θα έμενε στο 3% και το ΠΑΣΟΚ με όλα τα λάθη του θα έβρισκε το νέο του βήμα. Δεν πειράζει έχεις ο καιρός γυρίσματα.

Για τα μπάζα εισαστε όσοι πιστευετε σε δεξιους και αριστερους. Ολα τα γουρούνια έχουν την ίδια μουρη λέω εγώ ο αγράμματος. Χρήμα εξουσία εφέ το κίνητρο τους για αυτό τον λόγο εχουμε πιασει πατο...

Όταν αναφέρεστε στην ενημέρωση του κ. Λοβέρδου περί " αξιοποιήσεως " του Αρκαδικού χωριού τι ακριβώς εννοείτε; Γιατί διαχρονικά παρακολουθοντας το, μόνο βάρη προσθέτει στο Δήμο.

Όλα τα κόμματα παρέλασαν απο την εξουσία.Τι είναι εκείνο που δεν έχετε καταλάβει; Ξέρετε πολλούς ιδεολόγους; Πες τε το να το μάθουμε.Τι δεξιά κι αριστερά..... αφού βλέπετε όλοι κάνουν λυκοφιλία γύρω από το κάρμα...... πάντως έχουμε χάλια και πολύ δρόμο για να μάθουμε να κρίνουμε και να ψηφίζουμε σωστά!!!!!!!!

Θα εκοβα της φλέβες μου ότι 8 στους 10 στη φωτογραφία είναι δεξιοί αυτοί θα σε ψηφίσουν κ κ εμείς οι Πασοκοι θα μαζεύουμε ελιές δέστε τη φωτογραφία δεξιά ειπαρχει και φιλότιμο μπραβοτης

Έχω παιδικούς φίλους συμμαθητές από φαντάρος από το πανεπιστήμιο ότι ειπαρχει φίλος ΚΟΜΑ δεν το γνώριζα ούτε έχω τέτοιο φίλο εσείς?ενας φίλος μου είπε είναι τρικ για να βγάζει η Ν Δ αρχηγούς κομμάτων μπορεί ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio