Επίσκεψη Γιατρού του ΚΥ Άστρους στον Πραστό

Δευ, 27/07/2020 - 13:54
Image

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 Γιατρός του Κέντρο  Υγείας  Άστρους  επισκέφτηκε  τον χωριό μας.

   Οι περισσότεροι  κάτοικοι του  χωριού  προσήλθαν στο  Ιατρείο που  λειτούργησε  στο  Δημοτικό   Κατάστημα Πραστού και με σειρά  προτεραιότητας επισκέφτηκαν τον Γιατρό. 

   Όλα  λειτούργησαν άψογα, μετά από  πολλά  χρόνια. Ο χώρος  καθαρός και λειτουργικός  μετά  από την φετινή  ανακαίνιση που έγινε στο  Δημοτικό  Κατάστημα, την προμήθεια των νέων επίπλων      και  τον εξοπλισμό  της  Κοινότητας με Η/Υ που κάλυψε τις συνταγογραφήσεις από τον Γιατρό.

   Ως  Πρόεδρος της  κοινότητας ευχαριστώ τον Γιατρό για την προσφορά του στην υγεία των κατοίκων του χωριού μας, την Διευθύντρια του Κ.Υ. για την ανταπόκρισή της στο αίτημα της Κοινότητάς μας, την υπεύθυνη του Δήμου Βόρειας  Κυνουρίας στα θέματα υγείας που  μετέφεραν και  συνόδευσαν τον γιατρό με το αυτοκίνητο του  Δήμου. 

                              Πραστός 27  Ιουλίου  2020

                        Ο Πρόεδρος Κοινότητας Πραστού

                                       
                              Δημήτριος Σταμ. Πετρής

Σχόλια επισκεπτών

Όταν λέτε οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού πόσους κατοίκους έχει αυτό το χωριό ;;;; Έχει 10 ; Συνταγογραφήσεις γιατρού στο πραστο γιατί; Έχει φαρμακείο να πάρεις φάρμακα; Από όσα γνωρίζω όχι.... Όποτε όλα αυτά για να δούμε τη
« φετινή ανακαίνιση του γραφείου»???? Μπράβο!

Σημαντική και η ανακαίνιση του γραφείου και ακόμη πιο σημαντική η παρουσία γιατρού έστω και σε ένα χωριό με 10 κατοίκους. Χρόνια ολόκληρα ο ΠΡΑΣΤΟΣ είναι παρατημένος και από κατοίκους και από Αρχές. Τουλάχιστον αξίζει καλή διάθεση και ενθάρρυνση της όποιας προσπάθειας καλυτέρευσης του χωριού. Δεν το αξίζει άλλωστε;

Πάμε στοίχημα ότι και φαρμακείο θα άνοιξει και μάλιστα δημοτικό. Αμδεια; Ε όχι για τους κρατούντες αυτά είναι πανάκεια .
Γι'αυτό άλλωστε τον επιλέξαμε.
Θυμηθείτε το έργο (τσιμέντα) στο λιμάνι παραλία Αγίου Ανδρέα.

Αυτά τα "κουνάβια" που γράφουν αυτά τα ανώνυμα ειρωνευτηκά σχόλια για τον ΠΡΑΣΤΟ να αφήσουν αυτές τις κουτοπονηριές και να βγουν από τις τρύπες της ανωνυμίας. Αν αγαπούν το χωριό μας να βοηθήσουν την νέα κοινοτική αρχή που έχει όρεξη και όραμα να κάνει μερικά πράγματα για την καλυτέρευση του ΠΡΑΣΤΟΥ. Εσείς ρε "μαυροκούναβα" δεν βάλατε ούτε ένα λιθαράκι εννέα ολόκληρα χρόνια. Ούτε πατάγατε στον ΠΡΑΣΤΟ. Σας πόνεσε πολύ γιατί χάσατε την μάσα και τις προίκες που φτιάχνατε για τις ω κόρες σας. Φτάσατε και στο σημείο να αποκαλέσετε τους Πραστιώτες Μαϊμούδες. Γι αυτό σας μαύρισαν οι Πραστιώτες. Καθίστε μέσα στις τρύπες αλλά τουλάχιστον μην γράφετε ανώνυμα ειρωνεύτηκα σχόλια. Δε βλέπετε ότι μέσα σε 10 μήνες η νέα Κοινοτική αρχή άλαξε όψη στο χωριό και έφερε μία αύρα ελπίδας. Ντροπή σας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio