Έπεσαν οι υπογραφές για την αποκατάσταση Δημοτικού Σχολείου Μελιγούς και μετατροπή σε πολυχώρο δραστηριοτήτων

Παρ, 09/10/2020 - 19:39
Image

Από την υπογραφή του συμφωνητικού ανάθεσης εκπόνησης της μελέτης «Αποκατάσταση Δημοτικού Σχολείου Μελιγούς και μετατροπή σε πολυχώρο εκπαιδευτικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων».

Η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίζεται σε έξι (6) μήνες. Με την ολοκλήρωση των μελετών προχωράμε την υλοποίηση για τη δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών καθώς και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Θέλουμε η Βόρεια Κυνουρία να γίνει ένας καλός τόπος να ζεις, να εργάζεσαι και να μεγαλώνεις τα παιδιά σου. Προχωράμε μπροστά!

Γιώργος Καμπύλης

Σχόλια επισκεπτών

Αν θελουμε να είμαστε σοβαροί, πρέπει να δούμε ποσο τελικά κακό έκαναν στον τόπο μας οι σημερινοί διοικούντες το δημο με την άρνηση, τη λάσπη και την κινδυνολογία που εκτόξευαν προεκλογικά κατά της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Αποδεικνύεται πλέον περίτρανα ότι όλες οι πρωτοβουλίες και οι προσπάθειες του Μαντά ήταν σωστές και οτι ο Καμπυλης πολέμησε όλα αυτά μόνο για να ανεβεί στην εξουσία. Σχολείο Μελιγούς, γήπεδα παραλιο Αστρος και Κορακοβουνι, γήπεδο Δολιανα, Παιδικες Χαρες, και αλλά έργα του φιλοδημος πολεμήθηκαν σκληρά. Τελικά σήμερα , ευτυχώς γίνονται και αυτοι που τα πολεμούσαν κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα. Όμως σκεφτείτε τι κακό έκαναν. Σήμερα αν δεν ήταν τόσο μικρόψυχοι, θα ξεκινούσαμε open mall και δημαρχείο στο Αστρος.. αυτοι είμαστε όμως... Ας αλλάξουν μυαλά έστω και τώρα, μπας και συνεχίσουν κανένα έργο των προηγούμενων...

Μαντά θα λέτε και θα κλαίτε λεμεεε.
Όλα τα έργα του Μαντά είναι . Τελικά ποιος έριχνε λάσπη προεκλογικά ? Ποιος έλεγε ψέματα ? Τελικά τα λεφτά του Μαντά από τον Φιλόδημο είναι νόμιμα ?
Κάνα έργο δικό σας θα κάνετε που να μην είναι έτοιμα είδη από την προηγούμενη δημοτική αρχή ? Ή μόνο καθαρισμούς και φωτογράφισης θα είναι το έργο σας αυτά τα 4 χρόνια ?

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα ... Που δείχνουν τις αλήθειες .

Για να μην κοροϊδευόμαστε ...
Κάθε ένα έργο για να ‘ωριμάσει‘ απαιτούνται πολλές μελέτες: Τεχνική, Οικονομική, Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων κ.ά. Χρειάζεται επίσης να εισηγηθούν θετικά και διάφορες (κατά περίπτωση) υπηρεσίες: Αρχαιολογία, Δασαρχείο, Λιμεναρχείο κ.ά.
Και, βέβαια, για όλα αυτά απαιτείται χρόνος πέραν της τετραετίας!!!
Έτσι, λόγω όλων αυτών των παραμέτρων, είναι γνωστό πως κάθε Δήμαρχος υλοποιεί το πρόγραμμα του προκατόχου του.
Ο Καμπύλης εφαρμόζει το Πρόγραμμα Μαντά. Ο Μαντάς εφάρμοσε το πρόγραμμα Σκατζού. Ο Σκατζός το πρόγραμμα ... Και ο επόμενις θα εφαρμόσει το πρόγραμμα Καμπύλη.
Άρα, γιατί κόπτεστε υπέρ ή κατά Μαντά και Καμπύλη;

Τα εργα που προτάθηκαν από την περασμένη δημοτική αρχή να μπουν στο Φιλόδημος μόνο προεκλογικά μπορούν να χαρακτηριστούν κι όχι εργα ανάγκης. Και το παραμύθι ότι ήταν κονδύλια για αθλητικά έργα ταιριάζει μόνο σε ιθαγενείς. Παρακάτω να λινκ που δείχνει τι έργα επέλεξαν άλλοι δήμοι.
https://www.ota24.gr/Arxeia/apofasi_829_2020_ypes-LISTA.pdf
Αν συνεχίσει λοιπόν και η νέα δημοτική αρχή το ίδιο βιολί θα έχει και την ίδια κατάληξη.

Αδικία από το Θεό. 9 χρόνια δεν έφτασαν για να φανεί το τεράστιο έργο. Οι δύο πλαστικές πράσινες μοκέτες στα χωράφια και το βάψιμο ενός υπάρχοντος σχολείου για να στεγάσει συλλόγους. Τεράστιος απολογισμός έργου και λίγο φουσκωμένος. Πρέπει να γίνει ειδική εκδήλωση με αποκλαυοτηρια αγάλματος αυτού του ευεργέτη των μελλοντικων γενεων κι από κάτω όλους τους αριθμούς έτσι όπως τους άφησε στους απολογισμούς που δεν έκανε.

Ο Καμπύλης δεν πολέμησε κανέναν, ούτε στο χαρακτήρα του είναι.Ουέ κι αλίμονο αν οι εκλογές κερδίζονται με αυτά που λες. Κάτι θα είδε η κοινωνία ότι δεν ήταν σωστό και καταψήφισε. Τι θες να δείξεις με το ύφος και τον τρόπο που χρησιμοποιείς,τον σωστό ή το δίκαιο.Δεν συνάδουν καθόλου αυτά με το χαρακτήρα που γράφεις.Στο δήμο μας όλοι οι προκάτοχοι έχουν συνεισφέρει πάρα πολλά για να μπορούν οι σημερινοί δημάρχοι να κινούνται πιο εύκολα.Εξ άλλου γι αυτό εκλέγονται,και συν τις άλλοις δεν πιστεύω να δουλεύουν για την ψυχή των προγόνων.

Δηλαδή δεν κατάλαβα, τα έργα που κάνει η σημερινή Δημοτική αρχή είναι έργα της προηγούμενης? Γιατί δεν τα έκανε όταν ήταν στην εξουσία? Δεν την άφηνε η αντιπολίτευση? Ας σοβαρευτούμε κάποια στιγμή και ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Η προηγούμενη Δημοτική αρχή έβλεπε τα πράγματα διαφορετικά. Αντί για έργα έκανε μελέτες. Όταν όμως κάνεις μελέτες πρέπει να κάνεις και τα έργα. Διαφορετικά κάποιο λάθος υπάρχει. Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε κάποια πράγματα. Η Δημοτική αρχή με Δήμαρχο τον Γ. Καμπύλη κάνει, μέχρι τώρα τουλάχιστον, έργα. Οι προηγούμενοι ας πρόσεχαν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio