Επαναλειτουργούν τα δωρεάν μαθήματα της Τσακώνικης διαλέκτου στον Άγιο Ανδρέα

Πέμ, 11/06/2020 - 10:29
Image

Από το Σάββατο 13 Ιουνίου, και ώρα 3:30 το μεσημέρι, αρχίζουν πάλι τα δωρεάν μαθήματα της Τσακώνικης Διαλέκτου, στην αίθουσα του Δημοτικού Κτηρίου Αγίου Ανδρέα (ισόγειο), από τον κύριο Μαρνέρη Παναγιώτη.
Παρακαλούμε όσους τα παρακολουθούσαν να ξαναπροσέλθουν αλλά καλούμε και άλλους που επιθυμούν, μικρούς και μεγάλους και κυρίως τους μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου να στηρίξουν αυτήν τη διαδικασία διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να μιλήσουμε τη γλώσσα μας!!
Υπενθύμιση: Θα βραβεύονται κάθε χρόνο οι καλύτεροι μαθητές.
Πληροφορίες : Δημήτρης Πετρής Τηλ. 6974417683
Γεωργία Σταθοπούλου Τηλ. 6977800670

Πραστός 11 Ιουνίου 2020

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Πραστού

Δημήτριος Σταμ. Πετρής

Σχόλια επισκεπτών

Συγνώμη!! Από τους αγαπητούς διοργανωτές και με όλο το σεβασμό στον κύριο Μαρνέρη, ο οποίος μεγάλη αγαπη έχει και προσπάθεια καταβάλει για τη διατήρηση της παράδοσης, όμως από όσο γνωρίζω η τσακωνική διάλεκτος η οποία στηρίζεται καθ' ολοκληρία στην προφορικότητα έχει διαφορές από χωριό σε χωριό. Μήπως θα ήταν καλύτερο για τη διατήρηση της τοπικής απόδοσης να διδάσκονται από κάποιο κάτοικο του Πραστού γνώστη της τσακώνικης οι νεώτεροι;

Συμφωνω και επαυξανω με τον προλαλησασα.... Υπηρχε κ εξακολουθει να υπαρχει απο το συλλογο του ΠΡΑΣΤΟΥ δασκαλος που διδασκει την τσακωνικη διαλεκτο... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ομως υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να χωνονται παντου για να αυτοπροβαλλονται. ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ οτι δεν αναφερομαι στον κυριο ΜΑΡΝΕΡΗ ο οποιος μου ειναι και αρκετα συμπαθης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio