Εορτασμός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Άγιο Ανδρέα (pics,vid)

Κυρ, 21/05/2023 - 09:44
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας , την παραμονή της εορτής του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στον ομώνυμο Ιερό Ναό στον Άγιο Ανδρέα.

Πλήθος πιστών παραβρέθηκε στην εκκλησία και ακολούθησαν την περιφορά της εικόνας γύρω στο χωριό υπό την συνοδεία της φιλαρμονική του Δήμου.

Ανάμεσα στους πιστούς παραβρέθηκε ο δήμαρχος Καμπύλης Γιώργος, ο υποψήφιος δήμαρχος Γκαύρος Δ., η πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΚ κα Αναγνωστάκου,ο υποψήφιος βουλευτής Κώστας Βλάσης και ο πρόεδρος του Τ.Σ . Αγίου Ανδρέα Σούρσος Θ.

 

Video

Σχόλια επισκεπτών

Μπραβο και στους υπεύθυνους και στον μαέστρο της φιλαρμονικής που φρόντισαν να παίξουν τα παιδιά μέσα στην βροχή. Με στάσεις και διαδρομές για την πλήρη τήρηση της τελετής. Και όχι μόνο αυτο, στο τέλος δεν τα κέρασαν ούτε μισό ποτήρι νερό. Γαϊδούρια είσαστε για την φιγούρα και μόνο! Απαράδεκτοι. Δεν πληρώνεται κανενα παιδι από αυτούς που παίζουν και ούτε μισό κομμάτι ψωμί ΕΣΤΩ , να τα βάλουν στο υπόστεγο προς σεβασμό στον πρόσωπο τους. Να φανεί αυτο που θελουν. Αφήνουν όλοι υποχρεώσεις και αλλάζουν τις δουλειές τους για να παίξουν στην φιλαρμονικη και εσείς θέλετε να τους βλέπετε σε κάθε τελετή αλλά δεν σας νοιαζει η διαδικασία. Το Φαινεσθαι θα σας φάει ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ. Δεν φταίει κανεις άλλος. Ο μαεστρος που δεν έχει λίγη αξιοπρέπεια και τραβάει τα παιδιά στον καθένα.

11:29 πόνο πολύ έχεις καμάρι μου με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης αλλά θα σ περάσει σύντομα... Άρε γλέντια που έχουν να γίνουν όταν μαθευτούν οι υποψήφιοι!?!?!
Υ.Γ η μουριά έδωσε τον επόμενο δήμαρχο για όσους είδαν κ για όσους ξέρουν......

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio