Εντάσσεται στο ΠΔΕ η ανάπλαση της οδού Καλλίτση

Κυρ, 23/12/2018 - 10:09
Image

Εντάσσεται μετά από πρόταση του ΥΠΕΣ Α.Χαρίτση στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων η χρηματοδότηση με 1.500.000,00 € του έργου της ανάπλαση της παραλιακής οδού Καλλίτση στην Τ.Κ. Παράλιου Άστρου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Η δημοτική αρχή κατόρθωσε να συντάξει μια πλήρη πρόταση, η οποία ωρίμασε γρήγορα.

Η ανάπλαση της οδού Καλλίτση θα δώσει νέα πνοή στην ανάπτυξη όχι μόνο του Παραλίου Άστρους αλλά και ολόκληρου του Δήμου.

Από εδώ και πέρα, ο Δήμος πρέπει να προχωρήσει γρήγορα στη δημοπράτηση του έργου.

Σχόλια επισκεπτών

Εντάσσεται...Το λέει και η λέξη.
Εντάχτηκε....Το λέει και η λέξη.
Θα ενταχθεί όταν εάν και εφόσον και τότε θα δημοπρατηθεί.
Καί για τον κόμβο στην διασταύρωση περιμένουμε κάτι χρόνια και ακόμα και κάτι βιολογικούς στα ορεινά Καστρί Άγιο Πέτρο και ένα πάρκινγκ στο Ξυροπηγαδο περιμένουμε και κάτι δίκτυα ύδρευσης περιμένουμε.
Ωριμάζουν τα σκασμένα νέοι είμαστε θα τα ξαναδούμε στο άλλο τεχνικό πρόγραμμα.

Ρε σεις είναι ανεβασμένο στο διαύγεια του υπουργείου οικονομίας και έχει πιστώσεις δίπλα, κόψτε λίγο την σπεκουλα, νταξ αν δε θέλετε το έργο πείτε το καθαρά στους κατοίκους τους Αστρους.

Δεν υπάρχει φράγκο στο ΠΔΕ τα έκοψε η τρόικα στο παζάρι με τις συντάξεις. Μην κοροιδευετε τον κόσμο. Βάζουν οι ψευτοσυριζαιοι έργα για να μαντρωσουνε πασοκους δημάρχους που δεν έχουνε που να πάνε. Μετά τις εκλογές μην τους είδατε μην τους απαντήσατε.

Για να σταματήσουν οι μπαρούφες από τα μπλε παπαγαλάκια...
9ΞΠΜ465Χ18-ΝΣΝ
Επίσης, στα τέλη αυτής της εβδομάδας στο ΔΣ της Β. Κυνουρίας υπάρχει ως θέμα η αποδοχή της χρηματοδότησης και αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου για να εγγραφούν οι νέες πιστώσεις. Α! Και μέχρι τον Μάρτιο θα έχουμε την δημοπράτηση του έργου οπότε να αρχίσετε από τώρα να σκέφτεστε τι θα πείτε γι αυτό....
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλους!

Πέντε χρόνια τεχνικά προγράμματα και τέσσερα ο Σκαντζος μας κάνουν εννέα.
Μια αναδρομή στα έργα και στα κονδύλια πού έχουν ενταχθεί ανά έτος και μέχρι σήμερα όχι μόνο δέν ξεκίνησαν αντίθετος αρκετά από αυτά εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας.
Να μην λέμε πάλι τα ίδια και τα ίδια τα έχουμε ξαναπεί.
Πάντως όσον αφορά την υπογραφή της σύμβασης για τα σκουπίδια να δωθει σε ιδιώτη από μόνο του σας αφήνει εκθετους και αυτό όχι γιατί είναι εξ ορισμού κακό.
Απλά γιατί είναι το μονο που σας ενδιαφέρει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio