Εντάχθηκε το έργο του Αναβάλου - Τι είπαν Σκαντζός, Λαμπρόπουλος και Γεωργαντάς στην Τρίπολη (pics)

Δευ, 05/12/2022 - 13:04
Image

Στην σημαντική ανακοίνωση της ένταξης του έργου της  μεταφοράς νερού από τις πηγές του Ανάβαλου στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, έργο προϋπολογισμού 60εκ. ευρώ, εξήγγειλε κατά την παρουσία του σε σύσκεψη στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης , με φορείς της Αρκαδίας, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς.

Πρόκειται για έργο που αποτελεί αίτημα χρόνων και πλέον ξεκινά  η υλοποίηση του και με αυτό θα λυθεί το αρδευτικό πρόβλημα για τους αγρότες της Βόρειας Κυνουρίας.

Συγκεκριμένα θα αρδευτούν περίπου 60 χιλιάδων στρέμματα σε έναν καθόλα παραγωγικό δήμο.

Οι Αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός και Διοικητικών-Οικονομικών -Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης Χρήστος Λαμπρόπουλος ευχαρίστησαν τον Υπουργό Γιώργο Γεωργαντά καθώς και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημήτρη Παπαγιαννίδη και τον Αρκά Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο για την συμβολή τους ενός χρόνιου προβλήματος και την έμπρακτη στήριξη στον αγροτικό κόσμο της Αρκαδίας μας.

Σχόλια επισκεπτών

Έχει και λαγούς με πετραχείλια τέτοια εποχή 2-3 μήνες πριν τις εκλογές θα γίνουν πολλές εντάξεις και πολλά εκατομμύρια, δισεκατομμύρια. Από Δευτέρα (μετά τις εκλογές) πάλι νερό από την γεώτρηση με λίγο αλατάκι μέσα

άλλα λαλούν οι ποντικοί, και άλλα λεν οι γλάροι! ΞΕΦΤΙΛΑ & ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ για όλους τους πολιτηκαντηδες της αρκαδίας σήμερα. Τα ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΚΕΤΑ πήγαν αλλού (μεσσηνία ως επι το πλήστον-λακωνία-αργολίδα & λίγο κορινθία) και μεις οι αρκαδες κρατάμε μόνο την ΑΙΓΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! Ποιός ανάβαλος? Ποιό ΦΡΑΓΜΑ στην τύρινθα και ποιά αρχαιολογία? είσαστε ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΟΥΖΕΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ!

Εδώ δεν μπορούν να κλησουν της λακούβες που έχουν γυνή πηγάδια στο κεντρικό δρόμο και θα σκοτωθει κόσμος και θα φέρουν νερό......έχουν βρη κουτό κόσμο και κοροϊδεύουν.πεστε μέσα στον αναβαλο όλοι οι πολιτικοί και τοπικοί φορείς μπας και γλιτώσουμε

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio