Ενημέρωση για τις βλάβες του δικτύου ύδρευσης του Παραλίου Άστρους

Τετ, 09/08/2023 - 22:47
Image
Image
Image
Image

Ενημέρωση για βλάβες σε δίκτυο ύδρευσης Παραλίου Άστρους‼️

Αναφορικά με τα προβλήματα στην υδροδότηση της Κοινότητας Παραλίου Άστρους και προς ενημέρωση των κατοίκων και επισκεπτών της Κοινότητας, η  ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας έχει να αναφέρει τα εξής:
✔ Το πρωί Τρίτης 8 Αυγούστου 2023 εντοπίστηκε και επισκευάστηκε βλάβη ύδρευσης στο εξωτερικό δίκτυο μεταφοράς και μέχρι το μεσημέρι είχε αποκατασταθεί η υδροδότηση. 
✔ Δυστυχώς, μετά από 2 ώρες κανονικής λειτουργίας, απόγευμα Τρίτης 8 Αυγούστου 2023, μειώθηκε στο ελάχιστο η τροφοδοσία της δεξαμενής, ως αποτέλεσμα νέας μεγάλης βλάβης στο δίκτυο. Συνέχεις και επισταμένοι έλεγχοι συνεργείων της Υπηρεσίας οδήγησαν σε εντοπισμό της νέας βλάβης στην όχθη του ποταμού Τάνου. Άμεσα στο σημείο της βλάβης επενέβησαν συνεργεία της υπηρεσίας και με τη συνδρομή μηχανημάτων έργων του Δήμου αποκατέστησαν το ταχύτερο δυνατόν τη νέα βλάβη του αγωγού, οποίος βρισκόταν σε βάθος περί τα 5 μέτρα. Μετά και τον καθαρισμό του δικτύου, η υδροδότηση ομαλοποιήθηκε ξημερώματα Τέταρτης.
✔ Το μεσημέρι Τετάρτης 9 Αυγούστου 2023 εντοπίστηκε ξανά νέα μεγάλη βλάβη, εξαιτίας της οποίας άδειασε εντελώς η κεντρική δεξαμενή του οικισμού. Έγινε εκ νέου άμεση κινητοποίηση των συνεργείων της Υπηρεσίας και σε ελάχιστο χρόνο επισκευάστηκε, καθαρίστηκε το δίκτυο και τροφοδοτήθηκε ξανά η δεξαμενή το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 
Η Υπηρεσία καταβάλει και θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων προβλημάτων στο δίκτυο ύδρευσης του οικισμού, και ευχαριστεί θερμά τους υπαλλήλους του Δήμου που εθελοντικά συνδράμουν στις προσπάθειες για τον εντοπισμό και την επισκευή των βλαβών.
Κατανοούμε τα προβλήματα που δημιουργούνται στους κάτοικους και επισκέπτες του οικισμού και ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία. Παρακαλούμε δε θερμά για την αποφυγή κάθε άσκοπης κατανάλωσης νερού και ειδικά τις ώρες αιχμής και το Σαββατοκύριακο.

Εκ της Δ/σεως,
Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2023

Σχόλια επισκεπτών

Σαν πολύ ύποπτες δεν είναι οι βλάβες ύδρευσης ειδικά το τελευταίο διάστημα; Κορύφωση τουριστικής περιόδου, περαστικοί ή ημερήσιοι επισκέπτες, επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, δυσφήμιση της περιοχής ..... Κάπου αγαπητοί συνδημότες και παραθερίζοντες ετεροδημότες εμένα με ξενίζουν. Πολύ με ξενίζουν. Δεν το ψάχνουμε λίγο;

Σαράντα πέντε μάστοροι κι εξήντα μαθητάδες
γιοφύρι-ν-εθεμέλιωναν στης Άρτας το ποτάμι.
Oλημερίς το χτίζανε, το βράδυ εγκρεμιζόταν.
Μοιριολογούν οι μάστοροι και κλαιν οι μαθητάδες:
«Αλίμονο στους κόπους μας, κρίμα στις δούλεψές μας,
ολημερίς να χτίζουμε, το βράδυ να γκρεμιέται!

Για γέλια κ για κλάματα!!!!!

Ξσναψηφίστε τους Αξιοι
Το δούλεμα πάει σύννεφο..Διαφημίζουμε το Παράλιο με τον χειρότερο τρόπο
Θα πρέπει με αυτά που διαβάζουμε για τις προσπάθειες σας να χειροκροτήσουμε!!Ντροπή τπτ άλλο!!

Για τον ή την 23:17 ............. Η ανωνυμία σου δίνει την ευκαιρία να εκφραστείς γιατί επώνυμια δεν μπορείς .... δεν σου δίνει το δικαίωμα να λες λέξεις άσχημες ....βεβαιώσου πρώτα για την σύμβαση και μετά εκφράσου ...... εξυπνάκια αλλά άλλο είναι το θέμα σου και όχι η σύμβαση ...... εντυπώσεις και κατηγόριες .........

Η νέα Δημοτική Αρχή που θα αναλάβει μετά τις επερχόμενηες εκλογές ,να σκύψει σοβαρά στο χρόνιο πρόβλημα της ύδρευσης και κάνει ότι πρέπει να γίνει για να λυθεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ το πρόβλημα αυτό.
Εάν πρέπει να αλλάξει τους αγωγούς να βάλει καινούργιους.
Εάν πρέπει να φτιάξει δεύτερη δεξαμενή για την επάρκεια ας το κάνει.
Εάν.δεν υπάρχει επάρκεια νερού να μεριμνήσει για νέες γεωτρήσεις.
Θέλω να πιστεύω ότι κάποιος θα ενδιαφερθεί πραγματικά για να λύσει το πρόβλημα.
Αλλιώς το Παράλιο.Άστρος.θα ερημώσει από τουρισμό.και.θα υπάρξει σημαντικό πρόβλημα για όλους.
Ευχαριστώ.

Επειδή τα παπαγαλάκια θολώνουν τα νερά γύρω από το έργο ύδρευσης του Παραλιου Αστρους που διάλυσε η ΔΕΥΑ, να προσθέσω ότι πλησιάζει ο χρόνος που θα ζητήσει η Περιφερεια τα χρήματα του έργου πίσω . Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Έχει κάτι να πει ο απερχόμενος δήμαρχος γιαυτο; Μάλλον δεν το ξέρει....

Τόσα χρονια τοσες βλαβες......Φωναζει το συστημα.."εχω προβλημα,παλιωσα,αλλαξτε με!"
Μηπως να το ακουσουμε; Και μηπως μαζι κ τον/την υπευθυνη;
Ανθρωποι ανευθυνοι σε θεσεις ευθυνης ! Ουτε ντροπη ,ουτε ευθιξια παρα μονο ψευτικο "συγγνωμη"
Μονο που ετσι δεν λυνονται τα προβληματα κ το νερο....δεν γεμιζει το ποτηρι μας!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio