Ένας χαιρετισμός που δεν έγινε…

Πέμ, 09/06/2022 - 18:46
Image

*Με την ολοκλήρωση του Εσπερινού των Αγίων Θεοδώρων ο πρόεδρος του ΜΑΝΟ Αχιλλέα μου ζήτησε να κάνω έναν χαιρετισμό στην εκδήλωση ως πρόεδρος της κοινότητας.

Εννοείται δέχτηκα με χαρά. Μάλιστα πρότεινα να καλωσορίσω και τους επίσημους καλεσμένους. Αντί αυτού, αφού κάθισε κι έφαγε με την παρέα του ο πρόεδρος του συλλόγου δεν κάλεσε κανέναν τελικά για χαιρετισμό. Επειδή είχα ετοιμάσει κάποιες σκέψεις που ήθελα να μοιραστώ με τους συμπολίτες και τους επισκέπτες, τις δημοσιεύω σήμερα στον τοπικό τύπο.

Νίκος Κωνσταντίνου Πρόεδρος Κοινότητας Παραλίου Άστρους 9/6/2022

Κυρίες και κύριοι φίλες και φίλοι καλησπέρα σας.
Ως εκπρόσωπος της κοινότητας του Παραλιου Άστρους από την θέση του προέδρου σας καλωσορίζω απόψε στον εορτασμό των Αγίων Θεοδώρων και στην εκδήλωση που διοργανώνει ο ΜΑΝΟ Αχιλλέας και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας. Η συμμετοχή σας από μόνη της δείχνει και την επιτυχία της εκδήλωσης.
Μαζί μας απόψε, μας τιμούν με την παρουσία τους οι επίσημοι προσκεκλημένοι ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ.Μανωλης Σκαντζος ο δήμαρχος κ.Γιωργος Καμπυλης οι αντιδήμαρχοι, ο πρώην δήμαρχος κ.Παναγιωτης Μαντας και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αντιπεριφεριαρχη Αρκαδίας κ. Μανωλη Σκαντζο για την χαρμοσυνη είδηση σχετικά με την χρηματοδότηση ύψους 400.000€ που αφορά την αναβάθμιση των υποδομών στο γήπεδο του Παραλιου Άστρους όπου μετά την ολοκλήρωση τους θα συμβάλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη του αθλητισμού και του τουρισμού γενικότερα.

Επίσης κύριε Αντιπεριφεριαρχη Αρκαδίας με την αποψινή παρουσία σας σήμερα εδώ δράττομαι της ευκαιρίας και θα ήθελα να αναφερθώ σε χρόνιο πρόβλημα του ταλανίζει εδώ και δεκαετίες το Παραλιο Αστρος αναφέρομαι στο έργο υδροδότησης του Παραλιου Άστρους το οποίο σχεδόν εδω και έναν χρόνο έχει σταματήσει να εκτελείται.
Έχετε διατελέσει δήμαρχος του Δήμου Β .Κυνουρίας και γνωρίζετε από πρώτο χέρι τα πρόβλημα και πόσο σημαντική είναι η αποπεράτωση του έργου αυτού.

Γνωρίζοντας τον δυναμισμό που σας διακατέχει μέσα από την ενασχόληση σας στον δημόσιο βιο ευελπιστώ ότι θα πράξετε ότι περνάει από το χέρι σας για την αποπεράτωση του έργου αυτού.
Τέλος να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όσους συνέβαλαν για την διοργάνωση της αποψινής εκδήλωσης, τον Αθλητικό Σύλλογο ΜΑΝΟ Αχιλλέα, την Ενορία μας, τον Δήμο Β. Κυνουρίας καθώς και όλους τους αφανείς συντελεστές που συνέβαλαν στην διοργάνωση της αποψινής εκδήλωσης.

Σας ευχαριστώ .
Καλή διασκέδαση.

Σχόλια επισκεπτών

Μπα που εμφανίστηκες εσύ??πρόεδρε δεν μας δουλεύεις ούτε εσύ αλλά ούτε και ο ψηλός με τα γιαλια που σου έγραψε το κείμενο κατόπιν της εκδήλωσης βεβαια.στον χαιρετισμό που είχες γράψει αποτι μας λες ευχαριστείς τον κόσμο και γράφεις ότι η συμμετοχή του από μόνη της δείχνει και την επιτυχία της εκδήλωσης.εδω δεν ξέραμε καν αν γίνει η εκδήλωση λόγω καιρικών φαινομένων και εσύ ήξερες ότι η συμμετοχή του κόσμου θα είναι τεράστια ??εκτός αν είσαι τόσο διορατικός που δεν σε κόβω.

Σαφώς και τίποτα δεν είχα γράψει η ετοιμάσει.
Σε αυτά θα αναφερόμουν εάν θα είχα τον λόγο για να απευθυνω τον χαιρετισμό όπως μου είχε ζητηθεί.
Για του λόγου το αληθές η πρόταση μου έγινε μετά το τέλος της δοξολογίας στον προαύλιο χώρο.
Απλες σκέψεις τις οποίες θα μοιραζομουν με σεβασμό προς τον κόσμο και τους επίσημους προσκεκλημενους.
Το ερώτημα απευθύνεται σε άλλους εάν έπραξαν με την δέουσα σοβαρότητα και τον σεβασμό που αρμόζει προς τους επίσημους προσκεκλημενους .
Εαν δεν το κατάλαβαν ας ανατρέξουν σε κάνα βίντεο.
Με φιλικούς χαιρετισμούς.
Ο πρόεδρος της κοινότητας Παραλιου Άστρους.
Νικόλαος Εμμανουήλ Κωνσταντινου

Κύριε πρόεδρε θα ήθελα μία ανάρτηση για τον βιολογικό, για τους οργωμενους δρόμους, για τα σκοτάδια στο λιμάνι!!! Αλλά μάλλον πρέπει να απευθυνθώ σε αυτόν που έγραψε την επιστολή......

Όσον αφορά την λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού θα περιμένουμε για πολύ ακόμα.
Να θυμήσω ότι κατά την προεκλογική περίοδο η προηγούμενη δημοτική αρχή μας έλεγε ότι είναι έτοιμος και καλούσε τον κόσμο να καταθέσουν αιτήσεις για να συνδεθούν.
Στο σήμερα τώρα μετά από αρκετές δεκαετίες και ενώ έχουμε αντικατάσταση τα προηγούμενα δίκτυα για τρίτη φορά στο Παραλιο Άστρος με κόστος που ξεπερνά τα 12.000.000€ μαζι με τις επεκτάσεις γίνονται οι αναμονες στην οδό Βασιλείου Δουζενη.
Να υπενθυμίσω ότι στον παιζοδρομο υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια.
Στην συνέχεια θα πρέπει να αντικαταστησουμε ένα μεγάλο κομμάτι του κεντρικού καταθλυπτικου αγωγού 1.500 μέτρων επί συνόλου 3.000 μέτρων με κόστος 960.000€.
Αυτό αναμένεται να κατασκευαστή στο άμεσο χρονικό διάστημα από τον εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο.
Εφόσον ολοκληρωθεί και αυτό τότε θα μπορέσουμε σταδιακά να γίνονται οι συνδέσεις λίγες λίγες σε μικρή κλίμακα γιατί στην συνέχεια θα πρέπει να γίνει αναβάθμιση της μονάδας επεξεργασίας ώσετε να δέχεται μεγάλο όγκο λυμάτων.
Το ερώτημα είναι γιατί αυτοί που έχουν την διαχείριση αυτών των θεμάτων δεν ενημερώνουν τους πολίτες ώστε να γνωρίζουν την πορεία για το πως εξελίσσεται και τι να περιμένουν και πότε.
Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα και εγώ όταν ξεκίνησε ο βιολογικς στο Παραλιο Άστρος ήμουν 27 χρονών και τώρα έφτασα τα 57 την ίδια αγωνία έχω....
Μετά την ολοκλήρωση των εργων στην οδό Βασιλείου Δουζενη θα ακολουθήσουν έργα ασφαλτοστρωσης επί της οδού καθώς και σε άλλες οδούς ύψους 180.000€.
Σχετικά με το φωτισμό αναμένεται σύντομα παρεμβάσεις στο λιμάνι καθώς και πέριξ του λιμανιού.

Ο πρόεδρος του Παραλιου Άστρους
Νικόλαος Εμμανουήλ Κωνσταντινου

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio