Έλα στον κόσμο της καλοκαιρινής μόδας «GAFASHION GEORGANTONIS»

Τετ, 02/06/2021 - 20:16
Image

Το e-shop «GAFASHION GEORGANTONIS» είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την ένδυση και την υπόδηση.

Στα καταστήματα Γεωργαντώνης στο Άστρος, Παράλιο Άστρος και Λεωνίδιο μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε πολλά και διαφορετικά brands, ποικιλία και super προσφορές.

Στο νέο δυναμικό eshop της επιχείρησης βρείτε ανδρική, γυναικεία, παιδική, ένδυση και υπόδηση, μοναδικά αξεσουάρ και ό,τι έχει να κάνει με την μόδα. Περιηγηθείτε στο eshop και ανακαλύψτε τα τελευταία fashion trends και φτιάξτε το δικό σας στυλ με έξυπνα tips.

Η καλοκαιρινή μόδα είναι εδώ και σας περιμένει να την ανακαλύψετε κάνοντας ένα μόνο κλικ

Παραγγείλτε τώρα από όπου κι αν είστε και απολαύστε μια απίθανη εμπειρία shopping.

1. havaianas

Σαγιονάρα
Μαλακός πάτος με ανάγλυφη υφή μοτίβο “”ρυζιού””
Εξωτερική σόλα από ειδικά επεξεργασμένο καουτσούκ

2. geox
Παιδικά πέδιλα της Geox με ασημί χρώμα και κόκκινες πινελιές, εξαιρετικής ποιότητας και μοναδικού στυλ,που θα λατρέψουν να φορούν οι μικρές μας φίλες στις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις

.

3. geox
Τα παπούτσια με τα αυτοκόλλητα της μάρκας Geox. Η γάμπα του παπουτσιού διαμορφωμένη από τις καλύτερες πρώτες ύλες Φυσικό δέρμα – Grain leather, Kαστόρι, Υλικό – Ύφασμα. Στο εσωτερικό των παπουτσιών δέρμα. Στο εσωτερικό των παπουτσιών βρίσκονται οι πάτοι δέρμα. Την άνεση αυξάνει η σόλα – υλικό υψηλής ποιότητας – ταιριάζει στις ανάγκες του ποδιού σε ανάπτυξη. Τα παπούτσια εμπλουτίστηκαν με την τεχνολογία Geox Respira. Χάρη στην λεπτομέρεια: ασημή μέταλλο τα παπούτσια έχουν αποκτήσει ατομικό χαρακτήρα.

4. lynne

Μάξι εμπριμέ φούστα με μεγάλο μπροστινό άνοιγμα
Ασορτί ζώνη, ελαστική μέση, βολάν λεπτομέρειες
Κλείσιμο με πλαϊνό φερμουάρ, κανονική εφαρμογή

5. tommy
Sneakers με επένδυση από δίχτυ για να απογειώσει το αθλητικό σου στιλ. Σόλα σε χρωματική αντίθεση από καουτσούκ και φυσικό καουτσούκ. Τommy Jeans branding. Κεντημένο σημαιάκι Tommy στο πλάι. Σύνθεση από δέρμα και πολυεστέρα ανακυκλωμενό . Δένει με κορδόνια.

 

 

Σχόλια επισκεπτών

Παρακολουθώντας τον συγκεκριμένο επιχειρηματία όλα αυτά τα χρόνια έχω διαπιστώσει ότι προχωρά σε αναβάθμιση της επιχείρησής του χρησιμοποιώντας οπότε χρειάζεται τεχνίτες από την τοπική κοινωνία, καθώς και το υπαλληλικό του προσωπικό είναι ντόπιο.
Αναβαθμίζει αισθητικά και στηρίζει
την τοπική μας κοινωνία.
Αυτός είναι ένας λόγος για να του ευχηθώ ολόψυχα Καλή επιτυχία στη νέα του προσπάθεια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio