Έκκληση Γιάννη Δαλιάνη για συνετή χρήση του φωτισμού στα γήπεδα λόγω της ενεργειακής κρίσης

Τρί, 11/10/2022 - 09:36
Image

Επιστολή του Πρόεδρου της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Γιάννη Δαλιάνη στην οποία αναφέρει ότι δεν έχει γίνει καμία συμμόρφωση σχετικά με τη χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος στους αθλητικούς χώρους.

Αναλυτικά η επιστολή:

ΘΕΜΑ: «Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας - χρήση προβολέων»  

ΣΧΕΤ.: το 946/1-2-2022 έγγραφό μας.

            Αγαπητοί κύριοι Πρόεδροι,

            Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι καμία συμμόρφωση δεν έχει  γίνει σχετικά με την χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος στους αθλητικούς χώρους  που κάνετε χρήση, παρ΄ όλες τις οχλήσεις.

            Είναι γνωστή σε όλους σας η παγκόσμια ενεργειακή κρίση η οποία πλήττει όλους μας, το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος να έχει εκτιναχθεί στα ύψη, ο κόσμος διαμαρτύρεται και όχι άδικα αφού το κόστος μετακυλύετε  σ΄ αυτούς σε μια δύσκολη για όλους οικονομική συγκυρία.   

            Παρακαλώ πολύ όλοι να συμβάλετε, δείχνοντας το καλό παράδειγμα στην μείωση του ηλεκτρικού ρεύματος, η οποία  είναι υποχρεωτική σε ποσοστό 10% για κτίρια και εγκαταστάσεις που ανήκουν ή χρησιμοποιούνται από φορείς του Δημόσιου Τομέα.

            Τέλος παρακαλούμε για άλλη μια φορά την πιστή εφαρμογή της 124/2020 Απόφασης Δημάρχου (εκτός της παραχώρησης των γηπέδων).

            Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία.

                                                                               Ο Πρόεδρος

                                                             της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού

                                                                     Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

                                                                              Ιωάννης Δαλιάνης

Σχόλια επισκεπτών

Όπα ώπα μην είστε απλά συκοφάντες 11:57 και 13:38.Αν γνωρίζεται κάτι μπορείτε να δηλώσετε περισσότερα στοιχεία και όχι απλά να αερολογειται σαν σε καφενείο.Γινεται συγκεκριμένοι ποια γήπεδα είναι και από ποια σωματεία και ποιος είναι ο κολλητός και οτι άλλο είναι .

Εντεταλμένε η μεγαλύτερη σπατάλη γίνεται στο γήπεδο του Δήμου (άστρος) κλειστό πηγααου δημοτικό.Γηπεδο Μελιγους κορακοβουνι αυτή είναι η δουλειά σου αν είσαι σωστός κλειστα τι είναι οι ομάδες ΠΑΕ; αν δε τις βολεύει η Ωρα τις προπόνησης τι να κάνουμε κρίση ενεργειακή υπάρχει. Ας συμορφωθουν αλλά δεν έχεις τα κότσια πάρα μόνο αναρτήσεις

Μπορείτε να κανετε οικονομία Γιαννάκη, απο εκεί που τα δίνετε κάργα με απευθείας αναθέσεις. Αφήστε τα δάκρυα για την ενεργειακή κρίση. Αυτά είναι για την προβολή στο facebook μονο.... Περιορίστε τις φωτοτυπίες αμα θελετε να κανετε οικονομια.

22:46 δεν είναι μόνο τα φώτα εχει βάλει κ τσιμέντο κ νερό ο κύριος Γιώργος.κ ο τσοπάνης στα 500 μέτρα δίπλα δεν έχει ούτε φως να διαβάσει το παιδί του ούτε νερό να ποιούν τα ζώα του η όχι κύριε καπετανιε της μουριάς

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio