Έκδοση της οικοδομικής άδειας για εξέδρες 510 θέσεων στο Δημοτικό Γήπεδο της Μελιγούς

Παρ, 24/12/2021 - 10:26
Image

Τα φετινά Χριστούγεννα επιφύλαξαν μια ωραία και δίκαιη πράξη για το Δημοτικό Γήπεδο της Μελιγούς

Στο ΔΣ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ Σαμαρτζής Γεώργιος ανακοίνωσε την έκδοση της οικοδομικής άδειας από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου σχετικά με τις νέες εξέδρες 510 θέσεων στο συγκεκριμένο γήπεδο.
Κανείς δεν ξεχνάει την αγωνία των ανθρώπων του Ερμή για αυτό το τόσο σημαντικό έργο που πλέον παίρνει Σάρκα και οστά.

Οι αθλητικοί χώροι του Δήμου με την Δημοτική αρχή του Γιώργου Καμπύλη αλλάζουν πρός το καλύτερο μέσα από μια αγαστή συνεργασία αρκετών ανθρώπων συνεργατών
του Δημάρχου( αντίστοιχους τομείς ευθύνης)

Αυτό το αναγνωρίζουν πλέον και οι εξ αρχής πιο δύσπιστοι (Αθλητικό πολιτικοί) παράγοντες της περιοχής μας ….καθώς και γενικότερα σε ολόκληρη την Αρκαδία όσοι ασχολούνται με τα κοινά.

Συνεχίζουμε …για να έχουμε τούς καλύτερους αθλητικούς χώρους και να δημιουργήσουμε τις αθλητικές δομές που λείπουν από το αθλητικό παζλ της περιοχής μας.

Γιάννης Δαλιάνης,
Εντεταλμένος Δημοτικό Σύμβουλος πρ. Αθλητικής Επιτροπής Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Σχόλια επισκεπτών

ΜΕΓΑΛΟ ΝΕΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΕ!!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΩΡΑ!! ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!.....ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!

Καλημέρα , χρόνια πολλά σε όλους με υγεία το νέο έτος 2022 . Γιορτινές ημέρες ο εντεταλμένος ντυμένος Αγιος Βασίλης φέρνει την άδεια για ΚΕΡΚΙΔΕΣ 510 ΑΤΟΜΩΝ. Επειδή διαχειρίζεστε άψογα τα μέσα διαδικτύου παρακαλώ αναρτήστε την άδεια ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ . Υποσημείωση η βεβαίωση και η προέγκριση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ (μεταξύ μας για να μην εκτεθείς!!!) Το ψέμα και η υπερβολή είναι ταυτόσημα . Παρακαλώ διαψεύστε με , με την ανάρτηση της ΟΙΚ. ΑΔΕΙΑΣ ή ΠΡΑΞΗΣ ειδάλλως ζητήστε συγνώμη στο κόσμο και κατεβάστε το άρθρο !!!!

Φιλε εντεταλμένο μπορείς σε παρακαλώ να δημοσιεύσεις την άδεια και τον αριθμό της; Άδεια δεν υπάρχει, μη μας κοροϊδεύεις άλλο εμάς τους μελιγιωτες. Αντε και καλή χρονιά. Λιγο έμεινε ακόμα με εσάς τα νούμερα στη δημοτική αρχή.

Οι εξέδρες χρειάζονται άδεια και η άδεια θα εκδοθεί είτε το θέλετε είτε όχι. Μια ζωή αντίδραση και χαιρέκακοι είστε κάποιοι αλλά ευτυχώς είστε λίγοι. Άλλοι έλεγαν ψέματα και μάλιστα πολλά αυτοί εδώ δεν εξήγγειλαν ψέματα. Εκείνο που θέλετε κάποιοι είναι να μην γίνει τίποτα στο χωριό για να το χαρείτε και να έχετε να λέτε. Δε θα σας γίνει το χατίρι.

Φίλε ανώνυμε εσύ που αναφέρεσαι στο Παράλιο και σου περισσεύει το μυαλο πρέπει να είσαι από εκείνους που λέγανε ότι το γήπεδο δεν θα φτιαχτεί γιατί το πρόγραμμα Φιλόδημος δεν υπάρχει.

Συγνώμη αλλά έχω μια απορία.εσεις δεν ήσασταν στον προεκλογικό αγώνα που λέγατε ότι τα πράσινα γήπεδα δεν είναι έργα που δίνουν πνοή και ανάπτυξη στον τόπο?? πως τώρα μετά από τρία χρόνια έρχεστε και μας λέτε ότι η κατασκευή κερκίδας είναι έργο σημαντικό και το διατυμπανιζετε κιόλας???δηλαδή η κατασκευή κερκίδας είναι έργο ανάπτυξης???κοιταχτε να κλησετε καμιά λακούβα και να βάλετε και κανένα φανάρι στην διασταύρωση της Ραχούλας και αφήστε τα γηπεδα.αλλου είναι τα προβλήματα του τόπου και περιμενουν να δώσετε λύσεις.

Το Παράλιο απέδειξε ότι μπορεί να κάνει πράγματα από μόνο του χωρίς τη βοήθεια κανενός...έφτιαξε αποδυτήρια που ολλοι παραμιλανε αυτό πρέπει να γίνει παράδειγμα προς όλους μας

Περίμενε πατριώτη θα γίνουν νέες προσλήψεις μηχανικών στο Δήμο Μπορεί καί τρείς τους έταξε ο Βορίδης στο Δήμαρχο και ο Δήμαρχος ίσως λέμε ίσως τους έχει τάξει γιατί η υπάρχοντες δεν φτάνουν ξέρετε πόσα έργα υπέγραψαν στα δύο χρόνια κανένα δεν θα πληρώνω εγώ και ο κοσμακης τους τεμπέληδες ΡΕ εσύ κ Γιώργο που άκουσες και τα κάλαντα με μπάντα του Δήμου τη λες να τους πάρει άλλωστε εσύ ότι ΠΕΙΣ ο άλλος είναι για φωτογραφίες είμαστε ο μοναδικός Δήμος με Δύο Δημάρχους και ένα παραπισω

Ο Ίδιος ΄΄ανθρωπος γράφει πάντα και παντού εναντίον του Δημάρχου. Δεν τον ενδιαφέρει η αλήθεια μόνο ψέματα αρκεί να κατηγορεί. ΞΈΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ. ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΌΤΙ ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΙΓΙΩΤΕΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΟΜΩΣ ΕΣΥ ASTROSNEWS ΠΩΣ ΤΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΘΡΑ; ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ, ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ΔΑΛΙΑΝΗΣ Η Ο ΚΑΜΠΥΛΗΣ; ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΡΑ. Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ. ΑΠΟ ΛΑΘΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

Τι θέλετε να κάνει το astrosnews; Ο,τι είδηση κυκλοφορεί την μεταδίδει όπως όλα τα μέσα. Το αν περνάνε τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες οι οπαδοί κάθε ομάδας δεν φταίνε τα ΜΜΕ. Και οι παραλιωτες εχαψαν ότι θα κάνει έργα η περιφέρεια με 800.000 και έχασαν όλες τις ευκαιρίες από τη Γενική Γραμματεία. Δεν φταίνε τα σάιτ αλλά το μυαλό τους.

Αγαπητέ 23:40 οι παραλιωτης εχαψαν και το πρόγραμμα Φιλόδημος που τελικά υπήρχε και αναβαθμίστηκε το γήπεδο.ή μήπως δεν υπήρχε??όσο για τις ευκαιρίες που λες από την γενική γραμματεία εγώ δεν βλέπω κανέναν οργασμό από έργα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου που να προέρχεται από προγράμματα της γενικής γραμματείας.για ποιες ευκαιρίες μιλάς??μην γράφεις ότι θέλεις.

Γιατί η δημοτική αρχή αφήνει τον κάθε ψευτολόγο και τον κάθε λασπολόγο να λεει ότι θέλει. Δεν της κάνει κόπος να γράφει πως έχουν τα πράγματα για να το βουλώνουν οι επιτήδειοι;

Λοιπόν μετά απο 3 ημέρες δεν είδα να έχεις δημοσιεύσει την περιβόητη οικοδομική άδεια. Για να μη νομίζεις οτι έχεις απέναντί σου πρόβατα σε ενημερώνω οτι όλες οι άδειες αναρτούνται στο διαύγεια και η δική σου δεν υπάρχει. Πόσο ντρέπομαι για τον τόπο μου , πως να πάμε μπροστά και πως να δώσουμε ανάπτυξη στον τόπο μας....

Αντι να κάνεις τουμπέκα να γίνει το γηπεδάκι και οι κερκιδούλες χωρίς να καταλάβει κανένας τίποτα ΤΩΡΑ θα πέσουν όλοι επάνω και θα περιμένουν άδειες και εγκρίσεις από υπουργεία Αθλητισμού κλπ κοινώς ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ....

Ρε φίλε 10:27 , βγήκε ή δε βγήκε αυτή η ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ αυτό είναι το ζητούμενο!!! Βγαίνεις και ανακοινώνεις, ευχαριστείς , εκθέτεις τον αντιδήμαρχο, λες ψέμματα στους Μελιγιώτες (κυρίως που αγωνιούν για το έργο) και σου φταίνε οι άλλοι που λέγανε ψέμματα....

Παραλιωτες το μάθατε ποτέ ότι του Μαντά η μελέτη απενταχθηκε από τον Φιλόδημο και την ξαναεβαλε ο Καμπύλης για να μη κλαίτε; Γιατί τα έργα δεν γίνονταν σε δημοτική περιουσία αλλά σε ιδιοκτητο χώρο; Ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας γιατί σας δουλεύουν κι είναι κρίμα.

ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΕΡΓΟ Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΝΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ? ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΕΝΤΟΝΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ . ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ . ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΟΛΟΙ.
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΣΤΡΟΝΙΟΥΣ . ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ.

Ισχύει ότι τίποτα δεν έχει αναρτηθεί στη διαύγεια .Ως είθισται ο κύριος εντεταλμένος συνεχίζει να ζει στων κόσμο των δικό του.Αλλά ας κοπιάσει με των υφυπουργό και να πάρει και ομπρέλα γιατί τα αυγά και οι ντομάτες θα πάνε σύννεφο!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio