Εγκατάσταση πυλώνων ηλεκτροφωτισμού στο δημοτικό γήπεδο Αγίου Ανδρέα

Δευ, 14/12/2020 - 10:39
Image

Σήμερα ως επικεφαλής του Τομέα Αθλητισμού Δήμου βόρειας Κυνουρίας έχω την τιμή και την μεγάλη χαρά να ανακοινώσω στους φίλους μας από τον Άγιο Ανδρέα ότι από το πρωί βρίσκονται στο δημοτικό γήπεδο Αγίου Ανδρέα το συνεργείο του Ανάδοχου κ.Θεοδορόπουλου και τοποθετεί τους  6 νέους πυλώνες ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου.

Μετά το γήπεδο τένις και το φρεσκάρισμα των αποδυτηρίων, μετά την αντικατάσταση όλων σχεδόν των σπασμένων καθισμάτων των αθλητών πάγκου, μετά την ολοκλήρωση των αναρρηχιτικών διαδρομών στη ρεποντίνα και στον κοκκινόβραχο πρόσφατα ,και την άψογη συνεργασία της περιφερειακής αρχής και Δήμου ήρθε σήμερα να κλείσει το όμορφο παζλ αθλητισμού με την τοποθέτηση των πυλώνων.

Η προηγούμενη περιφερειακή αρχή είχε δρομολογήσει το έργο και τους ευχαριστούμε ολόψυχα.

Η νυν περιφερειακή αρχή το τελείωσε  μετά τον  άψογο συντονισμό των κ  Σκαντζου Μανώλη πρόεδρο ΠΕ.ΣΥ κ.Μαντζουνη Ιωαννη αντιπ/χη Αθλητισμού και τον κ Λαμπρόπουλο Χρ. και σε α αγαστή  συνεργασία με εμάς  (την Δημοτική επιτροπή Αθλητισμού) και τον Δήμαρχο κ Καμπύλη.

Εν μέσω covid 19 και γενικών προβλημάτων όλοι μαζί παλέψαμε για τα αυτονόητα και για το γενικό καλό του τόπου.

Θα ακολουθήσει σύντομα και ο ηλεκτροφωτισμός του 5 επί 5 Δολιανών όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν και άλλες ανακοινώσεις για γήπεδα του Δήμου μας.

Τα ευχαριστώ προς όλους και ειδικά στους προαναφερόμενους κ Σκαντζό, κ Μαντζούνη ,κ Λαμπρόπουλο ,στον Δήμαρχο καθώς και στον κ. Σαμαρτζή αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών είναι αυτονόητα.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον ακούραστο πρόεδρο της κοινότητας Αγιου Ανδρέα κ Αθανάσιο Σούρσο.

Ο Άγιος Ανδρέας και η τοπική κοινωνία  κερδίζουν πολλά μέσα από την αγαστή συνεργασία όλων μας.

Και θα κερδίσουν περισσότερα στο μέλλον.

Γιάννης Δαλιάνης

Σχόλια επισκεπτών

Κύριε εντεταλμένε. εχουν και τα δολιανα ανάγκη για γήπεδο, είναι το μόνο γήπεδο που.δεν έχει. Φτιαχτει. Όχι Τίποτα άλλο γιατί σε συνέντευξη σου είχες εκφράσει την λύπη σου όταν το είχες επισκευθει

Ε, αυτό είναι το μόνο που δεν περίμενα να δω... Το Γιάννη το Δαλιανη να παρουσιαζει τα έργα του Σκαντζου.. και σε ανώτερα στο μέλλον. Η Κολοτουμπα πάει σύννεφο.. τι έλεγες Γιάννη πριν τις εκλογές;

Ουτε για αυτο δεν κανει, άλλοι του βγάζουν τις φώτο. Αυτός ασκεί «εξουσία» από την Αθήνα. Ευτυχώς γίνετε κανένα έργο στη περιοχή λόγω σκατζού γιατι αν περιμέναμε απο το Δήμο...

Επειδη οταν ασχολεισαι με τα κοινα πρεπει να απαντας σε οτι γραφουν θα δωσω τις εξης απαντησεις στους φίλους μου που εγραψαν τα παραπανω σχόλια αλλα και σε αυτούς που διαβαζουν.
1ον Στον φιλο Δολιανιτη.
Προκαλω δημοσια τον φιλο μου πρ επικεφαλη κ Βεκιαρη το προηγ Διοικητικο συμβουλιο του Νικηταρα το νυν διοικητικο συμβουλιο του Νικηταρα τον Προεδρο του Τοπικου συμβουλιου και φιλο μου κ Μεγκλη να απαντησουν σχετικα με το ιδιοκτησιακο θεμα του γηπεδου και τα προβληματα που υπηρχαν και αν αφιερωσα χρονο για την επιλυση αυτων των προβληματων και σε σχεση με την ιδιοκτησιακη σχεση γηπεδων Ανω Δολιανων &κατω Δολιανων και συλλογου.
Τα γηπεδα δεν ειναι δημοτικα ανηκουν στον συλλογο και περιμενουμε τις αποφασεις για το τι θα γινει εδω και αρκετο καιρο απο το ΔΣ του Νικηταρα

2ον Ποιος σας ειπε οτι η περιοχη και τα εργα πρεπει να μενουν πισω για κοντρες η πολιτικες διαφορες παρελθοντων χρονων.
Ποιος σας ειπε οτι σαν Γιαννης Δαλιανης βαζω την παρτη μου πανω απο τον τοπο μου.
Εγω ειμαι ο πρωτος που ζητησα απο τον ιδιο τον δημαρχο και ας το διαψευσει να ασχοληθω μονο με τα αθλητικα γιατι το γουσταρω.
Ποιος σας ειπε οτι η ενασχοληση με τα κοινα ειναι μονο μισθουλακος ,θεσεις, βολεμα και νταραβερι.......
Αυτα μας πηγαν πισω ως περιοχη 200 χρονια πισω
Ποιος σας ειπε οτι οι κοντρες ,οι εχθρες, και οι πληγες του παρελθοντος μεσα απο τις δοκιμασιες της σημερινης καταστασης που βιωνουμε πρεπει να συνεχιστουν.
Εαν σας ειπαν οτι ο Γιαννης ο Δαλιανης εκφραζει αυτα ισως σας εχουν πει λαθος
Οποιος θελει απο τους φιλους που γραφουν να με γνωρισει η νσ μαθει πως μου αρεσει να λειτουργω υπερ του τοπου μου και για ολα τα Δημοτικα Διαμερισματα στο ποστο που ο Δημαρχος μας μου ανεθεσε και το θεωρω υψιστη τιμη τοτε δεν εχει παρα να δει το τελευταιο 14μηνο την διαφορα.

Αν δεν ήταν και η ανωνυμία να ξεθυμαίνουν κάποιοι ,τι θα έκαναν; Από ευγένεια και φιλότιμο πρέπει να εκτιμούν αυτό που βρίσκουν και τους εκφράζει και όχι να κάθονται με ότι ....................... τους έρχεται στο παραλιακό τους το μυαλό να την εκσφενδονίζουν κι όποιον πάρει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio