Εγκατάσταση κρουνού ύδρευσης στην Κοινότητα Δολιανών

Τρί, 09/11/2021 - 16:46
Image

Η ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας, στο πλαίσιο της βελτίωσης και αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές, της ανάγκης εξυπηρέτησης των πολιτών με την παροχή ασφαλούς και ποιοτικά ελεγμένου πόσιμου ύδατος αλλά και την ανάγκη περιορισμού της μη κοστολογημένης χρήσης ύδατος, ανακοινώνει την εγκατάσταση κρουνού ύδρευσης με ειδική βάνα που επιτρέπει τη χρήση προπληρωμένης μαγνητικής κάρτας στην Κοινότητα Δολιανών, στον δρόμο προς νεκροταφείο.  

Πρόκειται για ένα πιλοτικό πρόγραμμα χρήσης ύδατος μέσω κρουνών με τη χρήση προπληρωμένης μαγνητικής κάρτας, η εφαρμογή του οποίου θα επεκταθεί εν συνεχεία και σε άλλα σημεία του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές μπορούν να προμηθεύονται τις μαγνητικές κάρτες από τα γραφεία της Υπηρεσίας στην εγκατάσταση ΒΙΟ.ΚΑ.

Το κόστος αγοράς της κάρτας, το κόστος του κυβικού και οι οδηγίες χρήσης αναφέρονται στον επισυναπτόμενο πίνακα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2755024183.

Η Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας

Αναγνωστάκου Χριστίνα

Οδηγίες

Σχόλια επισκεπτών

09:30 Όχι φίλε μου να μπει ρολόι στον Πάρνωνα που αποτεμιεύει τα νερά της βροχής και τροφοδοτεί τον υδροφόρο ορίζοντα. Ή μάλλον να μπει στον ουρανό το ρολόι πριν ή μήπως στη θάλασσα πριν εξατμιστεί και ανέβει και γίνει σύννεφο. Είμαστε μα τα κάλα μας αγαπητοί συνάνθρωποι; Έχει ιδιοκτησία το νερό;

Προς την Πρόεδρο της ΔΕΥΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ,
Υπάρχει σχετική μελέτη για την τοποθέτηση του ειδικού κρουνού? Υπάρχει για τις άλλες κοινότητες ? να δημοσιοποιήσετε τα αποτελέσματα όλων των μελετών. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία μελέτη που να επιβάλει την τοποθέτηση του κρουνού, την απόφαση για την τοποθέτηση την πήρατε αυθαίρετα.
Την ανυπαρξία της υπηρεσίας σας όσο και γενικά του Δήμου στα Δολιανά είναι εμφανής, υπάρχει καχυποψία απέναντι μας, μας έχετε βρει μπόσικους, τα νερά των γεωτρήσεων των Δολιανών τα πήρατε και μάλιστα χωρίς κανένα αντάλλαγμα, υδρεύεται όλος ο δήμος, μέχρι που πήρατε και τα γεωργικά εργαλεία της κοινότητά μας, εκεί που μας χρωστούσατε, μας πήρατε και το βόδι, ως εδώ και μη παρέκει, ο καιρός έχει γυρίσματα.
Δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός και αδράνεια, ίσως είναι καιρός να κτυπήσουμε το χέρι στο τραπέζι.
ΥΓ Να δώσετε μια κάρτα ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Ρολόγια θα μπουν και στις Γεώτρησεις ανάλογα με την καλλιέργεια και τα στρέμματα ενημερωθειτε κ κ ΑΓΡΟΤΕΣ το νερό δεν είναι τώρα του Θεού είναι κρατικό και της ΔΕ ΥΑ ΔΒΚ και του Αναβάλου Αργητικο

Αυτη την παραμυθα κοψτη σιγα σιγα κυρια προεδρος γιατι το παρακανες. Επιασες τους μεγαλους παρανομους και νομιζεις οτι κατι εκανες. Στο αστρος γιατι δε βαζεις μετρητη; μονο στα Δολιανα ξερεις.

μια βιδα ξελασκαρε σΕ βανα και ενα ρακορ θελει αλλαγη. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΚΠΟΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ και μετα το εργο για τις επισκευες. Το κόστος στον κυριο ΕΝΑΣ ΔΟΛΑΝΙΤΗΣ.

χαχαχα Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.
ΕΝΑ ΟΣΚΑΡ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ

Το παράλογο με την κάρτα που το βρίσκεται; Ποια νερά σας πήρανε;Έχει γίνει 22 χρόνια δήμος δήμος το ξέρετε;Συνολικά και συλλογικά είναι τα προβλήματα.Όλοι τις ίδιες ανάγκες ε΄χουν.

ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΡΑΝΤΙΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΝΟ ΡΕ ΔΟΛΙΑΝΙΤΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΔΟΛΙΑΝΑ..ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΥΑΛΟ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ

Υπομονή πατριώτες έρχεται το νερό του Αναβάλου ειπαν δεν ειπαρχει αναβολή είχαν συνάντηση ο κ Νίκας και ο κ Δήμαρχος θα ξανασυναντηθούν έτσι είπαν Υπομονή εσύ τη λες κ Κάμποσο θα πάρουμε ?εσύ Μανώλη τη λες?

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΟΛΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ
ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ'

Στη θέση Ρίζα ειπαρχει μια Γεώτρηση του Δήμοου που την έχουν την χρησιμοποιούν μόνο Ιδιώτες είναι γνωστή πολύ γνωστή τους ξερή και ο Γιώργος και ο Στρατής και ο Τάκης και ο Μανώλης εάν δεν κλείσει για τους ιδιώτες θα ... Όχι ρολόγια στα Δολιανά και εδώ Γατα η αντιπολίτευση τη κάνει να κλείσει Σήμερα εάν έχετε Αρχές . !!!!;;;;

κ κ Δ Σ να σας ενημερώσω σχετικά με το παρκάρισμα των αυτ/των γύρω από το πρώην Ιατρείο του κ Μίχου από τους επαγγελματίες των γύρω περιοχών το αφήνουν το πρωί και το παίρνουν το μεσημέρι πρώτον καλά δεν ντρέπονται δίπλα είναι το πάρκιν στου Λεμπέση Ντροπή τους εμειεςπου θέλουμε να ψωνίζουμε που θα πάμε στη λαϊκή ρίξτε μια ματιά να δείτε καθημερινά τα αυτοκίνητα Ντροπή Ντροπή Ντροπή τη να κάνει και ι Δήμος με τέτοιους

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio