Δράσεις καθαριότητας, ευπρεπισμού και συντήρησης υποδομών στο δήμο Βόρειας Κυνουρίας (pics)

Τετ, 01/09/2021 - 11:20
Image

Οι δράσεις καθαριότητας, ευπρεπισμού και συντήρησης υποδομών σε όλο το εύρος της Βόρειας Κυνουρίας , είναι μια καθημερινή πραγματικότητα, αναφέρει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Δ. Κατσής.

Κάθε μέρα ,κάθε ώρα .Παντού !! Δολιανα , θέση : Αγιος Ιωάννης , υψόμετρο 1000 μέτρα .

Ο Δήμος μας αλλάζει !! Έχουμε πολλή δουλειά ακομη αλλά τώρα ξέρουμε πώς να την κάνουμε για να αποδώσει το αποτέλεσμα που θέλουν όλες και όλοι οι κατοικοι και οι επισκέπτες του Δήμου μας.

97

hgg

rfed

rf

tg

Φωτογραφίες από το fb του κ. Κατσή

 

Σχόλια επισκεπτών

Μεγάλο όραμα για τον τόπο το κόψιμο των χόρτων θα δημιουργήσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας. Τέτοια λαμπρά μυαλά και βιογραφικά λείπουν από την περιοχή να μας πάνε μπροστά. Χορτοκοπτικό και ασβεστωμα είναι το μέλλον και η ανάπτυξη! Ζήτω το 1960!

κ Κατσή καλή η σκούπα και το φαράσι τη έκανες με την έδρα του Οικολ Πάρκου Πάρνωνα και με τον Απολογ της Παρνων Α Ε σε περιμενουμε στον Αγ Πέτρο άμα έρθεις καμιά φορά να μας απαντήσεις εάν όχι απάντησε κάτω από αυτές τις γραμμές

Έλεος πια με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι !!!! Τουλάχιστον ενδιαφέρεται κάποιος !!!
Πριν από τρία χρόνια ούτε τα σκουπίδια δεν μάζευαν στα Πάνω Δολιανά (Δεκαπενταύγουστο)!!!!

Ρε παιδιά ο άνθρωπος αντιδημαρχος καθαριότητας και πολιτικής προστασιας είναι για πιο πράγμα θέλετε να σας μιλησει....για το φεγγάρι ή για τα νερά και τα πολιτιστικά ???? Πραγματικά μερικοί σχολιαστές είναι αλλου για αλλού . Εκτός και αν ο Κατσης σας στέρησε το ψωμάκι και σας έμεινε η γραβάτα αφόρετη άρα....καλά κάνετε . Έχετε δίκιο .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio