Δωρεά χρηματικού ποσού από την οικογένεια της Ελένης Σιταρά στον Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους

Τετ, 08/09/2021 - 20:01
Image

Ήταν 24 Ιουνίου 2021, που έφυγε στην αγκαλιά της θάλασσας που τόσο λάτρευε, η κα Σιταρά Ελένη εκείνο το πρωινό της Πέμπτης.

Η κα Ελένη γνώρισε την περιοχή μας ως παραθερίστρια πολλά χρόνια πριν, λάτρεψε τον τόπο μας ωσάν να ήταν τόπος καταγωγής της και κάθε χρόνο επισκεπτόταν την περιοχή του Ξηροπηγάδου όπου και διέμενε δίπλα στην μεγάλη της αγάπη, την θάλασσα.

Εις μνήμην της πολυαγαπημένης τους εκλιπούσης η οικογένεια της προέβει στη δωρεά χρηματικού ποσού προς τον Σ.Φ.Κ.Υ.Α., με σκοπό να αξιοποιηθεί στο μέλλον για την κάλυψη των αναγκών της περιοχής μας σε υγιειονομικό εξοπλισμό.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ.Υ.Α. εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον γιο της κο Σιταρά Μάριο για την ευαισθησία του. Ας είναι αιωνία της εις μνήμη. Ας αναπαύεται εν ειρήνη. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Εις μνήμην της κας Σιταράς Ελένης εκφράζοντας την επιθυμία της οικογένειας κάθε χρόνο 24 Ιουνίου θα μνημονεύεται το όνομα της εκλιπούσης από την σελίδα του συλλόγου μας.

Με εκτίμηση,

τα Μέλη του Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ.Υ.Α.

Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

 

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio