Δωρεά 10.000 μασκών μιας χρήσης προς τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Σάβ, 05/12/2020 - 11:59
Image

Στη δωρεά 10.000 μασκών μιας χρήσης προς τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας προχώρησε ο συντοπίτης μας Marinos Painesis, γεωπόνος από τον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας όπως ανακοίνωσε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γ. Καμπύλης. 

Τον ευχαριστούμε θερμά για την γενναιόδωρη πράξη του, για την αντιμετώπιση των αναγκών αποφυγής εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ενέργειες όπως αυτές επιβεβαιώνουν την αξία της αλληλεγγύης και της ευαισθητοποίησης απέναντι στον συνάνθρωπο.    

Γιώργος Καμπύλης

Σχόλια επισκεπτών

Αυτός δεν είναι που πήρε όλες τις απευθείας αναθέσεις για τα κουνούπια επί Καμπύλη; Και τις απευθείας αναθέσεις για τις απολυμάνσεις; Μάλλον θα πηγαίνει καλά η δουλειά ....

Σε σένα ανώνυμε τεμπέλη που κρύβεσαι γιατί ντρέπεσαι για τον εαυτό σου και ισχυρίζεσαι ότι ξέρεις να βάλεις και λαμπάκια με 20000ε, για να βάλεις λαμπάκια πρέπει να ξέρεις.. Όταν δουλεύει κάποιος πρέπει να αμείβεται,Όπως κάνω κ εγώ κ δε παραμένω κοπριτης σαν κ εσένα.επειδη εμείς οι αγιοπετριτες είμαστε ξεκάθαροι σε προκαλώ να εμφανιστείς Δημόσια και σου υπόσχομαι ότι θα μοιραστούμε τα 20000ε όπως λές.και για την ιστορία,είμαι σίγουρος ότι ξέρεις για το ποσό ή αν δε ξέρεις μπορείς να μάθεις εύκολα!Όσο για τα μελομακάρονα πήγαινε πάρε από τον φιντελη κ θα τα πληρώσω εγώ!

Το διάβασα εδώ και ταιριάζει άψογα στον τυπο με τα λαμπιόνια:.. κάποιος να το υιοθετήσει πρέπει ,γιατί άμα περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός όλων τότε θα είναι ένα ακόμα αδέσποτο ζώο.... χρόνια πολλά!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio