Δήμος: Για πρώτη φορά πραγματοποιούνται τέτοιας κλίμακας επιχειρήσεις καθαριότητας (pics)

Κυρ, 08/11/2020 - 15:47
Image
Image
Image

Στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας ενημέρωσής μας σχετικά με τις εργασίες συντήρησης, καθαριότητας και ευπρεπισμού των κοινοχρήστων χώρων του Δήμου μας, καθώς και τις προπαρασκευαστικές εργασίες στον τομέα της Πολίτικης Προστασίας από συνεργεία υπαλλήλων του Δήμου που έχουν συσταθεί γι' αυτό τον σκοπό, σας ενημερώνουμε για τις εργασίες που εκτελέστηκαν την εβδομάδα 02-11-2020 έως 06-11-2020, οι οποίες εκτελέστηκαν βάσει εβδομαδιαίου προγράμματος που συντάσσεται με τη συνεργασία των Πρόεδρων των Κοινοτήτων.

• Καθαριότητα κοινοχρήστων χώρων, συντήρηση πρασίνου, μεταφορά κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων στο Άστρος, Παράλιο Άστρος, Καράτουλα, Άγιο Ανδρέα, Έλατο, Κορακοβούνι, Άγιο Πέτρο, Μελιγού, Περδικόβρυση, Ξηροπήγαδο, Σίταινα, Πραστό.    

• Ολοκληρώθηκε το κλάδεμα δένδρων στα Κάτω Δολιανά στην περιοχή γηπέδου 5χ5 και γέφυρα Τάνου.                

• Ολοκληρώθηκε η βελτίωση βατότητας αγροτικών δρόμων με κόψιμο κλαδιών, οδοστρωσία με αδρανή και καθαρισμός ρείθρων στους δρόμους από Μπαρλαίικα έως Στόλο, από Τσιωραίικα έως Στόλο και από Σταυρούλη μύλο έως Λαϊνόρραχη.

• Συνεχίστηκε η αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών και η διάθεση τους στο ΚΔΑΥ του Δήμου μας.  

• Στα πλαίσιο αντιμετώπισης και προφύλαξης από τον COVID – 19 οι ενέργειες πλυσίματος και απολύμανσης κοινοχρήστων χώρων με ειδικό όχημα του δήμου,  επαναλαμβάνονται  σε όλες τις κοινότητες.

Για πρώτη φορά, πραγματοποιούνται τέτοιας κλίμακας επιχειρήσεις καθαριότητας. Η Δημοτική Αρχή με προτεραιότητα την καθαριότητα, αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου μας. Αλλάζει την φιλοσοφία για την καθαριότητα, που αντιμετωπίζεται στο σύνολο των Κοινοτήτων, σαρωτικά και όχι αποσπασματικά. Δυναμική, καθημερινή παρουσία των συνεργείων του Δήμου παντού. Κερδίζουμε το στοίχημα κάθε ώρα, κάθε μέρα.

Σχόλια επισκεπτών

Ρε παιδιά εκεί στο δήμο θα ήταν μια ωραία πρωτοβουλία να βελτιωνατε με ένα γκρειτερ και τον ιστορικό δρόμο από το τσερενι προς το Ασπρόχωμα.. Πάντως καλά είναι και αυτά που κάνετε

Για τη σημερινή πυρκαγιά στο χώρο που ο δημος κάνει μια πρωτοποριακή όντως!!!, ! διαχείρηση των κλαδεμάτων και κλαδιών, θα πείτε τίποτα κύριοι των φωτογραφιών; Δεν ντρέπεστε καθόλου; Ήταν ελεγχόμενη; Τους βάλατε φωτιά και τα παρακολουθούσατε; Ενημερώθηκε η Πυροσβεστικη; Ποιος τα έκαψε; Σημειωτέον , δεν ήταν μόνο ξύλα και κλαδιά.. Τίγκα στο σκουπίδι ήταν. Απαντήστε, γιατί υπάρχουν και φωτογραφίες... έχει και συνέχεια...

Αφού δεν ντρέπεσαι εσύ 22.09 ποιος να ντραπεί; Μετά το μετεκλογικό αίσχος με τη φωτιά στα δέματα του Τάνου τολμάτε ακόμα και μιλάτε; Νομίζετε ξεχάσαμε; Μαζευτείτε γιατί είστε ανοιχτοί απόλες τις μπάντες κι αφήστε τις πονηριές και τις ψευτιές.

Για δεύτερη ημέρα η φωτιά στον Τάνο συνεχίζει να πνίγει τον Κάμπο και το Παράλιο και σίγουρα δεν καίγονται μόνο κλαδιά. Η εναπόθεση εδώ και πολλά χρόνια κάθε είδους απορριμμάτων στον Τάνο αποτελεί μια ανεπίτρεπτη πραγματικότητα και στο συγκεκριμένο σημείο δεν γίνεται από πολίτες.. Τα όποια λάθη του παρελθόντος και οι συμψηφισμοί δε δικαιολογούν ούτε βοηθούν το σήμερα.

Τι πίνουν οι υπεύθυνοι της καθαριότητας στο Δήμο μας; Άκου εκεί.. Τώρα φουντώνουν τα κλαριά και τα σκουπίδια από μόνα τους; Ξεκαβαλικέψτε ρεεεεε...... ήταν εμπρησμός η φωτιά, ή άναψε μόνη της με 10 βαθμούς Κελσίου; Το παρεάκι ζορίζεται; Βγάλτε ένα δελτίο τύπου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio