Δήλωση Γιάννη Δαλιάνη για το γήπεδο του Παραλίου Άστρους - Το «ευχαριστώ» στον Π. Χάρβαλο

Τετ, 08/06/2022 - 12:07
Image

Με δήλωσή του ο κ. Γιάννης Δαλιάνης, ευχαριστεί τον Π. Χάρβαλο για τα όσα ανέφερε την Τρίτη 7 Ιουνίου κατά το πανηγύρι των Αγίων Θεοδώρων σχετικά με το γήπεδο Παραλίου Άστρους και επισημαίνει:

Λοιπόν ήρθε και η δική μου η σειρά να πω δυο λόγια για το μεγάλο έργο στο Γήπεδο του Παραλίου Άστρους.

Όλα από κάπου ξεκινάνε στην μέση στραβώνουν αλλά εάν βάζεις πάνω απ' όλα τον τόπο σου και την προοπτική του τότε υπάρχουν πολλές ελπιδες επίτευξης των στόχων.

Ο κ. Χάρβαλος Πέτρος και οι συνοδοιπόροι του στον Αχιλλέα Παρ. Άστρους απέδειξαν ότι πολεμάνε για την ομάδα και το χωριό τους με πάθος και μερικές φορές έτοιμοι για κάθε ρήξη.
Αυτό μερικές φορές είναι ρίσκο μερικές φορές βγαίνει και σε καλό.

Όντως όπως πολύ σωστά ο κ. Χάρβαλος κατά την χθεσινή ομιλία του στην πετυχημένη εκδήλωση (που δυστυχώς για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπορούσα να είμαι παρών) είπε πραγματικά γεγονότα που παρ' ότι στην πορεία και εμείς οι δύο ψυχραθήκαμε, και οι δύο ξέραμε όπως και ο Δήμαρχος και οι Ανθρωποι της περιφέρειας προφανώς καθώς και ο κόουτς Κεφαλόπουλος ότι αυτό το έργο πρέπει να επιτευχθεί για τον τόπο πάνω απ' όλα.

Προσωπικά θέλω και εγώ να συγχαρώ και να ευχαριστήσω από μεριάς μου και να προσυπογράψω τα χθεσινά λεγόμενα του κ. Χάρβαλου Πέτρου καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΓΓραμματεα Αθλητισμού κ. Τσούλο γιατί αυτός μας καθοδήγησε με τον τρόπο του πώς θα φτάσουμε σε επίπεδο περιφέρειας στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
 

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio