Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τις εκδηλώσεις της Β΄ Εθνοσυνέλευσης παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας

Πέμ, 06/05/2021 - 20:34
Image

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας με υψηλό το αίσθημα σεβασμού προς τους εκπροσώπους των επαναστατημένων Ελλήνων που συγκεντρώθηκαν στο Άστρος Κυνουρίας τον Απρίλιο του 1823 και ψήφισαν το νέο αναθεωρημένο Σύνταγμα της Ελλάδας, αλλά και με ανάλογο το αίσθημα ευθύνης που επιβάλλει την τήρηση αυστηρών μέτρων προς αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, εορτάζει φέτος, με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, την 198η Επέτειο της «Β’ εν Άστρει Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων».

Τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή 7 Μαΐου 2021 θα τιμήσει με την παρουσία της η Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Λόγω των περιορισμών που δεν επιτρέπουν την ελεύθερη προσέλευση στο χώρο της Εθνοσυνέλευσης, η εκδήλωση θα αναμεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

 

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ότι πιο σεμνή και τέλεια η εφετινή εκδήλωση. Χωρίς άσκοπα ταρατατζουμ και φανφάρες. Συνετέλεσε βέβαια η παρουσία της κ. προέδρου αλλά και η πανδημία και πήραμε ένα καλό μάθημα αφού είχαμε καταντήσει τον ετήσιο εορτασμό σε διαμάχη του ποιός ήταν και δεν ήταν ή σε διαγκωνισμό που και ποιος θα καθίσει παραμένοντας πολλές φορές κάποιοι καλεσμένοι όρθιοι και ελαφρώς παραγκωνισμένοι. Ακομα και ο λόγος του κ. Αλιβιζάτου μεστός και διδακτικός παρουσιάζοντας στοιχεία και ντοκουμέντα όντως συγκλονιστικά για τους νοούντες. Ακούσαμε μέσα από λίγες και σταράτες κουβέντες το πως πορεύεται μέσα από τόσες σπουδαίες αλλά και υστερόβουλες πολιτικές σκέψεις ετούτο το Έθνος. Και προβληματίζομαι, τελικώς, έχοντας παρακολουθήσει πάμπολα χρόνια τους ομιλητές αυτής της ημέρας να αγωνιούν για το τι θα εκφωνήσουν και που θα πατήσουν για την ομιλία τους , σε τι θα μπορούσαν να αναφερθούν μετά την σημερινή.

Τα είπες όλα φίλε 13:49. Που είναι οι εποχές που έβγαζαν λόγους οι, *οι της περιοχής και γελούσε και το παρδαλό κατσίκι με την αρχοντοβλαχια τους;
Ο καθηγητής σήμερα έδωσε πολλά μαθήματα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio