Δ. Γκαύρος από Άγιο Ανδρέα: Είμαστε δίπλα σε κάθε χωριό του Δήμου μας (pics)

Παρ, 06/10/2023 - 22:13
Image
Image
Image

Σήμερα η τελευταία και πολύ συγκινητική σε κόσμο και παλμό, συνάντηση, στον Άγιο Ανδρέα. 

Απαντήσεις για όλα, με ειλικρίνεια και σεβασμό στους συνδημότες μας. Και η Τσακωνιά στέλνει το μήνυμα της Νίκης.

Συγκεκριμένα μιλήσαμε ανοιχτά για όλα τα σημαντικά ζητήματα που ταλανίζουν το χωριό.

Αφού παρουσιάσαμε το πρόγραμμά μας, καταστήσαμε ξεκάθαρη τη θέση μας ως προς την λειτουργία των ιχθυοτροφείων όπου είμαστε απόλυτα σύμφωνοι με μια νόμιμη λειτουργία και όχι επέκταση αυτών.

Παράλληλα, πήραμε θέση για το φλέγον ζήτημα της καθημερινότητας που αφορά την πλατεία του χωριού,εξηγώντας πως πραγματικά έχουν τα πράγματα!

Συνεχίζουμε με διαφάνεια, με καθαρές θέσεις σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το χωριό.

Είμαστε δίπλα σε κάθε χωριό του Δήμου μας!

Είμαστε εδώ για χωριά που θα είναι στο προσκήνιο και όχι στα παρασκήνιο.

 

Σχόλια επισκεπτών

Αρε ψυχούλα Γκάυρο!!!!! είσαι ένας καθαρός ακέραιος χαρακτήρας!!Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!Σε έχει αγκαλιάσει ο κόσμος πραγματικά γιατί το αξίζεις.Εχεις δίπλα σου καθαρά και άξια παιδιά!!Και συγκεκριμένα για απόψε θα δωσω πολλά συγχαρητήρια στον Άκη Μπακάλη εξαιρετικός και δυνατός!!!!

Βγάλτε κανα βίντεο για να δουμε ποιος κάνει προγραμματισμό και απευθυνει λόγο στον κοσμο εννιά χρόνια ήταν και το μονο που έκαναν παραλυσίες εξάλλου το βλέπετε από την πλατεία μισές δουλειές και βιαστικές αντί να κάνουν ένα αντιπλημμυρικό τότε η πλατεία τους μάρανε ένας από τους κατοίκους δεν βρέθηκε να πεί τι είχε η πλατεία; τι της έλλειπε; ο Αγιος Ανδρέας αντιπλημμυρικα θέλει γιατί την έχετε πολλές φορές πληρώσει .....αλλά ήταν εύκολη η πλατεία μελετούλα και πάει κι έρχεται κάποιοι έξυπνοι

Δευτε τελευταίον σχολιασμόν. Από Δευτέρα την ξέρετε την διαδικασία, όπως την προηγούμενη φορά να ηρεμήσει η ιστοσελίδα να διαβάσουμε κι εμείς ήσυχα τα άρθρα που μας ενδιαφέρουν. Και εις άλλα με υγεία

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio