COVID - 19 vs Αθλητισμού

Τρί, 21/07/2020 - 12:22
Image

Σε λίγες μέρες από σήμερα αρκετές ομάδες και όχι μόνο ποδοσφαιρικές (θα εστιάσω τώρα όμως στις ποδοσφαιρικές ομάδες και ειδικά του Δήμου μας) έχουν προγραμματίσει&δρομολογήσει τις προετοιμασίες τους ώστε από τα μέσα Σεπτέμβρη να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους για την σεζόν 2020/2021 covid 19 .... επιτρέποντος.

Οι ομάδες και οι υπεύθυνοι τους θα πρέπει να γνωρίζουν τις διαδικασίες(Ιατρικές και υγειονομικές)για την διεξαγωγή τόσο των προπονήσεων όσο και των αγώνων.

Ευελπιστώ οτι η υπευθυνότητα όλων μας όσων εμπλεκόμαστε με τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής θα φέρει και τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Θα πρέπει τα σωματεία να ακολουθήσουν πιστά το Ιατρικό πρωτόκολλο.

Σε καθημερινή βάση οι θερμομετρήσεις και το αρχείο ιστορικού υγείας των Αθλητών θα πρέπει να βρίσκονται στα χέρια του γενικού αρχηγού της ομάδος με καθολική καταγραφή ιστορικού των αθλητών των προπονητών των φροντιστών καθώς και στον αγωνιστικό χώρο να μην παραβρίσκονται άνω των τεσσάρων διοικητικών παραγόντων καθώς θα ακολουθούν και αυτοί τις ίδιες διαδικασίες με τούς υπόλοιπους.

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Καλό θα είναι οι φιλάθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις να κάθονται μακριά απο τους αγωνιστικούς χώρους.
Αυτό είναι το πιο βασικό, να μην έρχονται οι φίλαθλοι οι κάποιοι πολίτες που θέλουν να αθληθούν τις ίδιες ώρες σε επαφή με τους αθλητές των σωματείων.

Καλό θα ήταν οι ΠΟΛΙΤΕΣ που θέλουν να αθληθούν ατομικά στα γήπεδα να ενημερωθούν για το πρόγραμμα προπονήσεων των ομάδων ώστε ανάλογα να κανονίσουν τις ώρες άθλησής τους.

Οι ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΧΛΩΡΙΟΥ μέσα στο νερό θα πρέπει να γίνουν βίωμα πλέον στους φροντιστές των ομάδων, και το σφουγγάρισμα των αποδυτηρίων θα πρέπει να γίνεται ,πρίν και μετά το τέλος της προπόνησης αμέσως.

Τα Αντισηπτικά πλέον πρέπει να κοσμούν όλους τους χώρους των αποδυτηρίων.

Πετσέτες,Φανέλες,Σαλιάρες,Μπουκάλια Νερού η Ισοτονικά απαγορεύεται να ανταλλάσσονται απο τους αθλητές κατά την διάρκεια της προπόνησης η μετά.

Οι κατευθύνσεις και οι ομιλίες απο τους προπονητές καλό θα ήταν να γίνονται έξω στο χώρο του γηπέδου τηρουμένων των αποστάσεων και οχι μέσα στα αποδυτήρια.

Φυσικά θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί κατά την διάρκεια της αποθεραπείας όσο και κατά την διάρκεια λήξης της προπόνησης εντός αποδυτηρίων.

ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.

Αυτά για να μην παρεξηγηθώ ισχύουν και ίσως ακόμα σε πιο έντονο βαθμό (λόγω κλειστού Γυμναστηρίου) και στις ομάδες Μπάσκετ και βόλλευ της περιοχής μας.

Ευελπιστούμε στην κοινή προσπάθεια όλων μας ώστε να μην είμαστε στην δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσουμε κατάματα τον covid 19 στα όμορφα γήπεδα του δήμου μας.

Εύχομαι καλή δύναμη και υγεία σε όλους τους Παράγοντες ,στους Προπονητές και στους Αθλητές των ομάδων του Δήμου μας.

Καλή Αγωνιστική Σεζόν 2020/ 2021.

Γιάννης Δαλιάνης,

Πρόεδρος Αθλητικής Επιτροπής Δήμου Β. Κυνουρίας

Σχόλια επισκεπτών

Καλό θα ήταν οι ιθύνοντες των ομάδων ή οι υπεύθυνοι των γηπέδων να ανακοινώσουν και εδώ τις μέρες κ τις ώρες προπονήσεων ώστε κ εμείς να γνωρίζουμε για να μην συμπίπτουν οι ώρες που πηγαίνουμε με τα παιδιά μας να γυμναστούμε εκεί

Καλό θα ήταν οι ιθύνοντες των ομάδων ή οι υπεύθυνοι των γηπέδων να ανακοινώσουν και εδώ τις μέρες κ τις ώρες προπονήσεων ώστε κ εμείς να γνωρίζουμε για να μην συμπίπτουν οι ώρες που πηγαίνουμε με τα παιδιά μας να γυμναστούμε εκεί

οι αρμόδιοι των ομάδων θα τηρήσουν αυτά που πρέπει να τηρήσουν και έχουν ενημερωθεί ήδη αν δεν το ξέρεις από το αρμόδιο όργανο δηλαδή την ΕΠΣΑ Αρκαδίας.εσυ κοίτα να κάνεις την δουλειά σου δηλαδή να αναβαθμίσεις τους αγωνιστικούς χώρους και να τους διατηρείς καθαρούς.εχεις κάνει μεγάλη προσπάθεια σε αυτό το κομμάτι και όλοι στο αναγνωρίζουν αυτό αλλά οι συχνές επεμβάσεις σου ειδικά σε θέματα που είναι αυτονόητα έχουν αρχίσει να κουράζουν πολύ.

Kανε ότι κανείς χωρίς πολλά λόγια γιατί εκεί έχεις θέμα...το χάνεις...αλήθεια με το γήπεδο και τη γνωστή οικογένεια που τη "μαυρίσες"τι έχει γίνει;κουκουλωθημε το θέμα;γιατί έχετε γίνει και κολλητοί από ότι ακούγεται στη πιατσα

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio