Βόρεια Κυνουρία: Οι δημότες δεν «αγκαλιάζουν» το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των σχολείων

Παρ, 09/09/2022 - 11:33
Image

Το διευρυμένο ωράριο του ολοήμερου σχολείου μάλλον δεν θα ισχύσει στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο κ. Παπαγιαννόπουλος Αλέξανδρος, μέλος της αντιπολίτευσης, πρότεινε την αύξηση του προσωπικού καθαρισμού στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά  σχολεία καθώς και την αύξηση πόρων.

Συγκεκριμένα μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας ολοημέρου τόσο στα νηπιαγωγεία όσο και στα δημοτικά ο κ. Παπαγιαννόπουλος πιστεύει ότι το προσωπικό καθαριότητας δεν επαρκεί και έθεσε το ερώτημα τι προτίθεται να κάνει ο δήμος.

Στο ερώτημα αυτό απάντηση έδωσε ο κ. Αλέξης Αρφάνης, πρόεδρος της επιτροπής Παιδείας, ο οποίος ανέφερε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην λειτουργήσει το διευρυμένο ωράριο του ολοήμερου στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, επειδή δεν υπάρχει προς το παρόν ενδιαφέρον από τους γονείς των μαθητών.

Σχόλια επισκεπτών

Και γιατί κύριε Αρφανη να υπάρχει ενδιαφέρον; Χωρίς υποδομές, χωρίς χρηματοδότηση, γιατί τα παιδιά να κάθονται όλη την ημέρα στο σχολείο, στο ίδιο θρανίο που θα διαβάσουν, θα φάνε, θα ξεκουραστουν; Πείτε τα αυτά στους φίλους σας!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio